Cemal Çetin Kimdir? & Hakkında Bilgi

1963 senesinde Kayseri'de doğan siyasetçi Cemal Çetin hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Cemal Çetin'in biyografisi!
Cemal Çetin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Cemal Çetin Biyografisi

1963 senesinde Kayseri Develi'de dünyaya gelmiştir. Başarılı bir eğitim hayatı sonrasında jeoloji Mühendisi olarak yöneticilik yapmıştır.

cemal-cetin-biyografisi.jpg


Cemal Çetin'in Okumuş Olduğu Üniversiteler

Cemal Çetin Çukurova Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Sonrasında ise Almanya'da Aachen Teknik bilimler Üniversitesinde Genel Jeoloji, Paleontoloji ve Almanya Köln Üniversitesinde Maden Yatakları ve Mikro paleontolojik dallarda pek çok eğitim almıştır.

cemal-cetinin-okumus-oldugu-universiteler.jpg


Cemal Çetin'in Eğitimden Sonraki Hayatı

Avrupa Türk Federasyonu ve Avrupa Türk Konfederasyonunda Genel başkanlık yapmıştır. Cemal Çetin iyi seviyede Almanca bilmektedir. Çetin evli ve 2 çocuk babasıdır. Cemal Çetin birçok farklı işte göre yapmıştır. Cemal Çetin Avrupa Birliğinde Uyum Komisyonu Üyesi olarak görevde bulunmuş sonrasındaysa Türkiye Avrupa Birliği beraberliğinde oluşan Karma Parlamento Komisyonunun Eş Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır. Avrupa Konseyinde Parlamenter Meclisi içerisinde Türk Grubu Üyesidir.

cemal-cetinin-egitimden-sonraki-hayati.jpg


Cemal Çetin'in İmzasının Bulunduğu Araştırma Önergelerinin Bazıları

Gaziantep Milletvekili olan Ali Muhittin Taşdoğan’ında aralarında bulunduğu,19 milletvekilinin, Gaziantep şehrinde faaliyet gösterenler olmak kaydıyla yerel basının karşılaşmış olduğu sorunların incelenerek bunlara karşı alınması ve yapılması gereken önlemlerin, belirlenmesi için Meclis araştırması yapılmasına ilişkin önergede imzası vardır. Düzce Milletvekili olan Ümit Yılmaz'ın ve beraberinde 20 milletvekilinin, Düzce şehrinin sorunlarını inceleyerek bu sorunların çözümü açısından alınacak önlemlerin bulunması amacıyla Meclis araştırması yapılmasına ilişkin önergede imzası vardır. Kayseri Milletvekili olan İsmail Özdemir’in ve beraberinde 20 milletvekilinin, Kayseri şehrinin incelenerek bulunan sorunların çözümü için yapılabilecek önlemlerin belirlenmesi bakımından Meclis araştırması yapılmasına ilişkin önergede imzası vardır. İstanbul Milletvekili olan Arzu Erdem'in ve beraberinde 20 milletvekilinin, iş hayatında kadınlara yapılan ayrımcılık sorununun, tüm yönleriyle araştırılıp kadın istihdamının artırılması bakımından yapılacak çalışmaların bulunması için Meclis araştırması yapılmasına ilişkin önergede imzası vardır.

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.