Cesim Gökçe Kimdir ?

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili olan Cesim Gökçe, 1968 yılında Ağrı ilinde doğmuştur.
Cesim Gökçe Kimdir ?

Cesim Gökçe Biyografisi 

Cesim Gökçe'nin Eğitim ve Siyasi Hayatı 

Ağrı İmam Hatip Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra,Üniversiteyi  Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümünde tamamladı. 

Daha sonra çalışma hayatına başlayan Gökçe, Ağrı İl Tarım Müdürlüğü ve Ağrı Belediyesi'nde çalıştı. 1997 yılında ise Ağrı'ya öğretmen olarak atandı ve 2002 yılına kadar bu görevi yürüttü.

2002 yılında Ağrı İl Çevre Müdürlüğüne mühendis, 2003 yılında ise Çevre ve Orman Bakanlığı Ağrı İl Çevre ve Orman Müdürü olarak atandı. 2011 yılında Çevre ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Doğa Koruma Dairesi Başkanı göreve başladı.

 

2011 yılında yapılan olan genel seçimlerde aday adayı olmak için Daire Başkanlığı görevinden istifa etti. Gökçe,  Çevre ve Orman Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atandı. Daha sonra Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atandı ve Milletvekili olabilmek için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden istifa etti.

Cesim Gökçe, Evli ve üç çocuk babasıdır.

 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Ağrı Milletvekili olarak meclise girdi. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.