Cinsellik İçeren Diziler – Cinselliğin Gözümüze Sokulduğu Yabancı Diziler

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran yabancı dizilerde, dikkat çeken konularının yanı sıra cinsellikte oldukça fazla yer almaktadır. Bizler de bu yazımızda, cinselliğin zirve yaptığı en erotik 15 diziyi listeledik.
Cinsellik İçeren Diziler – Cinselliğin Gözümüze Sokulduğu Yabancı Diziler

Dünya genelinde büyük etkiler yaratan dizlerin birçoğunda cinsellik ön planda tutuluyor. Bizlerde bu listemizde cinselliğin ön palana çıkartıldığı ve cinsel sahnelerin abartıldığı dizileri bir araya getirdik. İşte, Türkiye’de, sansürlemeden 1 bölüm bile yayınlanl cinsel içerikli yabancı diziler

1. Game Of Thrones (2011-2019) IMDb: 9.4

Cinsel İçerikli Yabancı Diziler

Gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler listesinde de yer verdiğimiz ve aynı zamanda HBO’nun en iyi dizileri arasında yer alan Game of Thrones, içerisinde savaş, güç ve entrikanın yanı sıra çok fazla cinsellik barındıran bir yapım. Dizide, herkesin tek bir hedefi var! Demir Taht'aa her ne olursa olsun hakim olmak.

Tür: Aksiyon, Macera, Dram

Fragman


2. Spartacus – (2010-2013) IMDb: 8.5

Cinsel içerikli yabancı diziler

Televizyon ekranlarında yayınlanmasa da internet üzerinden Türkiye’de en çok izlenen yabancı diziler arasında da yer alan Spartacus, içerisinde çok fazla cinsellik bulunduran bir yapım. Dizide, topraklarından ve eşinden uzaklaştırılan bir adamın özgürlüğünü kazanmak için arenada verdiği mücadeleyi aktarıyor.

Tür: Aksiyon, Macera, Biyografi

Fragman


3. Outlander (2014 - ) IMDb: 8.5

Cinsel içerikli yabancı diziler

İlk olarak 1945 yılıyla başlayan dizide, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall, oldukça gizemli bir şekilde zamanda yolculuk yaparak 1743 yılına gider ve burada İskoç savaşçısı Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Geçmişe yolculuk yapan Claire, iki farklı zamanda iki farklı erkek arasında gidip gelmeler yaşamaktadır. Dizi, dünya genelinde cinsellik konusunda cesur sahneler barındıran bir yapım olarak fark yarattı.

Tür: Dram, Fantastik, Romantik

Fragman


4. Entourage (2004-2011) IMDBb: 8.5

Cinsel içerikli yabancı diziler

Entourage, içerisinde çok fazla cinsellik ve erotik sahneler barındıran bir yapım. Dizide, seksi, genç ve hızlı bir şekilde kariyer basamaklarını tırmanan Star Vince Chase’nin hikayesini anlatılmaktadır. Chase’nin arkadaşları, O’nu Hollywood’un zorlu yollarında yalnız bırakmazken, bu arkadaşlar için paparaziler, para, kadınlar, cinsel ilişki ve şöhret oldukça önemlidir. Her bölümünde cesur sahneleri ile fark yaratan Entourage, ülkemizde yayınlanması imkansız olan yapımlar arasında…

Tür: Komedi, Dram

Fragman


5. Sense8 (2015-2018) IMDb: 8.4

Cinsel içerikli yabancı diziler

Farklı bölgelerde, birbiriyle bağlantısı olmayan, 8 farklı insanın inanılmaz şekilde birbirlerini hissetmesi ve bunun sonucunda bilgilerini, zihinlerini ve yeteneklerini aktarmasını konu alan bir dizi… Tüm zamanların en çok izlenen dizlerinden bir tanesi olan Sense8, içerisinde barındırdığı erotik sahnelerle de çok fazla konuşulan bir yapım. Özellikle eşcinsellerle ilgili bölümleri dünya genelinde büyük tepki toplamıştı.

Tür: Dram, Gizem, Bilim Kurgu

Fragman


6. Californication (2007-2014) IMDb: 8.3

Cinsel içerikli yabancı diziler

Dizide Hank Moody, yetenekli bir yazardır ancak uzun bir süredir kaliteli içerikler üretme sıkıntısı yaşamaktadır. Aynı zamanda kızına iyi bir baba olmaya çalışırken, kızının annesi Karen ile tekrar birlikte yaşamak istemektedir. Ancak karmaşık özel hayatı buna engel olmaktadır. Komedi türünde oldukça başarılı bir yapım olan Californication, içerisinde barındırdığı cesur erotik sahneleriyle adında sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Tür: Komedi, Dram

Fragman


7. The Deuce (2017 - …) IMDb: 8.1

Cinsel içerikli yabancı diziler

HBO’nun 2017 yılında ekranlara getirdiği The Deuce, 1970’li yılların ABD’sini anlatmaktadır. Dizinin geçtiği dönem porno, uyuşturucu ve gayrimenkul sektörlerinin doğup büyümeye başlamasını ele almaktadır. Sektörün günümüzde bu durumlara gelmesinde o dönem atılan adımların ne denli önemli olduğunu anlayacaksınız. 

Tür: Dram

Fragman


8. Orange Is the New Black (2013) IMDb: 8.1

Cinsel içerikli yabancı diziler

Jenji Kohan‘ın yarattığı traji-komik bir yapım olan Orange Is the New Black, 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı Alex (Laura Prepon) yüzünden hapishaneye düşen Piper Chapman’ın başından geçen olaylar anlatılıyor. İçerisinde uyuşturucu ve cinsellik bulunan Orange Is the New Black, En iyi Netflix dizileri listesinde oldukça popüler olan bir yapım…

Tür: Komedi, Suç, Dram

Fragman


9. Shameless (2004-2013) IMDb: 8.0

Cinsel içerikli yabancı diziler

Tüm dünyada fırtınalar gibi esen, izleyiciyi adeta ekranlara bağlayan harika bir yapım… Shameles, karısı tarafından terk edilen ve altı çocuğuna bakmak zorunda kalan alkolik bir babanın hikayesini anlatıyor. Ülkemizde ailecek izlenmesi neredeyse imkansız olan bu yapım, çok sayıda cinsel sahneleri izleyicini gözüne gözüne sokuyor.

Tür: Komedi, Suç, Dram

Fragman


10. Master Of Sex (2013-2016) IMDb: 7.9

Cinsel içerikli yabancı diziler

Bir kitap uyarlaması olan Master of Sex, cinsellik üzerine kurulu enfes bir yapım. Dizi, cinsel konularda toplumun çok fazla bir şey bilmediği ve bu konularda insanların hep utangaçlık hissettiği 1950’li yıllarda geçiyor. Modern cinsel terapinin kurucusu iki adamın gerçekleştirdiği cinsel devrimi aktaran dizide, cinsellik içeren sahnelerin fazlalığı zaman zaman izleyeyiciye 

Tür: Dram, Romantik

Fragman


11. True Blood (2008-2014) IMDb: 7.9

Cinsel içerikli yabancı diziler

Bir döneme damgasını vuran vampir dizilerinin sektörde çok fazla yer almasına öncü olan etkileyici bir yapım… Tabi, dizinin içerisinde vampir varsa o dizi de cinsellik olmazsa olmaz…

Yayınladığı döneme damga vuran ve cinsellik barındıran cesur sahneleriyle çok fazla konuşulan True Blood, izlerken başından kalkamayacağınız bir dizi…

Tür: Dram, Fantastik, Gizem

Fragman


12. You Me Her (2016–) IMDb: 7.0

Cinsel içerikli yabancı diziler

Komedi dizisi türünde Netflix’e ait bir yapımı olan You Me Her, evli bir çiftin başka bir kadınla "polyamory" ilişki yaşaması izleyiciye aktarırken, bu durumu komedi alanında harmanlamaktadır. Dizinin konusunu biraz daha açmak gerekirse, dizide evli olan ve eşini çok seven aynı zamanda başka birinden de hoşlanan kahramanımızın hikayeleri anlatılmaktadır.

Tür: Komedi, Dram, Romantik

Fragman


13. Chemistry (2011) IMDb: 5.5

Cinsel içerikli yabancı diziler

İzleyenlerin kimyasını bozabilecek bir yapım olan Chemistry’da, zengin bir avukat olan Michael, nişanlısı telefonda konuşurken trafik kazası geçirir ve polis memuru Liz, kazanın olduğu bölgeye giderek Michael’in hayatta kalmasını sağlar. Yaşanan bu sürecin ardından olaylar beklenmedik yerlere giderken, İkisi de kendi kimyalarına engel olamayarak, anlık gelişen bir durumla o gece beraber oluyor. Michael ve Liz’in sürekli devam ettiği cinsel birliktelik, Michael’ın nişanlısı ile birlikteliğini sorgulamasına neden oluyor.

Tür: Komedi, Suç, Dram

Fragman


Önerilen İçerik: Gelmiş Geçmiş En İyi 42 Yabancı Dizi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum