Cumhurbaşkanının Tercihi Apple

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda kameralara Apple ürünleri kullanırken yakalandı.
Cumhurbaşkanının Tercihi Apple

Apple sadece halk tarafından değil, devletin ileri gelenlerinin de en çok tercih ettiği marka. Bu konudaki en somut örnek; teknolojiyi yakından takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyebiliriz.

recep-tayyip.jpg

Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçısı Yasin Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarını geçtiğimiz gün sosyal medyada yayınladı. Fotoğrafta Erdoğan’ın bilgisayarı oldukça ilgi çekti. 15 inçlik yeni nesil MacBook Pro bilgisayarının başındayken çekilen fotoğrafta, MacBook Pro’nun arka tarafında Cumhurbaşkanlığı forsu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası yer alıyor. Anadolu Ajansı bu fotoğrafı AA yılın fotoğrafları arasında oylamaya ekledi.

cumhurbaskani-erdogan.jpg

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nden intihar etmek isteyen genci, oradan geçerken görüp engel olmuş olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençle küçük bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme esnasında telefonu da kulağında olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk defa elinde akıllı bir telefonla görüntülendi. Elindeki telefon da bilgisayarı gibi Apple’ın son çıkan telefonu iPhone 6S Plus’dı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.