CZN Burak Kimdir? CZN Burak Kaç Yaşında, Nereli?

Samimi davranışlarıyla ve yemeklerinin kalitesiyle Türkiye’nin en sevilen insanları arasına girmeyi başaran CZN Burak hakkında sizler için araştırma yaptık. İşte CZN Burak Kimdir? ve CZN Burak Kaç Yaşında? gibi sorularının yanıtı.
CZN Burak Kimdir? CZN Burak Kaç Yaşında, Nereli?

Çektiği videolarla sosyal medya fenomeni haline gelen CZN Burak, yaptığı yardımlarla çoğu kişinin dikkatini çekti. İşte genellikle mutlu ve güler yüzlü bir şekilde karşımıza çıkan CZN Burak Kimdir? ve CZN Burak Kaç Yaşında?


CZN Burak Kimdir?

CZN Burak Kimdir?

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen CZN Burak’ın gerçek ismi aslında Burak Özdemir’dir. Hatay Medeniyetler Sofrası ismini verdiği işletmesini 2011’de tekstil firması sahibi olan babasının desteğiyle beraber açtı. Kısa sürede beklenenin üstünde sevildi ve şubeleşmeye başladı. CZN Burak Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesinden mezun olmuştur.

Türkiye’de oldukça popüler haline geldikten daha sonra markasının büyümesinde önemli bir adım olan Dubai şubesini açtı. Fakat bu mekan Şubat 2021’de koronavirüs tedbirlerine uymadığı için kapatıldığı açıklandı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı güler yüzlü videolarla daha önce kimsenin yapmadığı şekilde yemekler yaptığını bizlere gösterdi.


CZN Burak Kaç Yaşında?

CZN Burak Kaç Yaşında?

CZN Burak, İstanbul’da doğmuş olsa da aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya gelen CZN Burak, 26 yaşındadır. Küçük yaşta dedesinin yanında kebapçı dükkanında çalışmıştır.


CZN Ne Demek?

CZN Ne Demek?

İlk olarak dedesinin mesleğini devam ettiren CZN Burak’ın ilk dükkanın yeri aslında dedesinin Hatay’daki eski küçük yeridir. Kendi isminden daha çok tanınan CZN lakabının çıkış hikayesi babasının işlettiği Cinzaro tekstil firmasından gelmektedir. Yabancılara karşı anlatmakta zorluk çeken Burak Özdemir, Cinzaro ismini kısaltarak fazlasıyla önem bir adım atarak markasının kolayca yayılmasını sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.