Çocukluk Resimlerini Canlandıran En İyi 10 Fotoğraf

Bir an bile olsa çocukluğuna dönmek için yaptıkları ve eğlendikleri, günümüzde çoğunlukla tanıklık ettiğimiz bu akımı duymuşsunuzdur. Küçükken veya bebekken çektirdiği resimleri büyüdükten sonra da canlandırıp fotoğrafını çeken kişileri derledik.
Çocukluk Resimlerini Canlandıran En İyi 10 Fotoğraf

Sosyal medyanın hayatımıza kazandırdığı akımlardan biri en yenisi geçmişi canlandırma oldu. Çocukluk hallerini tekrardan fotoğraflamak için şekilden şekle giren bu insanlar yüzünüzde tebessüm oluşturacak.

İşte Bu Akıma Ait Eğleneli Fotoğrafları;

10. Texas State'de Çekilen Fotoğraflarını Yeniden Canlandıran Kardeşler

Küçükken kısa ve diğerlerinden çelimsiz gibi görünen kardeş büyüyünce kardeşlerinin neredeyse iki katı kadar olmuş. Ne garip öyle değil mi? 

canladirma-foto-1.jpg


9. 18 Yıl Aradan Sonra Yeniden Bir Aradalar

18 yıl sonra bir araya gelen kardeşlerin komik hallerinin yanı sıra bu fotoğrafları çeken kişinin yine anneleri olması.. Demek ki annelerinin gözünde hala çocuklar :)

canladirma-foto2-001.jpg


8. Değişmeyen Abi Kardeş Uyumu

Küçükken olduğu gibi T-Rex pozu veren kardeşler, aradan yıllar geçse de ruhen hiç değişmemişler...

canladirma-foto3-001.jpg


7. Enteresan Kardeşler

Noel'de giydikleri komik ve garip giysilerini onca yıl sonra tekrar nereden buldukları hakkında bir fikrimiz yok. Fakat fazlasıyla eğlendikleri belli...

canladirma-foto4.jpg


6. Aileden Biri Olan Şirin Köpek

Aile üyelerinden biri olarak kabul edilen köpeğinin değişimi ortada. Neredeyse sahibinin boyunu geçecek kadar büyümüş...

canladirma-foto5-001.jpg


5. Değişmeyen Tek Şey Gülümseme

Bir türlü engelleyemeyeceğimiz şey olan zaman hiç durmadan akıp gidiyor. Buna engel olamıyoruz. Mutlu ve samimi kardeşlerde geçen yılların kurbanı olmuşlar. Fakat bu defa biberonun içinde süt yok.

canladirma-foto6-001.jpg


4. İkizler Yıllar Sonra Yeniden Kucakta

19 yıl sonra tekrardan bir araya gelip bu fotoğrafı çekmek gerçekten de yürek ister. Koca Koca adamların yeniden birinin kucağına binmesi hoş olmuş :)

canlandirma-foto7.jpg


3. Uzun Yıllar Bir Arada Kalan Kardeşler

Aynı evin merdiveninde enteresan pozlar veren kardeşler bu anı yenden yaşamış. Değişen tek şey duvar rengi :)

canlandirma-foto8.jpg


2. 24 Yıldır Değişmeyen Samimiyet

Huzur ve mutluluk dolu bir aileyi kim istemez ki. Evcil hayvanlarının bile ne kadar büyüdüğünü görebilirsiniz. 24 yıl aradan sonra tekrardan bir araya gelen aile samimiyetini hiç de kaybetmemiş gibi görünüyor. Köpek 24 yıl yaşamış dikkatinizi çekiyoruz :)

canlandirma-foto9-001.jpg


1. Değişmeyen Gülümseme

Küçükken alışkanlık haline getirdiği kapılara tırmanma işini özlemiş olmalı. 15 yıl aradan sonra tekrardan kapıya tırmanmaya karar veren bu bayan gülümsemesinden hiç de ödün vermemiş.

canlandirma-fotograf-1-001.jpg


Önerilen İçerik; İçinizi Ürpertecek 15 Korkunç Fotoğraf

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.