Çatlayan Topuklara Scholl Velvet Smooth

Elektronik ayak törpüsü ile sizlerde çatlayan topuk görüntüsünden kurtulabilirsiniz.
Çatlayan Topuklara Scholl Velvet Smooth

Çatlayan topuklar kadın erkek herkesin kabusu oluyor. Topuk çatlaması çeşitli sebeplerden oluşmaktadır. Kuruyan topuklarda çatlama meydana gelmektedir. Topuk çatlamasını önlemek gerekmektedir. Kuruyan ve çatlayan topuklar önlenmezse şiddetli ağrı ve kanama oluşur. Topuk çatlaması genellikle nemsiz kalmaktan kaynaklanır.

 

çatlayan topuk

 

Topuklara uygulanacak olacak birkaç yöntemle topuk çatlamasını önleyebilirsiniz. 
Topukları nemlendirmek ve yumuşatmak gerekmektedir. Bunu için ölü deriyi topuklardan atmak gerekir. Çok eski bir yöntem olan suda bekletme yeterli olmayabilir. Fakat yumuşatması için yeterli bir çözümdür. Ayakları 20 - 30 dakika ılık suda bekletmeniz topuklarınızı yumuşamasına yardımcı olacaktır. Bu işlemin ardından topuk törpüsüyle ölü deriyi atabilirsiniz.

 

çatlayan topuk

 

Fakat yeni bir ürün olan elektronik ayak törpüsünü kullanmak daha da mantıklı olacaktır. Yeni bir ürün olan Scholl Velvet Smooth elektronik ayak törpüsü, rahat kullanımı ve yıkanabilir başlıklarıyla daha kolay şekilde ölü deriyi atmanızı sağlıyor.

 

çatlayan topuk

 

Scholl Velvet Smooth elektronik ayak törpüsü ile temizlenen topukları nemlendirmek gerekiyor. Nemlendirme işlemini de Scholl Topuk Çatlağı Giderici Krem ile yapabilirsiniz. Hem nemlendirirken hem de sorunlu bölgenin daha çabuk iyileşmesini sağlayabilirsiniz.

 

çatlayan topuk

 

NeOldu.com / Şeyma TOKUR

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.