Çin Astrolojisine Göre Burcunuz ve Özellikleri

Uzak Doğu astrolojisine göre 12 değişik burç ve 12 değişik sembolün oluşturduğu bu burç tablosu size sizi daha iyi anlatacak.
Çin Astrolojisine Göre Burcunuz ve Özellikleri

Latin astrolojisi yıldız sistemleri ile ilgilenirken, Çin astrolojisi ise hayvanlar üzerinden burç yorumları yapmaktadır.

Çin astrolojisinde her yıl bir hayvan sembolü ile gösterilir ve doğum yılınız ait olduğunuz burcu temsil eder.

cin-astroloji-burclar


İŞTE ÇİN ASTROLOJİSİNE GÖRE BURCUNUZ


Ejderha

Çok zeki ve güvenilir insanlardır. Enerjik ve yaşam dolu olmalarından dolayı girdikleri işlerde başarılı olurlar ve oldukça cömertdirler.

cin-astroloji-burclar1


Yılan

İç güdüleri oldukça gelişmiş olan bu insanlar şıklığa ve gösterişe önem verirler. Olgun yapıları yüzünden bulundukları ortamda her şeye hakim olmak isterler.

cin-astroloji-burclar2


At

Özgür ve bağımsızlardır. Oldukça sosyal olan bu insanlar çoğu zaman maceralı ve çılgın bir hayatı isterler.

cin-astroloji-burclar3


Keçi

En zarif insanların burcudur ve bu insanlar oldukça yaratıcıdır. Fakat karamsar düşünceleri huzursuz olmalarına yol açar.

cin-astroloji-burclar4


Maymun

Çok zeki ve iyi gözlemcidirler. Herkes tarafından sevilirler fakat fazla kuşkucu ve fazla titiz olmaları kararsız kalmalarına neden olur.

cin-astroloji-burclar5


Fare

İnsan canlısı olan bu insanlar oldukça sosyal ve içtendirler. Fazla hırslı olmaları başarılı olmalarına neden olur fakat zaman zaman fırsatçı davranırlar.

cin-astroloji-burclar6


Horoz

Konuşmayı ve harcamayı çok severler. Kurnaz ve becerikli olmaları yüzünden kendilerini çok beğenirler ve herkes tarafından sevilirler.

cin-astroloji-burclar7


Öküz

Çalışmayı ve net olmayı çok severler. Lider olarak doğarlar ve sabit fikirleri onlara rutin bir hayat verir.

cin-astroloji-burclar8


Köpek

Baskın karakterli insanlardır ve çok olgundurlar. Dürüst ve güvenilir olan bu burçlar kolay kolay mutlu olmazlar.

cin-astroloji-burclar9


Kaplan

Ahlaklı ve vicdanlı olan bu burçlar çalışmayı çok severler. Sessiz olurlar fakat olaylar karşısında çok dayanıklıdırlar.

cin-astroloji-burclar1-001


Domuz

Herkesin yanında görmek isteyeceği hoşgörülü ve güvenilir insanlardır. İçten ve dürüst olmalarının yanında oldukça duygusal olmaları zaman zaman sorunları çözme konusunda sıkıntı yaratır.

cin-astroloji-burclar11


Tavşan

Affedici ve zarif olan bu burçlar sevmek ve sevilmekten çok hoşlanırlar. Sosyal ve yenilikçi olsalar bile aslında eskiye bağımlı ve tutucudurlar.

cin-astroloji-burclar12

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.