Çoğu Kadının Kocasından Sakladığı Gerçekler

Elbette erkeklerin eşlerinden gizlediği şeylerin olduğu gibi kadınların da kocalarından gizlediği şeyler var. İşte çoğu kadının eşlerinden sakladığı şeyler;
Çoğu Kadının Kocasından Sakladığı Gerçekler

Bütün kadınlar harika ve güzeldir. Kimse bunu inkar edemez. Ancak tüm kadınlar, yıllarca hakim oldukları ve şu anda DNA'larında kodlanan bir özellik paylaşıyorlar: aldatmaca. Aldatma bir sanattır ve kadınlar üstattır. (Elbette bunu kötü anlamda demiyoruz sevgili hanımlar :) ) Konu cildi genç göstermek veya gizlice para harcamak olsun, kadınlar bunu başarır. Kadınların bazı şeyleri kocalarından gizledikleri de bilinir.

Dünyanın en zor bilincini çözmek kolaydır, ancak bir kadını deşifre etmek? Sadece pes et. İşte kadınların çoğunun kocasından gizlediği şeyler…


1. Eski Sevgili

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Erkeklerin çoğunun geçmişteki aşk hikayelerini eşleriyle paylaştığı biliniyor, ancak kadınlar genellikle bunu yapmıyor. Geçmişlerinin evlilik yaşantısında sıkıntıya neden olacağından doğuştan korkmuşlardır. Bu yüzden normal karşılamak gerekir. Hiçbir koca eşinin aşk hikayelerini o kadar kolay sindiremez. Ancak siz birbirinize hediyesiniz. Günümüzde yaşayın ve tadını çıkarın!


2. Materyalist Arzular

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Kadınlar materyalist olarak nitelendirilmekten nefret eder. Dolayısıyla bazıları, konfor, lüks ve para arzularını gizlemektedir.


3. Cinsel Tercihler

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Carpenter düzenli olarak, cinsel açıdan memnuniyetsizlikten şikayet eden kadınlarla konuştuğunu söyledi. "Kadınlar seks hakkında neredeyse fazla konuşmazlar" diyor. "Bu duygusal açıdan yüklü bir konudur ve kadınlar duygularına zarar vereceğinden korkmaktadır" diye ekliyor, "Bu nedenle yatak odasının dışında seks hakkında konuşmak konusunda her zaman öneride bulunuyorum, yavaş yavaş yukarı çekin ve ona bir şey söyleyin.”


4. Kişisel Başarılar

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

İster inanın ister inanmayın, kadınlar eve gitme eğiliminde değiller; iş yerinde bir terfi ya da büyük bir zam yakalamak istiyorlar. Carpenter, "Başarılarını yeterince paylaşmıyorlar" diyor. "Kendileriyle eşleri arasında bir yarış olduğunu hissetmek istemiyorlar ve başarılarını tartışmanın erkek sağlayıcı rolüne müdahale ettiğini düşünüyorlar." diye ekliyor.


5. Kıskanç!

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Kuşkusuz sizi çok seviyor ancak ilişkide bazı güven sorunu var. Aslında kadın sekreterinizden nefret eder çünkü iş yerinizde sizinle birlikte fazla zaman geçiriyor. Kadınlar şüpheli doğalarını kocalarından gizlemek için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar çünkü bu, erkeği rahatsız edebilir.


6. Gelir Kaynağı

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Evet, kendine güven duygusu kişiye mutluluk verir. Çoğu kadın kendi ayakları üzerinde durmayı sever.


7. Yeme Alışkanlıkları

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Yemek yemeye gelince, kadınlar daima ailenin yanında yemek yiyorken çok fazla yemekten kaçınırlar ve yiyecek için delirmiş gibi davranırlar. Kadın, eşinin ailesi çevresindeyken bir spor salonuna katılmanın ya da dengeli bir diyet sürdürmenin avantajlarından bahsediyor; evde ise yalnız bir kraliçe! Gelsin pizzalar, gitsin hamburgerler…


8. Onun Sosyal Medya Hesapları

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Sosyal medyada gizli bir hesaba sahip olmak, birçok kadın için yeni bir şey değil. Bu, onlara yeni insanlarla tanışma ve arkadaş edinme konusunda bir özgürlük kazandırıyor. Neden bunu gizli tutuyorlar? Çünkü kocaları arkadaş listesine dahil ediliyorsa düşüncelerini sosyal medyayla paylaşmaktan çok rahatsız oluyorlar. Aslında kocaların bir kısmı karısını sosyal medyada görmekten hoşlanmaz çünkü bir erkeğin ona yaklaşması için bir şans verebileceklerinden korkarlar.

Herkes değil, ancak erkeklerin çoğunluğu, aldıkları yorum türlerini öğrenmek için karısının Facebook duvarını kontrol ediyor. Kadınlar ise sahte hesabını çeşitli nedenlerle kullanıyorlar. Bazıları eski erkek arkadaşlarını takip ediyorlar ve korku yaşamadan rastgele insanlarla sohbet ediyorlar. Ya da belki onunla… Ama bir kadın sadece eşini takip etmek veya onu denemek için de sahte hesap kullanıyor olabilir. Aman dikkat!


9. Yatakta Kandırmak

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Kadınlar orgazm taklitçiliği konusunda üne sahipler, bunu tüm dünya biliyor. Kadınlar seksten hoşnut olmadıklarını söylemez, bu nedenle orgazm olmadıklarını asla kabul etmezler. Bazı kadınlar bu konuda gerçekten iyi oyuncudur. Evet, yüksek sesle çığlıklar atması sahte olabilir. Bunun gerçek olup olmadığını öğrenmenin tek yolu henüz keşfedilmemiş, üzgünüz!


10. Gizli Aşk

Kadınların Kocalarından Sakladığı Gerçekler

Evet, her kadının (erkeklerin de olduğu gibi) gizli aşkı vardır ama kocalarına bu tarafını açıklamazlar. Belki de bu sadece bir hayranlıktır ve geçmişte kalmıştır, takılmayın!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum