Carmen Sandiego Konusu ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in animasyon yapımlarından birisi olan Carmen Sandiego hakkında bir araştırma yaptık. Bu yazımızda sizlere Carmen Sandiego konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri sunacağız. İşte detaylar…
Carmen Sandiego Konusu ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Carmen Sandiego Dizisi

Aksiyon ve macera türündeki bir animasyon dizisi olan Carmen Sandiego son yıllarda çıkan güzel yapımlardan birisidir. İzleyicileri tarafından beğenilen bir hikâyeye sahip olan Carmen Sandiego, kaliteli animasyonlarıyla da dikkat çekmektedir. Animasyon sevenler için güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz Carmen Sandiego’yu inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Carmen Sandiego hakkında bilgileri, konusunu, izleyici yorumlarını, incelemesini ve oyuncu kadrosunu derledik.


Carmen Sandiego Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. İlk bölümü 18 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan Carmen Sandiego dizisi şu ana kadar 3 sezon ve 24 bölümle izleyicisinin karşısına çıkmıştır.

carmen-sandiego-001.jpg


2. 3 sezondur izleyicilerine kaliteli hikâye ve güzel bir şekilde işlenmiş animasyonlar sunan Carmen Sandiego dizisinin 4. sezonunun çıkıp çıkmayacağı hakkında şu ana kadar herhangi bir bilgi verilmemiştir.

carmen-sandiego-002.jpg


3. Dizinin evrenini Superman/Doomsday ve Transformers Prime dizisinin de yapım ekibinde yer alan Duane Capizzi oluşturmuştur. Yazarlığını ise May Chan, Greg Ernstrom, Becky Tinker, Steven Melching ve Benjamin Townsend isimleri yapmıştır.

carmen-sandiego-003.jpg


4. Dizinin yönetmenliğini Greg Ernstrom, Becky Tinker, Steven Melching, Benjamin Townsend ve daha önceden Avatar: Son Hava Bükücü, An American Girl Story: Ivy & Julie 1976 - A Happy Balance, The Astronauts yapımlarında yer alan May Chan yapmıştır.

carmen-sandiego-004.jpg


5. Ivy ve Zack Şangay’daki bir soygun sırasında V.I.L.E tarafında yakalanır. Yeteneklerini iyi şeyler yapmak için kullanan usta bir hırsız olan Carmen Sandiego, Ivy ve Zack’i kurtarmak ister.

carmen-sandiego-005.jpg


6. Bu esnada V.I.L.E Camren’e bir teklifte bulunur. Teklifte Ivy ve Zack’i serbest bırakacak olan V.I.L.E Camren’in kendisi için çalışmasını ister. Eğer Carmen teklifi kabul etmezse ikiliyi birer V.I.L.E ajanına dönüştürülecektir.

carmen-sandiego-006.jpg


7. Macera türünü bir animasyon yapımı haline getiren Carmen Sandiego dizisi kaliteli bir içerik olduğunu izleyici yorumlarıyla kanıtlamıştır. IMDb üzerinden de 7,9’luk bir puan alan Carmen Sandiego dizisi zaman verilmesi gereken bir yapım olduğunu ispatlamıştır.

carmen-sandiego-007.jpg


Macera Türündeki Carmen Sandiego Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Başlıkta bir oyun olduğunu söyleyen kısmı bile okumadım. Hayranların seçimleri için sosyal medyada yapılan bir anketten sonra bir şekilde haftada bir bölüm yayınlayacaklarını ve bu süreçte animatörlere eziyet edeceklerini düşündüm. C*** R.

👤 Buradaki pek çok kişinin söylediği gibi, bu yeniden yapılanma konusunda şüpheliydim, ancak Carmen Sandiego'nun arkasındaki ekip gerçekten başarmış! Yedi yaşındaki kızım Carmen'i seviyor ve şu anda üçüncü turumuzda diziyi izliyoruz. İlk bölüm açılırken biraz emin değildim, ancak hikayeyi nereye götürdüklerini ve Carmen'e mükemmelleşmesi için verdikleri motivasyonları beğendim. Animasyon tarzı modern ve net ve seslendirme harika. Tebrikler, Netflix'ten başka bir harika giriş! O**** A.

👤 Bu şovu çocukken sevdiğimi hatırlıyorum. Ve oyun! Yeni diziyi bir yetişkin olarak seviyorum. Çocukken dünya hakkında ne kadar çok şey bildiğimi hatırladım. Gençlere dünyayı öğretmek için harika bir fırsat sunar; coğrafya, ticaret, kültür ve gelenek, iklim, türler vb. K***** K.

👤 Öyleyse Bayan Sandiego ile çifte ajan oynayalım. Bu eğlenceli olacak. Birçok fırsat ve o kadar az zamanda başka ne yapacağımı asla bilemeyeceğim ama dünyanın her yerinde Carmen Sandiego ya da daha iyisi. Arkadaşları oyunların başlamasına nerede izin veriyor ve dört gün sonra kimin aptal olacağını merak ediyorum. C*** G.

👤 Carmen sandiego harika bir dizidir. Bu tür dizide uyan animasyon türünü içerir. Dahası, ilginç hikâye ve hikayeler içeriyor. Ama bu dizide hissettiğim tek kötü şey, karakterlerine perdede duygularını ifade etmeleri için ayırdıkları süre. Ama genel olarak bu gösteri harika. R**** M.

👤 Bu çok eğlenceliydi. 7 yaşındayım ve Netflix'te arama yaparken bununla karşılaştığını görüyorum. O ve ben bunun ilginç göründüğünü düşündük ve haklıydık. İkimiz de onu sevdik ve bir (yağmurlu) günde aşırı izlemeye başladık. Kavga ve eylem vardı ama şiddet ve kötü dil yoktu. 2. sezonu bekleyemeyiz. V**** C.

👤 Bunun için çok çalışma yapıldı ve bu, Netflix'in Carman Sandiego hayranlarını tanıdığını, önemsediğini ve Arjantin Kraliçemize yardım ettiğimizi gösterdiği için gerçekten mutluyum. E*** J.

👤 Akıllıca yazılmış! Harika karakterler! Bu gösteri sizi dünyanın dört bir yanına götürüyor, bu yerler hakkında yeni şeyler öğreniyor, ancak bir şeyler öğrendiğinizi bile bilmeyeceğiniz bir şekilde. Çocukken eski şovu sevdim ve şimdi bunu çocuklarımla izlemeyi seviyorum! Okuldayken kendim izliyorum ve eve geldiklerinde onlarla tekrar izliyorum. B**** O.


Carmen Sandiego Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Aksiyon ve macera türlerini kaliteli bir şekilde işleyen Carmen Sandiego dizisinde yer alan oyuncuları inceledik. İşte Carmen Sandiego oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Gina Rodriguez - Carmen Sandiego

Dizideki başrollerden birisi olan Gina Rodriguez bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Jane the Virgin, Yok Oluş, Deepwater Horizon, Someone Great ve Miss Bala gibi yapımlarda yer alan Gina Rodriguez kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Gina Rodriguez bu dizide ise usta bir hırsız olan Carmen Sandiego karakterini canlandırmaktadır.

carmen-sandiego-009.jpg


Finn Wolfhard - Oyuncu

Dizideki sizin yönettiğiniz karakteri canlandıran Finn Wolfhard Kanadalı bir aktördür. Daha önceden The Goldfinch, O, Addams Ailesi ve The Turning gibi yapımlarda yer alan genç oyuncuyu Stranger Things’deki rolüyle tanımaktayız. Bu dizide ise bizim yöneteceğimiz ve maceralara dalacağımız karakteri canlandırmaktadır.

carmen-sandiego-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.