Sağlıklı ve Lezzetli En İyi 5 Cat Chow Kedi Maması İnceleme

Patili dostunuzun sağlığını destekleyen zengin besin değerine sahip kaliteli ve lezzetli Cat Chow kedi maması çeşitleri tavsiyesi
Sağlıklı ve Lezzetli En İyi 5 Cat Chow Kedi Maması İnceleme

Purina Cat Chow, patili dostlarımızın ihtiyaç duyduğu hayvansal protein kaynağı et, balık, hindi, tavuk ve diğer et ürünlerini içerisinde barındıran 3 doğal protein açısından zenginleştirilmiş özel bir formüle sahip.

Doğaları gereği etobur olan bu sevimli dostlarımızın kalp, göz, üreme ve tüm vücut fonksiyonlarının sağlıklı bir gelişimine yardımcı olan Purina Cat Chow; biberiye, maydanoz, ıspanak, havuç, kolza tohumu ve hindiba gibi besin kaynakları sayesinde doğal antioksidan etkisini içerisinde barındırıyor. 

Sindirim sistemi sağlığının korunmasına, bağışıklık sisteminin desteklenmesine ve kumdaki dışkı kokusunun azalmasına yardımcı olan Cat Chow kedi maması çeşitleri, 80 yılı aşkın süredir evcil hayvanlar için mama üreten Purina tarafından üretiliyor. 

En İyi Cat Chow Kedi Maması Listesi

SıraÇeşit/Ürünİçeriğineoldu Puanı
1Cat Chow  GentleHindi10/9.8
2Cat Chow İndoorTavuk10/9.8
3Cat Chow CompleteTavuk10/9.6
4Cat Chow NaturalsTavuk10/9.7
5Cat Chow Naturals KittenTavuk10/9.8
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatlarını Gör

En İyi Cat Chow Kedi Maması Tavsiyesi

İşte kedi dostu Cat Chow mama çeşitleri:

1. Cat Chow Nazik Hassas Mide Kedi Maması

1-400.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Cat Chow Nazik Hassas Mideli kedi maması, seçici damak tadına sahip narin mideli kediler için özel olarak formüle edilmiş eşsiz bir tarife sahip. Patili dostunuzun, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olan bu kuru kedi maması, gerçek çiftlikte yetiştirilmiş doğal hindi etinden üretilen muazzam bir tada sahip.

İçeriğindeki yüksek kaliteli malzemeler ile kedinizin eklemlerini desteklemeye yardımcı olan glukozamin ve güçlü bir bağışıklık sistemi için antioksidanlarla bezenmiş Cat Chow Gentle Sensitive Stomach + Skin kedi maması, tüy dökülmesini azaltarak patili dostunuzun her daim parlak bir kürke sahip olmasını destekler.

2. Cat Chow Tüy Önleyici Kilo Kontrollü Kedi Maması

2-404.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Cat Chow Tüy Önleyici Kilo Kontrollü kedi maması, evcil kedinizin gelişmesi için ihtiyaç duyduğu özel besinleri içerisinde barındıran eşsiz bir formüle sahip. Purina uzmanları bu iç mekan kedi mamasını kedinizin azalmış aktivite seviyelerini göz önünde bulundurarak hazırlarken patili dostunuzun sağlıklı kilo almasına ve doğal lif karışımı sayesinde  tüy yumağı kontrolünün sağlanmasına yardımcı oluyor. 

 Sağlıklı bir kilo için çiftlikte yetiştirilmiş gerçek ve lezzetti tavuklardan üretilen Cat Chow Tüy Önleyici Kilo Kontrollü Kedi Maması, yetişkin dostunuzun tam ve dengeli beslenmesi için %100 kaliteli malzemelerden oluşuyor. Ayrıca Cat Chow Indor kedi maması, 25 temel vitamin ve minerali sayesinde patili dostunuzun her daim zinde kalmasına destek veriyor. 

3. Cat Chow Komple Kedi Maması

3-376.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Purina Cat Chow Complete kuru kedi maması, kedinize uzun ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyduğu beslenmeyi sağlayan özel bir formüle sahip. Bu lezzetli tarif çiftlikte yetiştirilmiş gerçek tavukla yapılırken aynı zamanda patili dostunuzun güçlü kaslarını desteklemek için yüksek kaliteli protein sağlıyor. 

Kedinizin hayati enerji için sağlıklı karbonhidratlara ve parlak bir tüy oluşumunu desteklemeye yardımcı olan omega-6 yağ asitlerine sahip bu ürün, yavru kedilerden yetişkin kedilere kadar yaşamın her aşamasında kedileri beslemek için formüle edilmiştir ve genel sağlığı desteklemek için 25 temel vitamin ve minerali içerisinde barındırıyor.  

4. Cat Chow Naturals Tahılsız Kedi Maması

4-335.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Purina Cat Chow Naturals Tahılsız kedi maması, hem sizin hem de kedi arkadaşınızın taktirini kazanacak eşsiz besin değerlerine sahip.  Bu tahılsız yetişkin kedi formülü, genel sağlık ve zindeliğini desteklemeye yardımcı olmak için 25 temel vitamin ve minerali içerisinde barındırıyor. 

Yetişkin kedilere yönelik bu formül, temel malzeme olarak tavuk eti kullanırken aynı zamanda yapay renkler, tatlar ve koruyucu maddeler içermez. Purina Cat Chow Naturals, yetişkin kediler için %100 eksiksiz ve dengeli beslenme sağlayarak, patili dostunuzun doğal beslenme konusunda kendini iyi hissetmesini sağlıyor.

5. Cat Chow Naturals Yavru Kedi Maması

5-315.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Purina Kitten Chow Naturals kedi maması, içeriğindeki vitaminler, mineraller ve besinler eklenmiş kuru kedi maması ile yavru kedinizin hayata harika bir başlangıç ​​yapması için ihtiyaç duyduğu sağlıklı besinleri almasına yardımcı olur. Anne sütünde bulunanlar gibi temel besinleri içeren bu tarif, yüksek kaliteli doğal içeriklere ek olarak, güçlü büyümesine yardımcı olmak için 25 temel vitamin ve mineralden yapılmıştır.

Yüksek protein, kedinizin gelişen kaslarını desteklemeye yardımcı olur ve DHA, beynini ve görme gelişimini desteklemeye yardımcı olur. Kediler, yapay renkler, tatlar veya koruyucular içermeyen Purina Kitten Chow Naturals'ın tadına bayılacak! Yavru kediler için %100 tam ve dengeli beslenme sağlayan bir tarifi gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.