Ceren Hindistan Kimdir

Baba Ocağı isimli dizide canlandırdığı İsmet karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, 27 Şubat 1989’da Ankara’da dünyaya geldi.
Ceren Hindistan Kimdir

Ceren Hindistan Biyografisi

Babasının dedesi  Hindistan’dan göçüp geldiği için Hindistan soyadını almışlardır. Lise eğitiminden sonra Türkiye Kraliçesi Yarışması'na katıldı ve finalist yarışmacıların arasında yer aldı. Yarışma sonunda yönetmen Abdullah Oğuz’un tavsiyesi üzerine İstanbul’a geldi ve oyunculuk üzerine eğitimler almaya başladı. İsmi iş adamı Kürşat Yılmaz, futbolcu Özer Hurmacı ve Murat Tokat gibi isimlerle anıldı. Daha sonra ise iş adamı Ümit Aslan ile birlikte oldu. Bu birliktelikten bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Kamera karşısına ilk kez Fedai isimli dizi ile geçen Ceren Hindistan, dizide Ceyda karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Tamer Karadağlı ve Seda Sayan yer aldı. 2008’de ise Baba Ocağı isimli dizide İsmet karakterini canlandırdı. Canlandırdığı İsmet karakteriyle geniş çevrelerce tanınmaya başladı. Dizide, Güven ve Murat isimli iki kardeş İstanbul’da okumak yerine müzik dünyasının içine dalmışlardır. Bu haberi duyan babaları ise onları köye getirip tarlada çalıştırmaya başlar. Bu sırada devreye ikilinin çocukluk aşkları İsmet ile Cemile girer ve ortalık iyice karışır. Dizinin başrollerinde ise Ceren Hindistan, Burak Özçivit, Selim Gülgören ve Gülden Dudarık yer aldı.

2009’da ise Sakarya Fırat isimli dizide Nihan karakterini canlandırdı. Dizi, Çeliktepe sınır karakolunda görev yapan Osman isimli uzman çavuşun ve yanındaki silah arkadaşlarının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tayanç Ayaydın, Ceren Hindistan, Zerrin Sümer ve Sönmez Atasoy  yer aldı. 2010’da ise Saklı Hayatlar isiml filmde Nergis karakterini canlandırdı. Film, Çorum Katliamı'ndan kaçıp İstanbul’a yerleşen bir ailenin yaşamını ve her geçen gün daha da zorlaşan bir aşkı anlatıyor. Filmin başrollerinde Ceren Hindistan, Yusuf Akgün, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer yer aldı.

Rol Aldığı Filmler ve Diziler :

  • 2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
  • 2013 - Firuze (Firuze) (TV Dizisi)
  • 2013 - Muhteşem Yüzyıl ( Ahsen Hatun) (TV Dizisi)
  • 2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)
  • 2010 - Saklı Hayatlar (Nergis) (Sinema Filmi)
  • 2009 - 2010 - Sakarya Fırat (Nihan Tekintaş) (TV Dizisi)
  • 2009 - Ah Kalbim ( Yeşim) (TV Dizisi)
  • 2008 - Baba Ocağı (İsmet) (TV Dizisi)
  • 2007 - Senin Uğruna (Serpil) (TV Dizisi)
  • 2007 - Fedai (Ceyda) (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.