Onlar Cumartesi Klasikleri! İşte Cumartesi Gününü Sevme Nedenlerimiz!

Haftanın en sevilen günlerinden olan cumartesi gününü özel kılan nedenleri, onu neden sevdiğimizi anlattık.
Onlar Cumartesi Klasikleri! İşte Cumartesi Gününü Sevme Nedenlerimiz!

Haftanın belki de en uçarı günüdür cumartesi. Cuma iş çıkışı arkadaşlarla bir yerlere gitmek, ertesi gün erken uyanma derdinin olmaması sebebiyle gönlünce vakit geçirmek, cumartesi sabahı geç uyanmak ve güzel etkinlikler bulabilmek... Bunların hepsi cumartesiyi alır başımızın tacı yapar.

İşte cumartesiyi cumartesi yapan klasikler...

1. Cumartesi Geç Uyanmak

uyumak

Geç uyanıp istediğin gibi rahat rahat kahvaltı yapmak. Acele etmeden, bir yere yetişmeye çalışmadan, tek düşündüğünün bir sonraki lokmanın hangisi olacağını düşünmek olduğu.. Değmeyin keyfimize...


Hafta Sonu Tatili

uçak

Hafta sonu çalışmayanlar en şanslılarımızdır. Cuma akşamı iş çıkışı yola çıkıp pazartesi sabahına kadar bir yerlere giderek tatil yapabilirler. Yalnız unutmayın hafta sonu çalışan arkadaşlarınız bu kaçamaklarınızı ballandıra ballandıra anlatmanızdan hiç de memnun değil.


Konser, Sinema, Tiyatro...

popcorn

Cumartesi, genellikle tiyatro vb. etkinlikler bakımından en verimli gündür. Mutlaka bir etkinlik bulursunuz ve içlerinden birini sevmemeniz mümkün değil. Hiçbir şey olmasa bile, genellikle cuma günleri vizyona giren harika bir filme gitmek için cumartesiden daha iyi bir gün yoktur.


'Cumartesi'

cumartesi

'Bugün orada da cumartesi mi?'... Feridun Düzağaç sevenler bu şarkıyı o gün diledikleri kadar söyleyebilir veya tweet atarak sevdiklerine gönderme yapabilir.


Tüm Gün Film İzlemek

doctor who

İsteyenler evde kalarak tüm gün dizi, film izleyebilir. Tercihi evde kalmak olanlar için cumartesi, tüm gün film ya da yabancı dizi izlemek kulağa harika geliyor. Telefonu sessize alın ve geçin ekran karşısına...


Cuma: Son İş Günü

cumartesi

Cuma günü son iş günü olanlar cumayı cumartesiye bağlayan gece istediği kadar eğlenebilir. Hatta isterse hiç uyumaz. Cumartesiyi yorgun ve uyuyarak geçirmek istemiyorlarsa tabii.


Evde Çalışmak

home office gif

Ve son olarak hafta sonu çalışanları unutmayalım... Her ne kadar tatil gibi olmasa da bardağın bir de dolu tarafı var...

Genellikle hafta sonları evde çalışma imkanı olanlar, ofise gitmek yerine evde çalışarak biraz daha geç uyanma fırsatını sonuna kadar yaşarlar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum