2019 Yılbaşı Programı Mirage Park Resort Cengiz Kurtoğlu Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, Mirage Park Resort ’de sahne alacak. İşte, Cengiz Kurtoğlu’nun 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Mirage Park Resort Cengiz Kurtoğlu Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Antalya’da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Mirage Park Resort " yer aldı. Bu sene de Cengiz Kurtoğlu’nun sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Cengiz Kurtoğlu’nun 2019 Yılbaşı gecesinde Mirage Park Resort ’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Mirage Park Resort yılbaşı programı hakkında detaylar…

Mirage Park Resort 2019 Yılbaşı Programı

Mirage Park Resort bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Cengiz Kurtoğlu’nun dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Mirage Park Resort Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Göynük Mahallesi Ahu Ünal Aysal Caddesi No:29, 07994 Kemer/Antalya

Telefon: 0850 340 07 07

Cengiz Kurtoğlu Mirage Park Resort Bilet Fiyatları

Organizasyonun fiyatları hakkında detaylı bilgiyi, Otel’in müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları - Kim Nerede Sahne Alacak?

NeOldu.com / Etkinlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum