Çocuk Saç Modelleri | Erkek ve Kız Çocuğuna Yakışan Saçlar

Çocukların hoşuna gidecek en güzel saç modellerini sizler için bir araya getirdik. En trend çocuk saç modellerine içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
Çocuk Saç Modelleri | Erkek ve Kız Çocuğuna Yakışan Saçlar

Saç modası sadece yetişkinler için değişkenlik göstermiyor. Çocuklar için de birbirinden farklı saç modelleri moda dünyasının yenilenen konuları arasında yer alıyor. Hem erkek çocuklar hem de kız çocukları için birbirinden farklı ve güzel duran saç modelleri ile beraber katılacağınız davetlerde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu yazımızda, sezonun en trend çocuk saç modelleri arasına giren seçenekler hakkında sizlere bilgi vererek çocuklarınıza görmek istediğiniz değişimi daha kolay bir şekilde yakalamanıza yardımcı olacağız.

İşte en güzel çocuk saç modelleri.

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Erkek çocuklar için birbirinden farklı ve havalı saç modelleri vardır. Ebeveynler, son dönemlerde çocuklarının daha güzel görünmeleri için klasik kesim yaptırmak yerine moda dünyasında kendinden söz ettiren erkek çocuk saç modellerini daha fazla tercih etmeye başladılar. Peki, yeni sezonda trend erkek çocuk saç modelleri hangileridir, hangileri daha fazla tercih ediliyor?

1. Üstlerden Uzun Yanlardan Kısa Saç Modeli

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Eskiden çocuklarda daha çok kısa saç modelleri tercih edilirdi. Belki bakımının daha kolay yapılmasından dolayı belki de halk arasında oluşan bir gelenekten dolayı çocuklarda uzun saçlar çok fazla tercih edilmiyordu. Ancak küçük adamlarda da artık değişim rüzgârı kendini göstermeye başladı ve uzun saç modelleri daha fazla tercih edilmeye başlandı. Uzun erkek çocuk saç modeli yeni sezonun en havalı saçları arasında yer alıyor. Denemenizi öneririz.

2. Doğal Düz Saçlar

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Erkek çocuk saç kesim modelleri arasında beğenilen saç modellerinden biri de doğal düz saçlardır. Yani klasik olarak kestirilen saçlar artık yok denecek kadar az. Bunun yerine çocukları daha havalı gösteren ve girdikleri ortamlarda dikkatleri üzerine çeken doğal düz saçlar daha fazla tercih edilmeye başladı. Hali hazırda yaz sezonuna az bir zaman kala, çocuğunuzda farklı bir görünüm yakalamak istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. 9-10 yaş erkek çocuğuna uygun bir saç modelidir.

3. Erkek Çocuk Kısa Saç Modeli

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Kısa saç modeli, hiçbir zaman modasını yitirmeyen modellerden biridir. Her ne kadar son dönemlerde uzun saçlar çocuklarda daha fazla moda haline gelse de kısa saçların havasız olduğunu söylemek de doğru değil. Sadece şekil vermesini bilmek gerekiyor. Yeni sezonun en iddialı erkek çocuk saç modelleri arasına giren kısa saç modelini tercih edebilirsiniz.

4. Doğal Uzun Saç Modeli

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Saç modellerinde yeni trendleri incelediğimizde, çocuklar için sunulan pek çok seçeneğin olduğunu görebiliyoruz. Bunlar arasında beğenilen ve şıklığı ile göz kamaştıran saç modellerinden biri de doğal uzun saç modelidir. Bu modeli uygulamak için aslında çok da uğraşmaya gerek yok. Arada bir fazla uzayan saçları kısaltmanız yeterlidir. Kendiliğinden doğal bir görünüm oluşmaya başlayacaktır. Çok tatlı bir model olmasının yanında bakımında biraz daha dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın. Erkek bebek saç modelleri arasında yer alan bu modelin bebeğinizde çok tatlı duracağından emin olabilirsiniz.

5. Bağlamalı Saç Modeli

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Erkek çocuklarda üst taraflar uzun, yan taraflar kısa saç stili en çok beğenilen modellerden birisidir. Çocuğunuza en çok yakışan saç modeli şirin ve sempatik bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır. Sık sık uzayan saçlara şekil vermek mümkündür. Bağlamalı saç modeli erkek çocuklarına kesinlikle denenmelidir.

6. Örgülü Saç Modeli

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Her erkek çocuğun saç şekline uymayan fakat yapıldığında çok şık duran ve dikkatleri üzerine çeken örgülü saç modeli, balık sırtının saç üstüne yapılmış halidir. Eğer çocuğunuzun saçları daha uzunsa değişik örgüler kullanılabilir. Saçları 4 örgü olacak şekilde tutamlar halinde ayırın ve örgü yapın, en son topuz olacak şekilde birleştirin.

Kız Çocuk Saç Modelleri

Kız çocukları için de birbirinden farklı saç modellerinin geliştirildiği yeni sezonda anne-kız davetlere giderken dikkatleri üzerinize çekmek istemez misiniz? Yazımızın bu bölümünde kız çocuk saç modelleri hakkında bilgi vererek beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamanıza yardımcı olacağız.

1. Örgülü Kurdeleli Saç Modeli

kız çocuk saç modelleri

Şirin mi şirin, sempatik mi sempatik bir saç modeli arayanlar için önerilebilecek en güzel kız saç modelleri arasında yer alan örgülü kurdeleli saç modeli, yeni sezonda bir hayli rağbet gören tasarımlar arasında yer alıyor. Bu saç modeli için kuaförün yolunu tutmanıza da gerek yok. Bildiğiniz klasik örgü saç modelini uyguladıktan sonra kurdele ile taçlandırmanız yeterli olacaktır.

2. Aksesuarlı Saç Modeli

kız çocuk saç modelleri

Kız çocukları için saç modeli seçiminde bulunurken en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden biri de onları olduğundan büyük gösterecek saç modellerinden kaçınmanızdır. Zira onların ruh halleri ile sizin ruh haliniz aynı değildir. Mesela saçlarına bir model uyguladıktan sonra onların çocuk olduğunu göstermek için şirin aksesuarlarla saçlarını süsleyebilirsiniz. Hem dikkat çekici bir model olması açısından hem de çocukluklarını yaşamaları açısından tercih edebileceğiniz saç modelidir.

3. Papyonlu Saç Modeli

kız çocuk saç modelleri

Kız çocukları, büyüklerinden gördüklerini uygulamak isterler. Aslında erkeklerde de durum bundan farklı değil ama nedense kız çocukları bu konuda biraz daha hevesli davranırlar. Bu isteklerini kırmamak ama aynı zamanda onların ruhuna hitap edecek bir saç modeli düşünüyorsanız kesinlikle renkli papyonlu saç modelini denemenizi öneririz.

4. Çift Örgü Saç Modeli

kız çocuk saç modelleri

Kız çocuklarında değişmez saç modellerinden biri olan çift örgü saç modeli, yeni sezonda da kendini gösteren modellerden biridir. Tabi örgüleri yaparken bir yandan da kullanacağınız aksesuarları hazırlamanız, daha güzel bir sonuç elde etmenizi sağlayacaktır. Hem şirin hem de sempatik bir kız çocuğu karşınızda görmek istiyorsanız, çift örgü saç modeli tam size göre.

5. Kalpli Saç Modeli

kız çocuk saç modelleri

Resmi bir bayramda kızınız okulda şiir mi okuyacak ya da onlar için özel olarak düzenlenen bir gün mü var? Hem güzel görünmelerini hem de sempatik olmalarını sağlayacak kalpli saç modeli, tam da kızınıza yakışır modellerden biri olacaktır. Biraz uğraştırıcı bir model olsa da kesinlikle denemeye değer bir model olduğunu söyleyebiliriz.

6. Tek Örgü Saç Modeli

kız çocuk saç modelleri

Kız çocuklarına hangi saç modelini yaparsanız yapın kendini gösterir. Ama tek örgü saç modeli, kesinlikle en iyi modellerden biridir. Yanlardan düz, üstlerden yana doğru indirilen örgü ile kızınızın çok daha güzel olduğunu göreceksiniz. En güzel modellerden olan saç örgü modellerini denemelisiniz.

Göz Atmayı Unutma
Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı? En Etkili Saç Bakım Tüyoları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum