Caviar’dan Kendine Hayran Bırakan AirPods Pro ve Tüm Özellikleri

Teknoloji sektöründe her gün bir yeni şaşırtıcı ürünle karşı karşıya kalıyoruz. Bu içeriğimizde ise tamı tamına 390 bin TL değerindeki Caviar AirPods Pro kablosuz kulaklığı inceleyeceğiz. İşte ürün hakkında tüm detaylar...
Caviar’dan Kendine Hayran Bırakan AirPods Pro ve Tüm Özellikleri

Caviar’dan Kendine Hayran Bırakan AirPods Pro ve Tüm Özellikleri

Son zamanlarda teknoloji dünyasına hızlı bir giriş yapan Rus lüks aksesuar üreticisi Caviar yeni ürünüyle karşımıza çıktı. Bir kulaklık ne kadar pahalı olabilir sorunuza cevap niteliğindeki Caviar AirPods Pro’yu bu içeriğimizde sizler için inceleyeceğiz. 

1. Büyülenerek incelediğimiz Caviar AirPods Pro 18 ayar altınla kaplanarak tasarlanmıştır. 

caviar-airpods pro.jpg


2. Kendisi ve şarj çantasının altından üretildiği Caviar AirPods Pro, altın kaplaması nedeniyle standart modellere kıyasla biraz daha ağır fakat kullanıcı deneyimi açısından daha kaliteli olacağı söyleniyor. 

altin-kaplama.jpg


3. Caviar’ın lüks sever kullanıcılara özel ürettiği AirPods Pro Gold Edition olarak adlandırılan ürünün fiyatı şimdilik 67790 dolar olarak belirlendi.

airpods-pro-gold-edition.jpg


4. Tasarım olarak bambaşka bir kitleye hitap eden Caviar AirPods Pro, teknik özellikler bakımından orjinal model ile aynı segment diyebiliriz. 

airpods pro,-teknik-ozellikler.jpg


5. Yaklaşık 390 bin TL değerindeki bu ürün, ultra zengin kimseleri bile alım konusunda düşündürecek gibi görünüyor.

390-bin-tl-kulaklik.jpg


6. Caivar’ın AirPods Pro’nun, altın kaplama dışında özel deri benzeri kaplamalar ile süslenebilen versiyonlarının fiyat aralığı ise 5.800 TL’den 9 bin TL’ye kadar değişiyor. 

caivar’in airpods-pro-deri-kaplama.jpg

Önerilen İçerik; Apple AirPods Bluetooth Kulaklık Hakkında Detaylı İnceleme Bilgileri ve Kısayolları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.