Cistus Antivirüs Pastil ve Fiyatı

Cistus Antivirüs sizi kış aylarında gribal enfeksiyonlara karşı koruyor. İşte pastilin içeriği ve fiyatı.
Cistus Antivirüs Pastil ve Fiyatı

Her yıl milyonlarca insanın kabusu olan gribe karşı artık yepyeni bir pastil var. " Cistus Antivirus Pastil ", grip virüsüne karşı hasta olmadan önce doğal bir koruma sağlanmasına yardımcı oluyor.

Kış aylarının soğuklarını hissettiğimiz bu dönemlerde grip virüsü tehlikeli bir hal alıyor. Özellikle " kapalı alanlardan ve toplu taşımalardan " bulaşabilen grip virüsü için yeni bir ilaç var. Cistus Antivirus Pastil sizleri ve sevdiklerinizi gripten koruyor.

Ağızda gribe karşı kalkan oluşturan Cistus Antivirus antiviral özelliği ile kapalı ve kalabalı ortamlarda virüsten korunmanıza yardımcı oluyor.

Özellikle çocuklarınızı hedef alan grip virüsüyle savaşan Cistus Antivirus Pastil kalabalık okullardan ve sınıflardan eve mikrop taşınmasının önüne geçiyor.

Cistus Antivirus Pastil Özellikleri

  • Gribi önleyen antiviral etkiye sahiptir.
  • Antiviral ve antibakteriyel etkinlik gösterir.
  • 6 saat koruma sağlar.
  • Sistemik dolaşıma katılmaz.
  • Bildirilmiş herhangi yan etkisi yoktur.
  • Hastalık sırasında boğaz kaşıntısını ve kuru öksürüğü hafifletir.

Cistus Antivirus Pastil erken antiviral tedaviyi sağlayarak, gribi önler, antibiyotik kullanımını azaltır. Etkinliği klinik çalışmalarla ispatlanmıştır. " 6 saat koruma " sağlayarak, sizi gripten korur.

Cistus Antivirus Pastil Fiyatı

Gripten korunmanın yeni bir yöntemi olan Cistus Antivirus " 16 TL "ye satılıyor.  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.