Cem Belevi Kimdir

Bilemezsin isimli albümü ile müzik dünyasına giriş yapan Cem Belevi, 4 Haziran 1987’de İzmir’de dünyaya geldi.
Cem Belevi Kimdir

Cem Belevi Biyografisi

İzmir’de dünyaya gelen Cem Belevi, çocukluğundan bu yana müzikle iç içedir. Küçük yaşlarda piyano eğitimi alan Cem Belevi, lise eğitiminde de müzik hayatını aksatmadan ilerletti. Lise eğitimi bittikten sonra Londra'da önce ekonomi, daha sonra ise müzik eğitimi aldı. Eğitimleri bittikten sonra Türkiye'ye dönen Cem Belevi, ilk önce müzik daha sonra ise oyunculuk kariyeri ile dikkatleri üzerine çekti. 

cem-belevi4.jpg

İlk albümünü Bilemezsin adıyla piyasaya sürdü. Yedi şarkıdan oluşan albümü Bilemezsin isimli çıkış şarkısı ile tanınmaya başladı. Albümde aynı zamanda Günaydın Sevgilim, Biz Olsak, Aşk İçin Savaşmalı, Serserin Oldum, Gece Bitecek, Senaryo gibi şarkıları da yer alıyor. Cem Belevi kendi solo albümünün yanı sıra Ayshe isimli şarkıcı ile yaptığı düette söylediği Kim Ne Derse Desin şarkısı ile de tanınıyor. Cem Belevi, müzik kariyerine günümüzde hala devam etmektedir. 

cem-3.jpg

Cem Belevi 2015'te müzik kariyerini yanı sıra oyunculukla da ilgilenmeye başlamıştır. Yaz dizisi olarak yayına giren İnadına Aşk isimli dizide Deniz Aras karakterini canlandırdı. Dizi, anlaşamayan ama birbirlerini çok seven dört çiftin aşk hayatlarını ve günlük yaşadıkları olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan, Cem Belevi ve Yeşim Dalgıçer yer aldı. 

 

Cem Belevi,Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in başrollerini oynadığı, 7. bölümde final yapan Rengarenk adlı televizyon dizisinde rol aldı.

 

Cem Belevi'nin Albümleri

  • Bilemezsiz-2013

 

Cem Belevi'nin Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Rengarenk- 2016
  • İnadına Aşk-2015

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.