Damla Aslanalp Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Kadim Dostum isimli dizi ile geçen Damla Aslanalp, 1990’da Almanya’da dünyaya geldi.
Damla Aslanalp Kimdir

Damla Aslanalp Biyografisi

Almanya’da dünyaya gelen Türk asıllı genç oyuncu, katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olmasıyla dikkatler üzerine çekti. Yarışmaya katılmadan önce özel bir muayenehanede doktor yardımcılığı yapan Damla Aslanalp, Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alıyor. Kamera karşısına ilk kez Kadim Dostum isimli dizi ile geçti. 

 

damla-aslanalp3.jpg

 

2014’te Kadim Dostum isimli dizde rol aldı. Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcılığını üstlendiği dizi, çocukluklarından beridir sürekli didişen Mardin esnafından iki adamın ve ailelerinin yaşadıklarını komik bir dille anlatıyor. Dizini başrollerinde ise Arif Erkin, Erol Aksoy, Tarık Papuçcuoğlu, İlker Aksum, Metin Yıldız, Nilgün Karababa, Suna Selen ve Şenay Aksoy yer aldı. Dizi, her ne kadar beğenilse de reytingleri düşük olduğu için yayından kaldırıladı. 

Damla Aslanalp, ilk dizisinin yayından kaldırılmasından hemen sonra Filinta: Bir Osmanlı Polisiyesi isimli dizide Lara Zaharyas karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı zabit amirlerinden biri olan Mustafa isimli bir gencin ve çok yakın bir arkadaşının yaşadığı entrikayı ve sonrasında olanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Onur Tuna, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Mehmet Özgür, Serhat Tutumluer, Serhan Ernak ve Damla Aslanalp yer aldı. 

Filmleri ve Dizileri :

  • 2014 - Filinta "Bir Osmanlı Polisiyesi (Lara Zaharyas)(Tv dizisi) 
  • 2014 - Kadim Dostum 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.