Civilization 6 Hileleri | Altın, Popülasyon, Seviye Hileleri

Civilization IV oyununda konsolun nasıl açılacağını ve yapabileceğiniz tüm hileleri adım adım anlattık.
Civilization 6 Hileleri | Altın, Popülasyon, Seviye Hileleri

Firaxis Games tarafından geliştirilen 4X strateji oyunu Sid Meier's Civilization VI, oyunu Microsoft Windows için 21 Ekim 2016'da, Mac OS için 24 Ekim 2016'da, Linux için ise 9 Şubat 2017'de yayınlanmıştır. Oyun aynı zamanda PlayStation 4, Android, Xbox One, Nintendo Switch, Microsoft Windows, iOS gibi platformlarda oynanabilir.

Civilization oyununda zamana meydan okuyan bir imparatorluk kurmaya çalışırsınız. Taş Devri'nden bilgi Çağı'na kadar uzanacak bir uygarlık kurmanız ve o uygarlığa önderlik ederek Dünya'nın Hakimi olursunuz.

Farklı uygarlıkla savaşarak diplomasi yürütebilir, kültürünüzü geliştirebilirsiniz. Dünyanın görüp görebileceği en büyük uygarlığı inşa etmeye çalışırken tarihin liderleriyle rekabet etmelisiniz. Taş Devri'nde teknolojiyle ve kültürle ilgili araştırmalar yaparak kendinizi geliştirmeniz gerekir. Biz sizlere tüm bunları yaparken yardımcı olacak hilelerin yapılışını göstereceğiz.

Civilization 6 Konsol Nasıl Açılır?

Civilization 6 oyununda hile yapabilmek için konsolu etkinleştirmeniz gerekir. Bunun için Windows'un kurulu olduğu diske girin. Daha sonrasında Kullanıcılar bölümüne tıklayın ve oturumunuzun adı olan yere girin.

Belgeler, Oyunlar, Civilization 6 oyununu bulun. Buradan AppOptions.txt dosyasının yedeğini alın ve bu dosyayı açın. "EnableDebugMenu 0" metnini içeren satırı bulduktan sonra 0'ı 1 olarak değiştirin, kaydedip oyunu açın. Konsola erişmek için Esc'nin altında bulunan "é" tuşuna basın. Tüm her şeyi doğru yaptıysanız karşınıza bir panel gelecektir. Bu panele aşağıdaki hileleri yazabilirsiniz.

Oyunda hile yapmanın bir diğer yolu daha vardır. Bu hileyi yapmak için Belgelerim/Oyunlar/Civilization 6 klasorüne girin. Burada yer alan "CivilizationIV.ini" dosyasını açın ve "CheatCode=0" satırını bulun. Bulduktan sonra adını "CheatCode=Chipotle" olarak değiştirin ve kaydedin. Oyuna giriş yapın ve hile satırına Game.toggleDebugMode yazarak hilelerin kısayolunu açın.

Civilization 6 Hileleri

Aşağıdaki kısayolları kullanarak oyun içerisinde hile yapabilirsiniz. Hileleri yapmadan önce konsola "Game.toggleDebugMode" yazmanız gerekir. Hileyi yazdıktan sonra sizlere gösterdiğimiz kısayolları yapın.

  • CTRL + W: Editörü aç
  • SHIFT + "+": Seçtiğiniz şehre 1 popülasyon verir
  • CTRL + "+": Seçtiğiniz üniteyi seviye atlatır
  • CTRL + "-": Seçtiğiniz şehre 10 kültür puanı ekler
  • CTRL + 4: 1000 Altın Verir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.