Cansu Tosun Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Küçük Hanımefendi isimli dizi ile geçen Cansu Tosun, 26 Ocak 1988’de Almanya’da dünyaya geldi.
Cansu Tosun Kimdir

Cansu Tosun Biyografisi

Almanya’da dünyaya gelen Cansu Tosun, çok ufak yaşlarda mankenlik yapmaya başladı. 13 yıl boyunca bale eğitimi aldı. Lise eğitiminden sonra üniversite eğitimi almadı. Oyuncu olmak için İstanbul’a gelen Cansu Tosun, BKM Mutfak ekibinden oyunculuk üzerine eğitim aldı. 2011’de kamera karşısına geçen Cansu Topal, Küçük Hanımefendi isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdi. 

cansu-tosun3.jpg

2011’de Küçük Hanımefendi isimli dizide Neriman karakterini canlandırdı. Dizi, yıllarca büyük bir yalanla büyütülen bir genç kızın yaşadıklarını ve gerçekleri sonradan öğrenmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Cansu Tosun, Derya Alabora, Arsen Gürzap, Ece Özdikici, Deniz Evrenol ve Rıza Sönmez yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Kayıp Şehir isimli dizide Zehra karakterini canlandırdı. Dizi, İstanbul’a göç eden Meryem ve ailesinin yaşadığı zorlukları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Nazan Kesal, İlker Kaleli, Nik Xhelilaj, Gökçe Bahadır ve Uğur Polat yer aldı. 

cn-001.jpg

2013’te ise Bugünün Saraylısı isimli dizide Ayşen Karakterini canlandırdı. Dizi, kökü saraya dayanan bir ailenin çöküş sürecinde ortaya çıkan genç bir kızın aile yardım etmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru ve Serhat Teoman yer aldı. 2011’de ise İksir: Dedemin Sırrı isimli filmde Buse karakterini canlandırdı. Film, dedelerinin bulduğu önemli bir iksiri, kötü insanlara kaptırmamak için savaş veren iki kardeşin yaşadıklarını eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Keremcem, Oğuz Oktay, Seda Güven, Cansu Tosun ve Bülent Şakrak yer aldı. 

Bir Deli Sevda dizisinde Erkan Kolçak Köstendil ile başrolü paylaşan Cansu Tosun, Bahar rolüne hayat verecek. Bahar ( Cansu Tosun) hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Mehmet’e ( Erkan Kolçak Köstendil’e aşık olur. Mehmet’in hayatına girmesiyle birlikte bir deli sevdanın içinde kendini bulan Bahar’ın hayatındaki gidişat değişir.


Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Bir Deli Sevda- 2017
  • Familya- 2016
  • Göç Zamanı- 2016
  • İksir: Dedemin Sırrı-2014
  • Bugünün Saraylısı -2013
  • Kayıp Şehir -2012
  • Küçük Hanımefendi- 2011

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.