Cities Skylines Hileleri | Sınırsız Para ve Bina Hilesi

Cities Skylines'ta sınırsız para hilesi, her şeyi ve tüm binaların kilidini açma hilesi, sınırları kaldırma hilesi ve daha fazlasını derledik.
Cities Skylines Hileleri | Sınırsız Para ve Bina Hilesi

Cities Skylines Paradox tarafından 10 Mart 2015 yılında yayımlanmış bir şehir kurma oyunudur. Oyunda yollar, yapılar ve daha birçok şey inşaat ederek şehrinizi büyütebilir, şehir halkını mutlu edebilirsiniz.

Oyun çok geniş kapsamlı olduğu için zaman zaman kendinizi devlet büyükleri gibi hissetmeniz normaldir. Şehirdeki insanların daha kolay ulaşım yapması ve trafiğin rahatlaması için toplu taşıma araçları ekleyebilir, sanayi bölgesi kurabilir, çeşitli fabrikalar kurarak şehrin kalkınmasını sağlayabilirsiniz.

Tüm bunları daha kolay yapmanızı sağlayacak, size yardımcı olacak hileler için ise yazımıza göz atabilirsiniz.

Cities Skylines Hile Nasıl Aktifleştirilir?

En iyi şehir kurma oyunlarından birisi olan Cities Skylines'da hile yapmak oldukça basittir. Oyuna kuracağınız modlar sayesinde hile yapabilir, isteğe bağlı olarak "Cities Skylines Trainer" hilesini indirebilirsiniz. Steam üzerinden indirmeyenlerin Trainer kullanması gerekir.

Oyunu Steam üzerinden indirmiş olan bireyler ise mod kurarak hızlıca hileleri yapabilir. Oyun içerisinde istediğiniz bir hileyi Topluluk kısmına gelerek başında "Cities Skylines" sonunda istediğiniz hilenin adı olarak aratabilir, modu kurarak oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyuna giriş yaptıktan sonra ana menüye gelin, "Content Manager" veya "İçerik Yöneticisi" kısmına tıklayın. Açılan ekrandan "Mods" seçeneğine girin ve hileyi "On" yapın.

Cities Skylines oyununu Steam üzerinden satın almamış, çeşitli yollarla indirmiş olanlar ise internet tarayıcısının arama kısmına "Cities Skylines Trainer" yazmalıdır. Daha sonrasında oyunun sürümüyle uyumlu bir Trainer bulmalı ve indirmelidir. İndirdikten sonra RAR'dan çıkarmalı ve masaüstüne atmalıdır. Attıktan sonra oyunun kurulu olduğu bölümü bulması gerekir. Bunun için masaüstünde bulunan oyunun kısayoluna sağ tıklayıp "Dosya Konumunu Aç" diyip yüklediği Trainer'ı buraya atması yeterli olacaktır.

Cities Skylines Hileleri

  • Numlock: Tüm Binaları Aç
  • Numlock ".": Sınırları Kaldır
  • F1: Sonsuz Para
  • F2: Yağmura Devam Et
  • F3: Konut Binaları Düşük Kaynak Tüketimi
  • F4: Endüstriyel Binalar Düşük Kaynak Tüketimi
  • F5: Ticari Binalar Düşük Kaynak Tüketimi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.