Çilek Havuz Profesyonel Hizmet Anlayışıyla Öne Çıkıyor

Çilek Havuz, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında havuz, hamam, sauna, spa, buhar odası ve aqua park hizmeti veren sektörün öncü markası
Çilek Havuz Profesyonel Hizmet Anlayışıyla Öne Çıkıyor

Profesyonel hizmet anlayışı ile sektörde öne çıkan Çilek Havuz, kullanım amacına uygun özel hizmet projeleri ile her ihtiyaca cevap veren çalışmalara imza atıyor. Havuz yapımının yanı sıra sauna, buhar odası, Türk hamamı, spa ve tuz odası yapımlarında da adından söz ettiren firma, modern üretim tarzıyla dikkat çekiyor. Modern üretim anlayışına sahip olan Çilek Havuz, müşterilerin tüm ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmet anlayışı ile uzun yıllardır sektöre yön veriyor. Kalite ve inovasyonu merkezine alan firmanın, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de verilen hizmetlerinden siz de faydalanabilirsiniz.

1-497.webp

Çevre dekorasyonunun önemli alanları arasında yer alan havuzlar, birbirinden farklı özelliklerde tasarlanıyor. Süs ve çevre dekorasyonu için de tercih edilen havuzlar kullanım amacına bağlı olarak kategorilere ayrılarak projelendirilmektedir. Hem iç hem de dış mekânlara uygulanabilen projeler, fizibilite çalışmalarının ardından uzman ekipler tarafından hazırlanıyor. İzolasyondan ölçüme, kaliteli malzemelerin seçiminden havuz iskeletinin oluşturulmasına kadar çeşitli noktalarda özenli çalışmalar planlayan Çilek Havuz, sunduğu havuz projelerini iklim şartlarına bağlı olarak birçok farklı teknoloji ile donatmakta. Kalite standartlarına uygun malzemeler ile yapılan havuzlar iç ve dış mekânlara özgü tasarımlarıyla çevre dekorasyonuna tam uyum sağlıyor. Kullanım amacına göre farklı ölçülerde tasarlanan havuzlar ile villa bahçesi başta olmak üzere her alana estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Çilek Havuz Hizmetleri Nelerdir ?

Sektör tecrübesi ile müşterilerini buluşturan Çilek Havuz; Türk hamamı, spa, tuz odası, sauna ve buhar odası yapım hizmetlerinde adından söz ettiriyor. Her ihtiyaca uygun şekilde tasarlanan yapılar hem profesyonel hem de kişisel amaçlı kullanımlar için özel olarak projelendiriliyor. Yurt içi ve yurt dışı için hazırlanan projeler arasında hamam ve sauna yapımı öne çıkıyor. Alanların yapım aşaması özel bir planlama ile başlatılıyor. Yapılacak alanın analizi, havalandırma ve ısıtma sistemlerinin kalitesi imalatın doğru şekilde projelendirilmesine yardımcı olur. Hamam, buhar odası ve sauna alanlarının yapımında yalıtım alanında uzman kişiler tarafından tasarlanması oldukça önemlidir.

2-493.webp

Kullanışlı yapıları ile dikkat çeken alanların buhar çıkışının kontrolü ince işçilik ile tamamlanıyor. Proje aşamasında alanın büyüklüğüne uygun işlevsel bir ortam yaratılarak duvar, tavan ve zemin döşemeleri tamamlanmaktadır. Kaliteli malzeme kullanımı havuz yapımında olduğu gibi bu alanda da sorunsuz bir proje açısından gereklidir. Malzemelerin dayanıklı, yalıtım performansı yüksek ve şık tasarımlara sahip olması yapının sorunsuz şekilde tamamlanmasına yardımcı oluyor. Özellikle yalıtım noktasında verimli olan sistemlerin dizaynı ince işçilik ile tamamlanıyor. Spa, sauna ve hamam yapımı sırasında oturulacak yerler, buhar jeneratörü, havalandırma sistemi ve kapı uzun bir planlama sürecinin ardından imal edilmektedir.

Sık Tercih Edilen Havuz Hizmetleri

Kullanım alanına ve amacına bağlı olarak birçok farklı modelde havuz türü bulunuyor. Villa havuz modelleri sektörde en sık tercih edilenler arasında yer alıyor. Villa havuz modellerinin yanı sıra termal havuz, bahçe havuzu, gölet havuz, süs havuzu, aqua park havuzu çeşitleri de Çilek Havuz tarafından projelendirilerek kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Villa havuz modelleri yaşam alanlarının şıklığını ve zenginliğini bir adım öteye taşıyor.

3-466.webp

Alanın büyüklüğüne bağlı olarak projelendirilen villa havuz modelleri, yüksek kaliteli malzemelerden imal edilmektedir. Ölçüler ve şekil açısından farklı seçenekler ile sunulan modeller, hafriyat ve tesisat aşamaları ile planlanıyor. Süs havuzları bahçe ve park alanları için tercih edilmektedir. Planlaması yapılan süs havuzlarının çeşmeli, ışıklı gibi seçenekleri bulunuyor. Süs havuzu yapımında aksesuarların kullanımı yaygındır. Zambak, hasır otu, lotus gibi aksesuarlar ile süs havuzlara daha şık bir görünüm katılmaktadır. Tasarım noktasında hiçbir sınırlamanın bulunmadığı süs havuzları her alana inşa edilebildiği için de dekorasyon amacıyla sıklıkla tercih ediliyor. Estetik açıdan göze hitap eden gölet ve bahçe havuzu modelleri de bulunuyor. Betonarme havuzlar çoğunlukla villa bahçeleri için tercih ediliyor. Yüzmeye elverişli olan modeller kullanışlı özellikleri sayesinde yaşam alanlarına farklı bir hava kazandırıyor.

Betonarme Havuz İç Kaplaması Hizmeti

Villa, otel, restoran alanlarında en sık tercih edilen havuz türü olan betonarme havuzların yapım aşamasında iç kaplama son derece büyük önem taşıyor. Havuzların iç tesisatları su sistemlerinin tümünü kapsayan yapım aşamalarından oluşuyor. Havuzun su geçirmez bantları, filtre ve dezenfeksiyon boruları iç tesisat kurulumunda hazırlanıyor. Kaba inşaatın tamamlanması sonucu başlayan ince işçilik havuz kalitesini büyük ölçüde etkiliyor. İç sıva ve şap uygulaması, kaplamanın daha düzgün görünmesi açısından önem taşıyor.

Havuz içi izolasyon işlemi, seramik kaplama öncesinde tamamlanan aşamalar arasında yer alıyor.

Seramik seçiminde kullanıcının istek ve beklentilerinin yanı sıra çevre dekorasyonu da göz önünde bulundurularak belirleniyor. Renk, desen ve ebat bakımından birbirinden farklı özelliklere sahip olan seramik modelleri, havuzun tasarımını önemli oranda etkiliyor. Betonarme havuzun zemin kaplaması ve yan duvarları için hazırlanan beton her noktayı kaplayacak şekilde iç kaplama öncesinde dökülüyor.

Havuzun iç ve kenar kaplamaları derz uygulaması ile kusursuz hale getiriliyor. Seramik kaplama işlemine hazır olan havuzun kaba kalıplardan arındırılması da oldukça önemlidir. Her aşamanın profesyonellik gerektirdiği havuz yapımı, seramik uygulaması ve temizlik işleminin ardından tamamlanmaktadır. Su tesisatı kadar önemli olan elektrik tesisatı derz uygulamasının ardından özenle yapılıyor. Havuz iç kaplama aşamasının ardından su doldurma işlemi özenli şekilde gerçekleştirilmektedir. Havuz suyunun içeriğinin çeşitli kontrollerden geçmiş olması hem sağlık hem de güvenlik açısından oldukça önemlidir. Su şartlarının havuz için uygun olup olmadığı

saptandıktan sonra havuzun içi tamamen doldurularak en az 1 hafta bekletiliyor. Tesisat sisteminin kontrolü açısından oldukça önem taşıyan bu süre içerisinde havuzun su sızdırıp sızdırmadığı da tespit edilebiliyor. Proje ve yapım aşamaları titizlikle tamamlanan havuz modelleri, su ve güvenlik kontrollerinin ardından kullanıma hazır olarak teslim ediliyor.

Havuz Tesisatı Nasıl Yapılır?

Havuzun iskeleti olan tesisat sistemi, yapının sağlam ve kullanışlı olmasının en önemli aşamaları arasında yer alıyor. İnşaat ve dekorasyon sırasında hazırlanan mimari ve mekanik proje, filtrasyon sisteminden su akışına kadar birçok farklı aşamayı kapsamaktadır. Havuz statik projesinde belirtilen sisteme göre demir donatılar uzmanlar tarafından yerleştiriliyor. Sağlıklı ve güvenli kullanım açısından hayati önem taşıyan filtrasyon sistemi, yapım aşamasında belirli kontrollerden geçiriliyor. Hatasız bir havuz tesisatı için tüm aşamaların dikkatli şekilde tamamlanması hayati önem taşıyor. Yapının altında yer alan filtrasyon sisteminin doğru şekilde çalışması sistemin kalitesi ile doğrudan ilgilidir.

Havuz su tesisatları için uygulanan taban betonu ve perde betonu, çeşitli yalıtım malzemelerinin serilmesi ile güçlendiriliyor. Olası su kaçaklarının önlenmesine yardımcı olan beton, şişen bant aracılığı ile havuz tabanına ve kenarlarına uygulanıyor. Su tesisatının güçlendirilmesinin ardından elektrik tesisatının döşenmesi gerçekleştiriliyor. Aydınlatma kabloları ve tesisatı da havuz yapım projesine uygun şekilde uygulanmaktadır. Yüzme havuzlarının tesisatları; makine dairesi, denge deposu ve üst hasır çelik kalıpların yerleştirilmesi ile yapılmaktadır. Tesisata uygulanan üst beton dökme işlemi ile sıhhi tesisat döşemesine başlanmaktadır. Su sızdırmayacak yapıda imal edilen havuzların yapım aşaması son kontrollerin ardından güvenli şekilde tamamlanıyor.

https://www.cilekhavuz.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.