Citroen C5 Aircross SUV Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Citroen C5 Aircross SUV, C5 sınıfının en iyi yol tutuş özelliğine sahip SUV aracıyla satışta. Citroen Advanced Comfort programına sahip yeni C5 SUV modelini fiyat ve donanım özellikleri bakımından inceledik. Benzersiz bir yol deneyimi için tüm detaylar.
Citroen C5 Aircross SUV Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Citroen C5 Aircross SUV Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Fransız otomobil şirketi Citroen, dinamik ve özgün tasarıma sahip yeni modeli C5 Aircross SUV satışa sunuldu. Şangay Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkan araç, kardeşi C3 Aircross SUV modeliyle beraber dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ultra konforlu ve eşsiz sürüş deneyimine sahip yeni Citroen C5 Aircorss SUV Türkiye'de satışta! Citroen C5 Aircross SUV; 720 mm çapında geniş tekerlekleri, sağlam ve kaslı tasarımı, yerden yüksekliği 230 mm olan klasik SUV deneyimi sunmaktadır.

Eşsiz kişiliği, Airbump esintili alt kapısı ve tekerlek ark koruyucuları, tavan çubukları ve geniş kişiselleştirme seçenekleri gibi güçlü stil seçeneklerine sahip C5 Aircross SUV, tasarımı ve karakteriyle %100 Citroen çizgilerine sahiptir.Kullanıcılarına kişisel tasarım imkanı sunmakta olan C5 Aircross SUV modeli hakkında tüm detayları araştırdık. Muhteşem bir sürüş deneyimi yaşayacağınız Citroen'nin yeni aracı C5 Aircross SUV donanım özellikleri;

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

  • Model: C5 Aircross SUV
  • Güç: 130 hp
  • Silindir Hacmi: 1499
  • Maksimum Tork: 300
  • Bagaj: 580-720
  • CO2 Emisyonu: 108
  • Yakıt Deposu: 53
  • Şehir İçi Yakıt: 4.4
  • Şehir Dışı Yakıt: 3.9 
  • Karma Yakıt: 4.1
  • 0-100km/s Hızlanma: 10.6 saniye
  • Maksimum Hız: 188 km/s
  • Fiyat: 205 bin TL

Genel Bakış

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Citroen C5 Aircross SUV modeli, ultra konforlu ve esnek tasarımıyla sınıfının en iyisi olmayı hedeflemişti. Citroen Advanced Comfort programının elçisi Yeni C5 Aircross SUV, iki özel Citroen yeniliği sayesinde segmentinin en konforlu SUV modeli olarak öne çıkıyor. C5 Aircross SUV; progressive hidrolik yastıkları, gelişmiş konforlu koltukları ve  üç ayrı eğim ayarlı katlanabilir arka koltuklarıyla segmentindeki en modüler ve gelişmiş SUV olmayı hedeflemektedir. Model aynı zamanda 580 ile 720 litre arasında değişen bagaj kapasitesiyle farkını ortaya koyuyor. Son olarak C5 SUV, 19 sürücü destekli teknolojisi ve altı bağlantı teknolojisiyle tam anlamıyla yeni nesil SUV imkanı sunmaktadır.


Tasarım

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Yeni Citroen C5 Aircross SUV 4,50 m uzunluğunda güçlü ve dinamik görünümüyle dikkat çekmektedir. Model geniş ve güçlü ön uç tasarımı, yüksek oyulmuş kaputu ve akıcı çizgileriyle SUV segmentine taze bir soluk getiriyor. 

Yeni C5 Aircross SUV, panoramik bir sunroof'a sahiptir. Otomobilin etrafındaki 360 derecelik camlı alan, açılan bir çatı tasarım, iç alanını yansıtan C krom kaplamalı, arkadan geniş ve uzun görünüm, sınıfında lider bir bagaj alanı sunmaktadır (280'den 720'ye kadar). Arka farlar aracın her iki tarafında dört LED dikdörtgen modülle donatılmıştır. 


Motor

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Yeni C5 Aircross SUV, yüksek verimlilik esaslı olarak kullanıcılarına hem benzinli hem dizel bir SUV deneyimi sunmaktadır. Model, 6 vitesli manuel şanzıman veya 8 vitesli otomatik şanzıman olarak satışa sunulurken 8 ileri şansızmanlı 1.6 PruTech 180 S&S EAT8 ve 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 modelleriyle karşımıza çıkmaktadır.

8 ileri otomatik şanzımanın en yeni versiyonuna sahip olan C5 SUV, EAT- Efficient Automatic Transmission yani Verimli Otomatik Şanzıman teknolojisine sahiptir. Öte yandan model el feneri ve elektrikli vites değişimi sayesinde daha fazla verimlilik sağlamaktadır. 8 vitesli otomatik şanzımana sahip C5 Aircross SUV, 6 vitesli otomatik şanzımana kıyasla %7 yakıt tasarrufu sağlamaktadır.


İç Mekan

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Aircross SUV, son derece geniş ve görkemli bir kabine ev sahipliği yapmaktadır. İşlevsel yönlere özen gösteren model, yatay düzende sağlam bir gösterge paneline sahiptir. Sürücü kısmında yer alan dijital gösterge paneli, seçilen sürüşün bilgilerini 12,3 inç ekrana yansıtmaktadır. Rahatlığı en üst düzeye taşımayı hedeflene Citroen C5 geniş ve uzun orta konsol ile beraberinde ayarlanabilir yeni nesil koltuklara sahiptir. Model, sunmakta olduğu bu hizmetle yolcularına kontrol hissi vermeyi başarmış görünüyor. Aynı zamanda kişiselleştirilebilir tasarım özelliğine sahip C5 Aircross SUV, iç mekanda renk ve malzemeleri değiştirme olanağı sunmaktadır.

Yeni C5 Aircross SUV'un geniş ve misafirperver koltukları, yolculara olağanüstü konforla yepyeni bir seyahat deneyimi sunmaktadır. 15 mm kalınlığındaki köpüğün eklenmesiyle son derece yumuşak ve daha dayanıklı halen gelen koltuklar, uzun süren sürüşlerden sonra kötü duruştan kaçınmak için yüksek yoğunluklu köpükle doldurulup yükseltilebilir.


Konfor

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Yeni Citroen C5 Aircross SUV, çift kat yalıtıma sahip ön camları sayesinde yol sesleri ve rüzgar seslerini minimum seviyeye indirmektedir. Araç içerisinde yer alan ses yalıtımı, sürü ve yolculara deneyimlenmemiş rahatlıkta bir sürüş imkanı sunuyor. Aynı zamanda motor bölmesinin ses geçirmezliği de özel olarak tasarlanmıştır.

Yolcuların optimum konforu için özenle tasarlanan C5 Aircross SUV, kabin içerisinde yer alan hava temizleme sistemi, dış hava kirliliğini tespit eden ve kabin içerisinde dolaşımını filtreleyen "Hava Kalitesi Sistemi" AQS teknolojisine sahiptir.


Teknoloji

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Yeni C5 Aircross SUV, yolcuların dijital ortam ve arabası arasında süreklilik sunmaları için en ileri teknoloji sistemlerini kullanmaktadır. Araç içerisinde kullanıcılarına araç ayarlarını yapmalarını ve multimedya sistemine erişmelerini sağlayan kapasitif dokunmaktik ekranlı 8 inç tablet, telefon, klima, navigasyon sistemi ve aynı zamanda SOS, Connect Box, kablosuz akıllı telefon şarjı ve ConnectedCAM Citroen bu gelişmiş teknolojiyi sunmaktadır.

  • Konfor: Advanced Comfort
  • Güvenlik: Aktif Güvenlik Sistemi, Grip Control, Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi, Park Asistanı
  • Bağlanabilirlik: ConnectedCam Citroen, 360 derece görüş açısı
  • Vites ve Motor: EAT8 Otomatik Şanzıman, AdBlue

Boyutları

Citroen C5 Aircross SUV İnceleme

Yeni Citroen C5 Aircross SUV modeli; 4500 mm uzunluğa, 1695 mm yüksekliğe, 1859 mm genişliğe ve 580-720 litre bagaj hacmine sahiptir.


Fiyat

Citroen C5 Aircross modeli, Türkiye Citroen ve yetkili satış bayilerinde satışa sunuldu. Modelin Sıfır fiyatı 349 bin TL'den başlayarak 386 bin TL'lere kadar çıkmaktadır.

Citroen C5 Aircross SUV Fiyat Listesi:

  • C5 AIRCROSS SUV SHINE 1.6 PureTech 180 HP S&S EAT8 Tam Otomatik 6.2: 380.000 TL
  • C5 AIRCROSS SUV FEEL 1.5 BlueHDi 130 HP S&S EAT8 Tam Otomatik 6.2: 349.000 TL
  • C5 AIRCROSS SUV FEEL 1.5 ADVENTURE BlueHDi 130 HP EAT8 Tam Otomatik 6.2: 356.000 TL
  • C5 AIRCROSS SUV SHINE 1.5 BlueHDi 130 HP S&S EAT8 Tam Otomatik 6.2: 386.000 TL

Yukarıda belirtmekte olduğumuz fiyat listesi, Citroen Türkiye resmi web adresi üzerinden alınmıştır. Güncel fiyat bilgisi için yetkili Citroen bayileriyle görüşmeniz önerilmektedir.

Önerilen İçerik; Citroen C3 Aircross SUV İnceleme

Neoldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum