Celil Nalçakan Kimdir

Poyraz Karayel isimli dizide canlandırdığı Zülfikar karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978'de Sivas'ta dünyaya geldi.
Celil Nalçakan Kimdir

Celil Nalçakan Biyografisi

Sivas'ta dünyaya gelen Celil Nalçakan lise eğitimini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nde jeoloji mühendisliği üzerine eğitim aldı. Eğitimlerini tamamladıktan sonra oyunculuğa adım atan Celil Nalçakan, kamera karşısına ilk kez Sıla isimli dizide canlandırdığı Dilaver karakteri ile geçti. Günümüzde ise Poyraz Karayel isimli dizide Zülfikar karakterini canlandırmaktadır. 

 

celil3.jpg

 

Başarılı oyuncu 2010'da Kış Masalı isimli dizide rol aldı. Dizi, yaşadığı bir kaza ile tanışan iki kişinin yaşadıklarını ve imkansız aşkını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Cemal Hünal, Duygu Yetiş ve Fırat Çelik yer aldı. Başarılı oyuncu 2011'de Keşanlı Ali Destanı isimli dizide Hüseyin karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerini çok seven Ali ve Zilha'nın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Nejat İşler ve Belçim Bilgin yer aldı. 

Celil Nalçakan 2014'te İntikam isimli dizide Adem Karakuş karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce babasına iftira atan bir aileden intikam almak isteyen Derin isimli genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Nejay İşler, Zafer Algöz, Erzu Gamze Kılınç ve Engin Hepileri yer aldı. Ardından Poyraz Karayel isimli dizide Zülfikar karakterini canlandırdı. Dizi, yıllarca yanlış tandığı bir adama haksızlık yapıldığını gören Poyraz isimli genç bir adamın yaşadıkalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Poyraz Karayel-2014
  • İntikam-2013
  • Çanakkale 1915-2012
  • Keşanlı Ali Destanı-2011
  • Bitmeyen Şarkı-2010
  • Kış Masalı-2009
  • Hanımın Çiftliği-2010
  • Sıla-2006

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.