Çankırı'nın En İyi Otelleri

Çankırı seyahatinizde rahatlıkla konaklayabilmeniz için şehrin en iyi otellerini sizlerle paylaşıyoruz.
Çankırı'nın En İyi Otelleri

Çankırı Koç Hotel

Çankırı Koç Hotel için bölgedeki en iyi otel desek yanılmış olmayız. Bu otelin en büyük özelliği odalarının çok geniş olmasıdır. Bu sayede otel müşterileri kendilerini daha rahat hissediyor. Otelin yemekleri çok leziz, personeli ise gayet iyi hizmet ediyor. Oteldeki huzur size evinizi aratmayacak.

cankiri-koc-hotel.jpg

Adres: Çankırı-Ankara Karayolu, 18100 Merkez/Çankırı

Telefon: (0376) 212 60 60

Konaklama Bedeli: 440 TL

 

Akbak Otel

Bölgenin ihtiyacına cevap veren 33 odalı mütevazı bir tesistir. Odalarının temizliği ve personelin güleryüzlülüğü sizi çok memnun edecek. Ilgaz ilçesinde gidebileceğiniz her yere yakın bir konumda bulunan Akbak Otel’i gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

akbak-otel.jpg

Adres: Samsun-İstanbul karayolu, 4 Yol Mevkii 9/2 Ilgaz/Çankırı

Telefon: (0376) 416 23 24

Konaklama Bedeli: 203 TL

 

Thermal Kurşunlu Hotel

Bölgedeki en iyi otellerden biridir. Hem tatil hem de sağlık sorunlarınıza çözüm olabilmesi açısından Thermal Kurşunlu’yu tercih edebilirsiniz. 4 yıldızlı bir otel olup tam 115 odası bulunmaktadır. Otelde her şey yerli yerinde ve sunulan lezzetler de damak tadınıza uygundur.

thermal-kursunlu-hotel.jpg

Adres: E 80 Karayolu Üzeri, Cavundur Beldesi, Kurşunlu/Çankırı

Telefon: (0376) 485 51 59

Konaklama Bedeli: 153 TL

 

Ilgaz Derbent Hotel

Küçük bir otel olmasına bakmayarak sunduğu imkanlar açısından bölgenin en iyi otelleri arasında yer almayı başarmıştır. Ilgaz Derbent’te müşteri memnuniyetinin ne denli ön planda tutulduğuna şahit olacaksınız. Ayrıca önemli bir tüyo verelim: Ilgaz ilçesinde bulunan bu otelin dağa bakan odalarında kalmaya özen gösterin. Bu manzara karşısında büyülenmemek imkansız.

ilgaz-derbent-otel.jpg

Adres: Şehitlik Mevkii, Ilgaz/Çankırı

Telefon: (0376) 417 20 20

Konaklama Bedeli: 166 TL

 

Otel Sim

Çankırı merkezinde bulunan otellerden biridir. Otelin gayet temiz, şık ve rahat olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Tesis çalışanları çok duyarlı ve her konuda yardımcı. Otelin sunduğu lezzetler ise çok beğeniliyor. Bölgede konaklamak için ideal seçenekler arasında yer alıyor.

otel-sim.jpg

Adres: Buğday Pazarı, 18100 Merkez/Çankırı

Telefon: (0376) 213 12 00

Konaklama Bedeli: 126 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.