Beklenen Tarih Verildi! Cosmos: Possible Worlds Nihayet İzleyiciyle Buluşuyor

Gelmiş geçmiş en sevilen ve en başarılı belgesel serileri arasında gösterilen Cosmos, ekranlara yeniden dönüyor. İşte belgeselin yayın tarihi ve tüm detayları…
Beklenen Tarih Verildi! Cosmos: Possible Worlds Nihayet İzleyiciyle Buluşuyor

Cosmos: Possible Worlds 9 Mart 2020'de Yayınlanacak

Tüm zamanların en beğenilen belgesel serisi Cosmos, tam altı yıl ara sonrasında yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşuyor. İzleyicileri uzay ve zaman kavramları arasında düşünmeye zorlayan ve büyüleyici atmosferiyle aydınlatan Cosmos dizisinin Possible Worlds adını taşıyan yeni sezonunun tarihi 9 Mart 2020 olarak açıklandı.


Cosmos, adından her zaman söz ettirmeyi başaran başarılı gökbilimci Carl Sagan’ın sunumuyla hayatımıza girmiş ve bizleri sonsuz evrenle tanıştırmıştı. 2014 yılında Cosmos: A Spacetime Odyssey adındaki 2. Sezonunun sunuculuğunu üstlenen Neil deGrasse Tyson‘ın performansıyla da kendini yeniden ispatlayan Cosmos, Tyson’ın taciz suçlamalarıyla gündeme gelmesi sonucu yeni sezon tarihini ertelemişti. Bu suçlamaların büyük ölçüde aklanmasının ardından ise National Geographic, 13 bölümden oluşan Cosmos: Possible Worlds’ün 9 Mart 2020’de yayınlanacağını açıkladı.

cosmos-possible-worlds-9-mart-202.jpg


Cosmos dizisinin Cosmos: Possible Worlds adını taşıyan yeni sezonunda Tyson izleyicileri bu sefer sadece dünyanın geçmişine ve uzak gezegenlere götürmeyecek. Diğer bölümlerden farklı olarak dizinin yeni sezonunda geleceğe doğru bir yolculuğa çıkacağız. Seyircinin merakla beklediği yeni bölümlerde 2039 yılının fütüristik atmosferinin kapılarını açacağız. Dünyayı bekleyen birbirinden farklı gelecek senaryolarının inceleneceği Possible Worlds sezonu bakalım altı yıldır beklediğimize değecek mi?

cosmos-dizisi.jpg


Ann Druyan ve Carl Sagan sayesinde 1980’de yayınlanmaya başlayan Cosmos serisinin yeni sezonunda da yapımcı, senarist ve yönetmen koltuğunda yine Druyan oturuyor. Alışılagelmiş Cosmos belgeselinin yazarı veya yönetmeninin değişmemiş olması da sabırsız izleyiciler için sevindirici bir haber oldu. 

ann-druyan-ve-carl-sagan-.jpg


Cosmos: Possible Worlds’da diğer sezonlardan farklı olarak oyuncuları da çok konuşacağız gibi duruyor. Çünkü bu yeni sezonda tarihi karakterlere birbirinden başarılı oyuncular can verecek. ABD Başkanı Harry S. Truman’ı Seth MacFarlane, gökbilimci William Herschel’ı Patrick Stewart, Sovyet genetikçi Nikolai Vavilov’u Viggo Mortensen ve atom bombasının yaratıcılarından Robert Oppenheimer’ı Judd Hirsch canlandıracak.

cosmos-yeni-sezon.jpg


Tüm dünyanın merakla beklediği Cosmos: Possible Worlds yayınladığı son fragman ile 9 Mart tarihine kadar hayranlarını sabırsızlandırma da ivme artırmayı başardı. 

Fragman

cosmos-possible-worlds-hakkinda.jpg

Önerilen İçerik; Uzay Filmleri – Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi 27 Uzay Filmi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.