Çiçek Sepeti İndirim Kodu Kuponu | %70 | Ağustos 2024

Çiçek Sepeti üzerinden gerçekleştireceğiniz tüm hediye siparişleriniz de geçerli en iyi indirim kodu kuponlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Çiçek Sepeti İndirim Kodu Kuponu | %70 | Ağustos 2024

Türkiye'nin en büyük online hediye platformu ÇiçekSepeti.com, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birbirinden farklı binlerce ürün çeşidine sahiptir. İlk bakışta canlı çiçek siparişleri üzerine çalışan site, 2011 yılında Amazon'la yapılan anlaşmalar çerçevesinde daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşarak ürün yelpazesini genişletmiştir. 

ÇiçekSepeti.com bünyesinde satışa sunulan binlerce farklı hediyelik eşya, çiçek ve gıda ürünlerini en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Mobil uygulamada satışa sunulan indirimli ürünlerden ve size özel tekliflerden yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Çiçek Sepeti indirim fırsatlarından yararlanmak ve kampanyalardan haberdar olmak için sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Çiçek Sepeti güncel Ağustos indirimleri ve indirim kodları:


1. Çiçek Sepeti 10 TL Hediye Çeki

ÇiçekSepeti üyelik işlemlerini gerçekleştiren her kullanıcı, ilk ve tek seferde 40 TL altı çiçek veya bonnyfood alışverişlerinde bir sonraki siparişte geçerli 10 TL hediye çeki sizleri bekliyor.

2. Çiçek Sepeti Orkide İndirimi

Çiçek Sepeti müşterilerine özel beyaz orkide, mor orkide ve mini orkide modelleri 50 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

3. Çiçek Sepeti Çikolata İndirimi

Doğum günü, yıl dönümü, geçmiş olsun dilekleri ve en anlamlı günlerinizi taçlandıracak birbirinden lezzetli çiçek sepeti çikolata modelleri 19,90 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

4. Çiçek Sepeti Teraryum İndirimi

Son zamanların en popüler dekor ürünleri arasında yer alan teraryum modelleri içerisinde ki minyatür yaşam alanıyla bir hayli ilgi çekiyor. Çiçek Sepeti teraryum modelleri 39,90 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

5. Çiçek Sepeti Doğum Günü İndirimi

Sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatabileceğiniz en güzel doğum günü hediyeleri, çiçekleri ve bonnyfood lezzetleri %50'ye varan indirim fırsatlarıyla sizleri bekliyor.

6. Çiçek Sepeti Takı ve Saat İndirimi

Her kadının asla hayır diyemeyeceği birbirinden şık gümüş kolye modelleri çiçek sepeti müşterilerine özel 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

7. Çiçek Sepeti Özel Gün İndirimi

Çiçek Sepeti özel gün indirimlerinde annenize, sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza hesaplı fiyata satın alabileceğiniz; küpe, kolye, saat, cüzdan, kanvas tablo, kişiye özel tablo, hediye seti, baskı ürünleri, güller, orkideler, çiçek buketleri, papatya / gerbera, çelenk, tasarım çiçekler ve daha birçok üründe geçerli indirim fırsatları sizleri bekliyor.


Çiçek Sepeti indirim kodu ve promosyon kuponlarını kullanarak sevdiklerinize armağan etmek istediğiniz ürünlerde %80'a varan indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.


Çiçek Sepeti İndirim Kodu Sıkça Sorulan Sorular

Çiçek Sepeti İndirim Kodu

Türkiye'nin en popüler online çiçek ve hediyelik eşya sitesi ÇiçekSepeti.com hakkında kullanıcıların merak ettiği soruları yanıtladık. Tüm illere aynı gün çiçek ve hediye göndermekte olan site, milyonlarda farklı ürün seçeneğiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen alışveriş siteleri arasında yer alıyor. Yüz binlerce üründe geçerli Çiçek Sepeti indirim kodu, hediye çeki, promosyon kuponu ve kampanyalar hakkında sıkça sorulan sorular (SSS)...

❔ Çiçek Sepeti üyelik ücretli mi?

Hayır. Çiçek Sepeti'nin size özel indirim kodu ve promosyon kuponu kampanyalarından yararlanmak için üyelik işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi Çiçek Sepeti mobil uygulamasına giriş yaparak sayfanın üst kısmında yer alan "Üyelik" butonuna tıkladıktan sonra "Ad, Soyad>E-Posta>Şifre>Üye Ol" işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

💐 Çiçek Sepeti sipariş nasıl verilir?

Çiçek Sepeti siparişlerinizi mobil uygulama veya web sitesi üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Siparişleriniz için Banka Havalesi veya EFT işlemiyle ödeme sağlayabilirsiniz. Havale ya da EFT ile gerçekleştireceğiniz Çiçek Sepeti alışverişleriniz dekontunu sipariş numaranızla birlikte info@çiçeksepeti.net adresine göndermeniz gerekmektedir. 

📤 Çiçek Sepeti Türk Telekom indirim kodu nasıl alırım?

Bu kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom kurumsal müşterisi veya kurumsal firma çalışanı almanız gerekmektedir. Çiçek Sepeti Türk Telekom teklifi kapsamında %15 indirim kodu kazanmak için CICEK boşluk TC Kimlik Numarası veya Vergi Kimlik Numarası yazıp 6606'ya SMS göndermeniz gerekmektedir. 

✅ Çiçek Sepeti güncel kampanyaları neler?

  • İlk 40 TL altı siparişte 10 TL hediye çeki
  • İlk 40 TL üstü siparişlerde 15 TL hediye çeki
  • Orkide ürünlerinde %50'ye varan indirim
  • Çikolata ürünlerinde %50'ye varan indirim
  • Teraryum ürünlerinde %50'ye varan indirim
  • Doğum gününe özel %50'ye varan indirim
  • Türk Telekom kullanıcılarına özel %15 indirim

🛒 Çiçek Sepeti indirim kodu nasıl kullanılır?

Çiçek Sepeti sipariş bölümünde yer alan "indirim kodu" bölümüne indirim kodunuzu girmeniz gerekmektedir. İndirim kodunuz yalnızca rozetli ürünlerde geçerlidir. 

🚚 Çiçek Sepeti kargo takip nasıl yapılır?

Çiçek Sepeti kargo takip işlemlerinizi "Hesabım" sayfasından "Sipariş Takip" bölümüne giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. Siparişlerinizin nerede olduğunu anlık olarak görüntülemek için "Sipariş no ve e-mail adresi" bilgileriniz girmeniz gerekmektedir. 

📞 Çiçek Sepeti iletişim adresi nedir?

Çiçek Sepeti müşteri hizmetleri kullanıcılarına 3 farklı destek imkanı sunmaktadır. Türkiye'nin en büyük online çiçek sayfası Çiçek Sepeti'yle iletişime geçmek isteyen kullanıcıların "canlı destek", mail destek veya site içerisinde yer alan "bize ulaşın" butonunu tıklaması gerekmektedir. Çiçek sepeti müşteri temsilcileriyle yapacağınız tüm görüşmeler hizmet kalitesi gereğince kayıt altına alındığını unutmayın.

🎁 Çiçek Sepeti hediye seçenekleri neler?

Çiçek Sepeti, özel günlerinizi en anlamlı hale getirecek birbirinden değerli hediyeleri en hesaplı fiyata satışa sunmaktadır. Sıradan bir çiçek dükkanından veya hediyelik eşya dükkanından daha hesaplı fiyata ürün satışı gerçekleştiren site, ziyaretçilerin aradığı ürünü en hesaplı fiyata satın almasına olanak sağlamaktadır. Geniş çiçek ağı sayesinde Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermekte olan firma, siparişlerinizin aynı gün içerisinde belirtilen adrese ulaştırılmasına imkan sağlamaktadır. 

Çiçek sepeti aradığınız hediyeyi daha kolay bulmanıza yardımcı olmak için siz değerli müşterilerine bazı önerilerde bulunmaktadır. Öncelikle siteye giriş yapmanızın hemen ardından "Hediye" butonuna tıklayarak gönderi amacınızı seçmeniz istenmektedir. Çiçek Sepeti hediye seçenekleri arasında yer alan "sevgili, doğum günü, yeni iş/terfi, içimden geldi, yıl dönümü, ev hediyesi, yeni bebek, özür dilerim, geçmiş olsun, parti-kutlama ve kendim için" seçeneklerinden size uygun olanı işaretleyerek sevdiklerinizi kolayca mutlu edebilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolunu sunan çiçeksepeti.com hediye seçenekleri ve ürün yelpazesi...

  • Çiçek (Orkide, Gül, Sukulent, Bonsai, Papatya/Gerbera, Lilyum/Zambak, Teraryum, Kutu Güller, Saksı Çiçekler, Kişiye Özel Çiçekler, Tasarım Çiçekler, Düğün Çelenkleri, Cenaze Çelenkleri)
  • Yenilebilir Hediyeler (Çikolata, Meyve Sepeti, Kek ve Kurabiye Buketi, Pasta ve Cupcake, Kişiye Özel, Jelibon ve Şekerler, Makaron & Brownie, Kalpli Aranjmanlar)
  • Tasarım Çiçekler (Solmayan Güller, Dekoratif Çiçekler, Bonsai Ağacı, Butik Buketler, Butik Güller, Minyatür Bahçeler, Dekoratif Çiçekler, Doğum Günü, Kutuda Güller)
  • Doğum Günü (Doğum Günü Çiçekleri, Doğum Günü Hediyeleri, Kişiye Özel Çiçekler, Meyve Sepeti, Takı ve Aksesuar, Çikolata)
  • Kişiye Özel Ürün (Kişiye Özel Aksesuar, Hediye Setleri, Çiçekler, Fotoğraf Ürünleri, Takı ve Kolye, Kalem ve Ofis Hediyeleri, Kupa/Bardak, T-shirt, Yastık, Ödül Sertifika)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum