Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi Acımadan Yayınladı

Cristiano Ronaldo'nun seksi sevgilisi, Instagram sayfasından yayınladığı fitness videosuyla gündeme geldi.
Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi Acımadan Yayınladı

Ronaldo'yla olan ilişkisini ve annelik heyecanını, “Aileme çok düşkünüm. Çocukları, doğayı ve hayvanları çok seviyorum. Cristiano ve evremdeki insanların pozitif enerjisi beni her gün daha iyi bir insan yapıyor. “ sözleriyle anlatan Rogriguez, hamileliğinde de son derece çekici. Daha önce, Londra merkezli Kraliyet Dans Akademisi’nde eğitmenlik de yapan Rodriguez, hamileliğinde dengeli beslenip düzenli olarak spor yaptığını belirtiyor.

Instagram hesabından yaptığı sporların kısa videolarını paylaşan ünlü model, bu paylaşımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor.


22 yaşındaki kız arkadaşı Georgina Rodriguez, yeni ekipmanı denediği squat videosuyla yürekleri ağza getirdi. 

georginarodriguezgif.gif


Yaklaşık 5 aylık hamile olan Rodreguez'in karnı belirginleşse de paylaştığı videolardaki düzgün fiziği dikkat çekti.

georginarodriguezgif-001.gif


Güzel model kısa videosunda “Mutlu hafta sonu herkese. Eğitim konusunda güzel hissetmek de önemlidir. Senin için en iyisi." diyor.

georginarodriguezgif-002.gif


Daha önce de spor videoları paylaşan Rodriguez, fotoğraflarıyla milyonlarca beğeni almıştı.

georginarodriguezgif-003.gif


Cristiano Ronaldo ile ilişkisi sayesinde tüm dünyada popüler olan Georgina Rodriguez’in portekizli futbolcu ile ilginç bir şekilde tanışmış.

georginarodriguezgif-004.gif


22 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya’nın Jaca şehrinde doğdu. Dans eğitimi alan Georgina Rodriguez, sonra dilini geliştirmek için İngiltere’ye gitti.

georginagio.png


İngiltere’den ddönüp Madrid’te Gucci mağazasında işe başlayan Georgina Rodriguez, Ronaldo ile Dolce&Gabbana markasının etkinliğinde tanıştı.

georginagio-003.png


Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşürken biz onları beraberliğini ilk kez geçtiğimiz kasım ayında Paris’te görüntülenince öğrenmiş olduk.

georginagio.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum