Casa De La Hooka Fenerbahçe’de Farkındalık Yarattı

Kalamış / Fenerbahçe yeni bir mekanla kalitesini perçinliyor. Casa De La Hooka isimli yeni mekan Cumartesi günü görkemli bir açılışla müşterilerine hizmet vermeye başladı.
Casa De La Hooka Fenerbahçe’de Farkındalık Yarattı

Kadıköy'de Hayat Sokakta

Kadıköy sosyal yaşamın merkezi olmaya devam ediyor. Fenerbahçe, Kalamış, Caddebostan gibi İstanbul’un en nezih semtlerinde yer alan kaliteli mekanlar cafe restoran kültürünün ve sosyal yaşamın vazgeçilmez adresleri olmaya devam ediyor.

casa-de-la-hooka-001.jpg

Casa De La Hooka

Dünya mutfağından eşsiz lezzetleri usta şeflerinin marifetiyle müşterileriyle buluşturan mekan daha şimdiden Fenerbahçe’de bir farkındalık yaratmayı başardı. Eşsiz lezzetlerin yanında harika sunumlarıyla müşterilerine hitap eden Casa De La Hooka uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. 

Nargilesi Bir Başka

Casa De La Hooka’da nargile kültürü de bir başka yaşanıyor. Dünyanın en kaliteli tütünleri kullanılarak hazırlanan ve özel sunumlarla müşterilerine hitap eden işletme nargile severlerin vazgeçilmez mekanlarından biri oldu bile. 

casa-de-la-hooka.jpg

Ünlülerin Uğrak Mekanı

Mekan hizmet vermeye daha yeni başlamasına rağmen daha şimdiden ünlü isimlerin ve sosyal medya fenomenlerinin uğrak yeri olmayı başardı. Ailelerin, gençlerin ve nargile severlerin kısa zamanda uğrak yeri olmayı başaran işletme Kadıköy’de hayatın sokakta yaşandığını bir kez daha kanıtladı.

meyve-tabagi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum