Cat Bot Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Kış aylarının en çok tercih edilen bot markalarından Cat, piyasada sayısız model seçeneğiyle replika mı yoksa orjinal mi olduğu nasıl ayırt edilir?
Cat Bot Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Günümüzde en çok kullanılan botlardan birisi Cat botlarıdır. Özellikle kış ayının gelmesiyle birlikte Cat botlar popüler haline geldi. Cat markasının birçok modeli bulunmaktadır. Trendyol, Hepsiburada ve Cat’ın orijinal web sitesinden alabilirsiniz. Günümüzde ünlü markaların sahte ürünlerini bulmak hayliyle kolaylaştı. Üstelik orijinal olup olmadığını anlamak epeyce zorlaştır.  Cat botlarının da sahte versiyonu bulunmaktadır. Cat botlarının orijinal olmadığını nasıl anlayabilirsiniz peki. Gelin beraber bakalım.

  • İlk olarak markaya ait satış fiyatı önemli bir unsurudur. CAT botları ortalama fiyatları 400 TL’dir. Eğer siz çok ucuza aldığınızı düşünüyorsanız kesinlikle sahtedir.
  • İkinci olarak faturalı olmasıdır. Satıcının fatura, iletişim ve vergi numaraları gözükmüyorsa alışveriş yapmamanızı tavsiye ediyoruz.
  • Özellikle sosyal medya da satışları vardır. Sosyal medya üzerinden markalı bir bot almak sakıncalıdır.
  • En önemlisi ise barkod sorgulamasıdır. Her ayakkabı kutusunun üzerinde barkod numarası vardır. Bu barkod numarasını Cat’ın orijinal web sitesine girerek barkod numarasını sorgulatın. Eğer barkod numarası bulunamazsa maalesef ayakkabınız orijinal değildir.
  • İade hakkının bulunmaması maalesef bir diğer anlamamıza olanak sağlayan seçeneklerden bir tanesidir.

Cat bot boyanır mı?

Cat Bot Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Cat ayakkabılarının renginden sıkıldıysanız rengini değiştirme imkânınız vardır. Cat botlarının rengini değiştirmek istiyorsanız şu aşamaları takip ediniz.

  1. İlk olarak Cat ayakkabısını temizlemeniz gerekir. Kaba bir temizlik yapın. Sıvı sabunla, deterjanla ya da ayakkabılar için satılan suyla birleşince köpüren temizleyicileri kullanabilirsiniz ki bunları kullanmanız daha iyidir. Temizleme işlemi sırasında yumuşak uçlu ayakkabı fırçalarını kullanmanız ayakkabıya zarar vermez.
  2. İkinci adım olarak ayakkabının kaba temizliğini aldıktan sonra kurulayın. Kuruladıktan sonra ayakkabının çatlamaması için ayakkabıyı bakım yağları ile dindirme işlemi yapmanız gerekir. Bir bez yardımıyla ayakkabılar için özel üretilmiş yağı ayakkabıya güzelce yedirin.
  3. Ayakkabınızı zımparalamanız gerekir. Uzun süre kullandıysanız bu konuda dikkatli olmanız gerekir. Ayakkabı tamircisine giderek te bu işlemi yaptırılırsınız.  Yüzeyi çok yıpratmamaya özen gösterin.
  4. Ayakkabınızı tekrardan yağlayın ki ayakkabınız yumuşasın.
  5. Daha sonra ayakkabılarınızın renginde veya onlara benzer iyi kalite ayakkabı boyasını ince katmanlar halinde sürebilirsiniz. Boyama işlemini de dikkatli ve özenli yapınız.
  6. Son olarak kuru ayakkabı fırçası ile ayakkabının dış yüzeyini fırçalayınız. Böylece boya daha net bir şekilde oturacaktır.

Cat bot nerede üretiliyor?

Cat Bot Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Herkesin çok sevdiği bu botlar ABD merkezli bir iş adamına aittir. 1925 yılında inşaat ve madencilik ekipmanları olarak işe başlanmıştır. Değişik üretimlerde bulunan bu firma cat logosunu kullanmaktadır. Şirketin hisseleri bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 10 hisseye sahiptir. Türkiye de bir çok şirkete bayilik vermiştir.

Markaların Orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Cat Bot Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Online alışverişin çoğaldığı bu sıralarda markaların ürünlerini alırken herkes tedirgin olmaya başladı. Sizler için derlediğimiz maddelere bakarak gönül rahatlığıyla internet üzerinden orijinal ürünleri alabilirsiniz.

  • Satış fiyatının çok altında bir ürün kesinlikle almayın.
  • Satıcının bilgileri olduğu bir fatura olmak zorundadır eğer yoksa maalesef kandırıldınız.
  • İade hakkının olması önemlidir eğer bir yerden aldığınız ürünü satıcı geri almıyorsa kesinlikle sahtedir.
  • Barkod sorgulaması kesinlikle yapın. Aldığınız ürünün üzerinde barkodu markanın web sitesine girerek sorgulayın.
  • Resmi çıkış tarihini kontrol ediniz. Ayakkabı aldıysanız iç kısımlarında etikette çıkış tarihi bulunur. Eğer markanın çıkış tarihiyle uyuşmuyorsa kesinlikle sahtedir.
  • Dış görünüş kalitesiz bir mal kullanıldıysa kesinlikle sahte olduğu bellidir.
  • Kullanıcı yorumlarına kesinlikle bakın.

Cat bot nasıl temizlenir?

Cat Bot Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Cat botlarınız kirlendiyse ve temizlemek istiyorsanız evde kolayca temizleyebilirsiniz. Sizler için bütün seçenekleri listeledik.

  • Süngeri suyun altında ıslatın ve fazla suyunu sıkın. Süngerin üzerine sabun sürterek köpürmesini sağlayın. Botta bulunan lekelerin üzerine süngerle birlikte silme işlemini gerçekleştirin. Lekeleri temizledikten sonra sabun lekeleri oluşacaktır. Bu lekeleri de yıkayarak giderebilirsiniz.
  • Bot temizleme ürünleri bulunmaktadır. Cat botlarına ait özel temizleme ürünlerini alabilirsiniz. Temizleme ürünlerini kullandıktan sonra nemli bir bez yardımıyla silme işlemini yapmanız önemlidir.
  • Cat botlarında süet modelinde bir ayakkabı aldıysanız ayakkabınız çok çabuk kirlenir. Cat botlarını alırken temizlik ürünlerini ve fırçalarını satın almanız da fayda vardır. Süet tarzına uygun fırçalar vardır. Bu fırçalar sayesinde oluşan lekeleri yavaş yavaş temizleyebilirsiniz. Eğer fırçalara sahip değilseniz evinizde bulunan temiz bir silgiden yardım alarak yapabilirsiniz. Temiz silgiyi lekelerin olduğu yerlere sürerek botlarınızı temizleyebilirsiniz.

Kaynak: https://bedavainternet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.