Charlie Austin Kimdir

Charlie Austin, 5 Temmuz 1989’da İngiltere’nin Hungerford kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Charlie Austin Kimdir

Charlie Austin Biyografisi

Charlie Austin’in Kulüp Kariyeri

Charlie Austin, futbol kariyerine ilk olarak 2005 yılında Reading takımının alt yapısında başladı. Bir yıl alt yapı kademesinde kendisini geliştirdikten sonra 2006 yılında Kintbury Rangers’a transfer olarak profesyonel kariyerine başladı.

Bir sezon içerisinde 27 maça çıkıp 20 kez gol atma başarısı gösterdi Burada ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çekti ve sonrasında Hungerford Town, Thatcham Town, Poole Town ve Swindon Town takımlarında yer aldı.

charlie austin

2011 yılında Burnley takım ile anlaşan başarılı futbolcu, iki sezon forma giydi ve 82 maça çıkıp 41 kez fileleri havalandırdı. 2013 yılında Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers’a transfer oldu. 2013 yılında takımı ile başladığı futbol mücadelesinde 82 karşılaşmaya çıkıp 45 kez gol atma başarısı gösterdi.

2016 yılında Premier Lig’in  bir başka ekibi Southampton’a transfer oldu.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.