NovaKid: Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu!

İngilizce eğitiminin küçük yaşlarda başlaması gerekmektedir. NovaKid bu kapsamda çocuklar için İngilizce öğrenmenin en etkili yollarını sunuyor.
NovaKid: Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu!

Bugün birçok ebeveyn, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için mümkün olan en iyi temel eğitimi sağlamak istiyor. Bu amaç doğrultusunda ebeveynler çocuklarının tüm eğitim alanlarında başarılı olması istediği gibi ikinci bir dil öğrenmesi konusunda birbirinden farklı yöntemlere başvuruyor. Siz anne ve babaların da bildiği gibi, başarılı bir geleceğin temeli çok küçük yaşlardan itibaren kazanılmaya başlıyor. O halde çocuğunuzun küçük yaştan itibaren alacağı İngilizce eğitimine öncülük etmeniz gerekecek. Peki çocuğum küçük yaşta İngilizceyi nasıl öğrenecek? diye sorar gibisiniz. Öncelikle çocuğunuz için geleceğe yapacağınız yatırımların çok küçük yaşlarda başladığını unutmayın! Öyleyse artık nereden başlamanız gerektiğine karar verip harekete geçelim!


Çocuklar İçin İngilizce Sayılar, Kelimeler ve Aktiviteler

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Çocuklar için ikinci dil olarak İngilizceyi seçen ebeveylerin ortak sorusu "Çocuğuma İngilizceyi nasıl öğretebilirim?" olmaktadır. Elbette ki çocuğunuzu herhangi bir dil okuluna gönderebileceğiniz gibi standart dil eğitim merkezlerine götürmek aklınızdan geçmiş olmalı ancak çocuğunuzun daha çok küçük yaşlarda sınıf ortamlarında yer alması yerine online olarak ders alabileceğini hiç düşündünüz mü? Evet evet yanlış duymadınız. Çocuğunuz sizinle birlikte evinizin bir köşesinde İngilizceyi kolaylıkla öğrenebilir. Bunun için yapmanız gereken tek şey çocuğunuzu da yanınıza alarak NovaKid online İngilizce eğitim sitesine giriş yapmak olacak. Peki NovaKid nedir? Hemen açıklayayım.

NovaKid, 5-12 yaş grubuna ait çocuklara İngilizce konuşma, yazma ve anlama konusunda uzaktan eğitim veren bir çeşit online eğitim kurumudur. Site baştan sona anadili İngilizce olan veya anadil düzeyinde İngilizce konuşan eğitmenlerin Avrupa CEFR Standartları'na uygun müfredatta eğitim vermesiyle ilerlemektedir. Çocuğunuza İngilizceyi sevdiren online dil platformu Novakid'in birbirinden farklı avantaj ve ayrıcalıklarından yararlanmak için buraya tıklayın.


Çocuklar İçin İngilizce Eğitim Platformu: NovaKid Nedir?

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

NovaKid: 5-12 yaş grubunda ki çocuklara İngilizceyi sevdiren ve beraberinde öğrenmeye teşvik eden etkili bir İngilizce eğitim platformudur. Uzaktan eğitim üzerine kurulu site, çocuğunuzun interaktif sanal sınıf ortamında %100 İngilizce öğrenmesine olanak sağlamaktadır.

Avrupa standartlarında eğitim vermekte olan platform, çocuğunuzun yaşına uygun müfredatıyla pedagog ve deneyimli öğretmenler tarafından hazırlanmış ders programı sunmaktadır. Site içerisinde yer alan eğitmenler, anadili İngilizce olan veya anadil düzeyinde İngilizce bilen hocalar tarafından gerçekleştirilmektedir. Öte yandan NovaKid İngilizce eğitim programına katılan çocuklarınız sizinle beraber istediği saatte dilediği yerden online derslere dahil olabilmektedir. Novakid online İngilizce eğitim sitesi hakkında daha fazla bilgi için NovaKid nedir? adlı içeriğime göz atabilirsiniz.


Çocuklar İçin İngilizce Öğrenme Programı Nasıl İşliyor?

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Artık çocuğunuza ikinci bir dil olarak İngilizceyi öğrenmesini istediğiniz konusunda kararlı olduğunuzu düşünüyorum. Öyleyse bu program hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak en doğal hakkınız! NovaKid, evinizden konforlu bir şekilde online İngilizce eğitimi alacak çocuklarınız için 5 farklı İngilizce seviye programı sunmaktadır. Çocuğunuz bu programlar kapsamında İngilizce olarak temel sorulara cevap vermekten günlük aktiviteleri anlatmaya, çevresinde olup bitenleri İngilizce olarak aktarmaktan renk ve sayıları bilmeye hatta kendi plan ve fikirleri İngilizce olarak konuşmaya kadar birçok şeyi adım adım öğrenecek. Kısacası çocuğunuz artık bu dili sevmeye ve öğrenmeye başlayacak! Peki ya çocuklar için İngilizce öğrenme programı nasıl işliyor? Biraz önce de belirttim gibi NovaKid Avrupa Standartları'na uygun olarak 5 farklı İngilizce seviye programı sunuyor. İngilizce eğitim setinde yer alan programlar arasında;

  • Okul Öncesi İngilizce Eğitim
  • İngilizce 1. Seviye Eğitimi
  • İngilizce 2. Seviye Eğitimi
  • İngilizce 3. Seviye Eğitimi
  • İngilizce 4.Seviye Eğitimi

Çocuklarınıza İngilizceyi sevdiren ve öğreten NovaKid eğitim programı, yukarıda da  belirttiğimiz gibi 5 farklı seviyeden oluşmaktadır. Çocuğunuzun İngilizce dili hakkında hiçbir şey bilmediğini varsayarsak Okul Öncesi İngilizce Eğitim programından başlaması gerekecektir. Hemen ardından 1,2,3 ve 4.seviye İngilizce eğitim programlarına geçerek toplamda 21 aylık bir eğitim alacak. İlk başlarda İngilizceyle tanışma sürecini yaşayacak olan çocuğunuz, 21 ayın sonunda bu dil hakkında konuşabileceği gibi İngilizce terimleri okuyarak kolaylıkla anlayabilecek. Anadili İngilizce olan veya anadil seviyesinde İngilizceye sahip olan profesyonel eğitmenler aracılığıyla 42 TL'den başlayan online İngilizce derslerine katılmak için buraya tıklayın.


Çocuğunuzu İngilizce Öğrenmeye Teşvik Edin!

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Çocuklar genellikle yeni bir şey öğrenirken hata yapmaktan veya öğrenememekten korkmaktadır. Bu da çocuğunuzun ikinci bir dil öğrenmesini bir hayli zor hale getirebilmektedir. Tüm olumsuz koşulları ortadan kaldırmak, her şeyden önce siz anne ve babaların görevi olduğunu hatırlatmak isterim. Ebeveynler olarak çocuğunuzun İngilizceye karşı olan ön yargılarını ortadan kaldırmak için her daim olumlu ve teşvik edici olmanız gerekmektedir. Peki ya bunu nasıl yapacaksınız? Her şeyden önce çocuğunuzun kendine olan güvenini hissetmesine izin vermeniz son derece önemli bir konu olacak. Daha sonra çocuğunuza İngilizce konusunda eğlenceli teşviklerde bulunmanız gerekecek. Bunu nasıl yapacağınız konusunda endişelendiğinize eminim. Derin bir nefes alın ve yeniden düşünün. Bu işin en kolay kısmı! Yapmanız gereken bir kaç adımı hemen hatırlatayım. 


1. Çocuğunuzla İngilizce oyunlar oynayın

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Herhalde oyun oynamayı sevmeyen çocuk yoktur! Çocuklar her daim oyun oynamaktan ve dağınık olmaktan büyük zevk almaktadır. Daha önce ki yazılarımda çocuğunuza İngilizceyi sevdirmenin en etkili yöntemlerinden bahsetmiştim ve eminim  ki çocuğunuzun bu dili öğrenmesinde kafanızda birçok fikir şekillenmiş olmalı. Çocuğunuza İngilizceyi sevdirecek en etkili yöntemlerden bir tanesi de şüphesiz oyun aktiviteleri olmaktadır. Çocuğunuzla oynayacağınız boyama, el işi, puzzle veya lego aktivitelerinde basit İngilizce kelimeler tercih etmeyi deneyebilirsiniz. Bu yöntem çocuğunuzun zevk aldığı bir eylemi gerçekleştirirken yeni şeyler öğrenmesini kolaylaştıracak.


2. Çocuğunuza yatmadan önce İngilizce hikayeler okuyun

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Çocuğunuza yatmadan önce İngilizce hikayeler okumak ilk bakışta saçma gelebilir. Neticede çocuğunuz İngilizceyi bilmiyor ve sizi anlayamayacak. Gerçekçi olmak gerekirse olaya bu şekilde bakmanız son derece yanlış bir düşünce olacak. Şöyle düşünün, çocuğunuza okumak için aldığını hikaye kitapları genellikle az cümle yapısına sahip görsel içeren sayfalardan oluşuyor. Çocuğunuza bu kitapları Türkçe olarak okumanızın ardından İngilizcesine geçerek kelimeleri anadiliyle yoğurmasına ve görsel algı sayesinde kalıcı bilgilere sahip olmasına yardımcı olabilirsiniz. Evet evet yanlış duymadınız. Çocuğunuza kendi anadilini bildiği kitaplar seçmeye özen gösterin. Böylece hikayenin kelimelerini daha kolay ve hızlı tanıyarak öğrenme gücü artacak!


3. Çocuğunuzla İngilizce çizgi filmler izleyin

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Herhalde çocuğunuz günün bir kısmını çizgi film izleyerek geçiriyor olmalı. Mesela yemek vakitlerinde veya gün içerisinde gerçekleştirdiği oyun aktivitelerinin dışında bunu sıklıkla yapmaktan zevk aldığına eminim. Peki ya çocuğunuza izlediği çizgi filmleri İngilizce olarak sunmayı hiç denediniz mi? Her şeye çocuğunuzun sevdiği çizgi film karekterlerinden başlayabilirsiniz. Mesela çocuğunuz Tom ve Jerry izlemeyi mi seviyor? Öyleyse çocuğunuza bu çizgi filmin İngilizce versiyonunu açarak izlemesini deneyin. Bu yöntem çocuğunuzun İngilizceyi öğrenmesinden çok kulak aşinalığı kazanmasına ve İngilizceye olan ilgisinin artmasına yardımcı olacak!


4. Çocuğunuza İngilizce eğitim seti satın alın

Çocuklar İçin İngilizce Öğrenmenin En Etkili Yolu

Artık işin en ciddi noktasına gelmiş bulunmaktayız! Çocuğunuza İngilizceyi doğru ve kalıcı bir şekilde öğrenmesine destek olmak için İngilizce eğitim seti veya herhangi bir İngilizce eğitim programına katılması gerekecek. İlk etapta bu durum sizi ve çocuğunuzu endişelendiriyor olsa da çocuğunuz İngilizceyi sizinle beraber evinde öğrenecek! Nasıl mı? Uzaktan eğitim üzerine kurulu sayısız online dil eğitim merkezi olduğundan haberdar olmalısınız. Ben siz değerli anne ve babalar için en iyi online İngilizce eğitim platformunu denedim ve seçtim. Platformun adı NovaKid! Muhtemelen daha önce hiç duymamış olabilirsiniz ancak NovaKid anadili İngilizce olan veya anadil düzeyinde İngilizce bilen eğitmenler tarafından 5-12 yaş arası çocuklara İngilizceyi sevdiren mükemmel bir platform. Sitenin en büyük avantajlarından bir tanesi son derece ucuz fiyata İngilizce eğitimi alabiliyor olmanız. Dersler sadece 42 TL'den başlıyor! Öte yandan NovaKid ders saatlerini sizin seçmenizi istiyor. Yani siz ne zaman isterseniz çocuğunuz o zaman İngilizce dersi alıyor. Çocuğunuzun küçük yaşta ikinci bir dil olarak İngilizceyi öğrenmesini istiyorsanız bu yöntemi kesinlikle denemelisiniz! NovaKid online İngilizce eğitim setini denemek için buraya tıklayınız.

Önerilen İçerik: Çocuklar İçin Online İngilizce Eğitimi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum