Cüneyt Köz Kimdir

Cüneyt Köz, 12 Ekim 1992’de Almanya’nın Kösching kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyun yer aldığı kulüp takımlarında savunma pozisyonunda görev alan Türk futbolcudur.
Cüneyt Köz Kimdir

Cüneyt Köz Biyografisi

Cüneyt Köz’ün Kulüp Kariyeri

Cüneyt Köz, futbol yaşantısına çok küçük yaşlarda başladı ve bir dönem yerel takımlarda oynadıktan sonra 2010 yılında Bayern Münih’in alt yapısına geçti. Büyük bir başarı göstererek yer aldığı takımda kendisini kanıtlama fırsatı buldu ve aynı sezon içerisinde Bayern Münih II’ye yükseltildi. 2 sene forma giydiği ikinci takımda toplamda 41 maça çıktı ve yer aldığı bu maçlarda 3 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

cüneyt köz bayern münih

2012-2013 sezonuna gelindiğinde ise Dinamo Dresden’e bonservissiz şekilde transfer oldu. İlk yarıda takımda formayı bir kez bile giyemedi ve ikinci yarıda kendisini geliştirmesi için Preuben Münster’e kiralık gönderildi. Kiralık kaldığı süre içerisinde 7 maça çıktı.

cüneyt köz kayserispor

Aynı yıl içerisinde Türkiye’ye yönelen tecrübeli futbolcu Kayserispor ile görüşmelere başladı ve bonservissiz şekilde transfer olup 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2013-2014 sezonunda ilk olarak A2 takımında görevlendirilse de Süper Lig’de 15 karşılaşmada görev aldı.

Sezon sonunda takımı ile küme düştü ve 2014-2015 sezonunu bir alt lig olan PTT 1. Lig’de oynadı. Takımı ile 20 maça çıkan Cüneyt Köz, sezonu şampiyon olarak bitirdi ve bir kez daha Süper Lig’de oynama şansını elde etti Cüneyt Köz, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Kayserispor’da devam etmektedir.

Cüneyt Köz’ün Başarıları

Kayserispor

Türkiye PTT 1. Lig: 2014-2015

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.