Netflix "Code 8" Filmi Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

Code 8 hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. İşte Netflix Türkiye’nin Top 10 listesinde yer alan Code 8 filmi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…
Netflix "Code 8" Filmi Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

Netflix’in Yeni Bilim Kurgu Filmi Code 8 Film Eleştirisi

En popüler Netflix filmleri arasında yer alan Code 8 son günlerde en çok izlenen yapımlardan biri oldu. Son yıllarda Netflix’te yayınlanan bilim kurgu filmleri türündeki yapımlara nazaran izleyicilerin beğenisini kazanan Code 8 filmi hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Code 8 filmi hakkında bilgileri, film eleştirisini, filmin konusunu, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sizlere sunuyoruz…


Code 8 Film İncelemesi

1. Geçtiğimiz günlerde Netflix’in abonelerine sunduğu bilim kurgu ve fantastik türü başarılı film doğa üstü yeteneklere sahip bir grup insanın toplumdan dışlanmalarını ve para kazanmak için ucuz işlerde çalışmalarını anlatıyor. Ancak filmin ana merkezinde yatan asıl konu ise başrol karakterimizin hasta annesini tedavi ettirebilmesi için gerekli olan parayı bir şekilde kazanmak istemesidir.

Netflix


2. Ünlü yönetmen Jeff Chan önderliğinde çekilen Code 8 filminin senaristliğini ise yine Jeff Chan ve Chris Pane ikilisi yapmıştır. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle eleştirmenlerden tam not alan Code 8 filminin oyuncu kadrosunda ise Robbie Amell, Stephen Amell, Sung Kang, Kyle Kane, Aaron Abrams ve Kari Matchett gibi aktörler yer almıştır.

Netflix


3. Basit bir kurguya sahip Code 8 filminde düşünülen gelecek dünyası ve doğa üstü güçlere sahip mutantlar senaryoyu ilginç ve izlenilesi bir hale getiriyor. Kısacası filmi 1 saat 38 dakika boyunca sıkılmadan izlersiniz.

netflix


4. Code 8 filminin konusu ise annesinin tedavisi için lazım olan parayı toplamaya çalışan Connor kendisi gibi mutant olan birkaç kişi ile tadilat ve tamirat işleri yapmaktadır. Çalıştıkları yere yapılan bir polis baskını neticesinde mutantlardan birinin öldürülmesi Connor’u bir hayli üzer. Mutantların sürekli polis kontrolünde tutulmasının sebebi ise olağan üstü yetenekleri sayesinde insanlara zarar vermelerini engellemektir.

Netflix


5. Gerekli parayı bu işlerden kazanamayacağını düşünen Connor ise suç çetesi tarafından kendisine sunulan cazip teklifi kabul eder ve kolay yoldan para kazanmaya başlar. Ancak kolay yoldan para kazanmak Connor için pek te mümkün olmayacaktır.

Netflix


6. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle öne çıkan Code 8 filmi Netflix’te de kısa sürede popüler olmayı başardı. Film eleştirmenlerinden de tam not alan Code 8 adlı yapımı değerlendirmeden önce başrolde yer alan iki kuzenin topladıkları bağışlar sayesinde çekilmiş bir film olduğunu göz önünde bulundurmalısınız.

Netflix


7. Netflix üzerinden erişim sağlayabileceğiniz Code 8 filmi IMDb’de aldığı 6.1’lik puanla ortalama bir performans göstererek izlenilebilir filmler listemize dahil olmuştur.

Netflix


Netflix’te Yayınlanan Bilim Kurgu Filmi Code 8 Hakkında İzleyici Yorumları

Code 8 hakkında bilgileri ve film eleştirisini sizlere sunduğumuz bu içeriğimizde film hakkında en detaylı önerileri alacağınız izleyici yorumlarını da buraya ekledik. İşte Code 8 filmi hakkında izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Netflix’te yayınlandığı daha ilk gün izlediğim ve son derece beğendiğim aksiyon dolu bir film. Kurgu çok basit ve klişe gibi gözüküyor ancak senaryo muhteşem düşünülmüş. Doğa üstü güç konulu filmleri sevmeme rağmen filmi sonuna kadar sıkılmadan izledim.


İzleyici 2:

Bence konu güzel ancak işleyiş kötü açıkçası izlerken pek keyif aldığım söylenemez. Filmin bilim kurgu yanı da var aksiyon yanı da. Ancak aksiyonun daha ağır bastığını da söyleyebiliriz.


İzleyici 3:

Netflix’ten bir marvel filmi beklenemeyeceğine göre gayet iyi film. Beklentiyi düşük tutun arkadaşlar bu sayede mükemmel bir film izleyebilirsiniz.


İzleyici 4:

Açıkçası daha filmin ilk başında sinir oldum yaşanan olaylar beni etkisi altına aldı diyebilirim. Sanırım ben bu tür kurgu filmleri çok seviyorum.


İzleyici 5:

Konuyu özet geçmek gerekirse süper güçleri olan birtakım insanlar var. Bu insanlar güçleri sayesinde şehirleri vs. inşa etmekte kullanılmışlar, şimdi ise eskisi kadar popüler değiller. Güçleri olanlar nedense hep bir suça bulaşmış ve artık toplum tarafından pek önemsenmiyorlar.    


Netflix’de Yayınlanan Code 8 Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Geçtiğimiz günlerde Netflix’in abonelerine sunduğu Code 8 adlı aksiyon ve gerilim dolu filmin başrolünde yer alan aktörleri inceledik. İşte Code 8 oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Robbie Amell – Connor Reed

Netflix

ARQ, Yarının İnsanları ve The Babysitter gibi filmlerden tanıdığımız Kanada’lı aktör Robbie Amell, Code 8 filminin başrolünde görev almış olup gösterdiği oyunculuk performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Filmde Connor Reed adlı karaktere hayat veren Robbie elektriksel güçlere sahip bir mutantı canlandırmıştır. Connor Reed karakteri ise hasta annesini kurtarabilmek için hiç düşünmeden tehlikeli işler içerisine giren doğaüstü yeteneklere sahip bir gençtir.


Stephen Amell – Garrett

Netflix

Ninja Kaplumbağalar ve Arrow filmlerinde başrolde yer alan ünlü aktör Stephen Amell yapımcılığını kuzeni Robbie ile birlikte üstlendiği filmin başrolünde de görev almıştır. Filmde Garrett karakterine hayat veren Stephen Amell rol aldığı sahnelerde gösterdiği oyunculuk performansı sayesinde beğeni kazanmıştır. Garrett karakteri ise ana karakter Connor’un kolay yoldan para kazanmasını sağlayacak olan çete lideridir.

NeOldu.com   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum