Candy Crush Saga Hileleri | Sınırsız Hamle ve Güçlendirici

Candy Crush Saga oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri araştırdık. Bu hilelerde her şey sınırsız olduğu için her bölümü kolayca geçebilirsiniz.
Candy Crush Saga Hileleri | Sınırsız Hamle ve Güçlendirici

Candy Crush Saga Facebook'ta ve akıllı telefonlarda oynanabilen bulmaca türünde bir video oyunudur. King.com tarafından geliştirilmiş olan Candy Crush Saga 2013 yılında aylık ortalama 45.6 milyon kullanıcı sayısı edinerek en çok oyuncu sayısına sahip olan oyunlardan birisi olmuştur.

O dönemlerde Facebook ve telefonların en çok oynanan oyunu Farmville'yi geçmeyi başarmış nadir oyunlardan birisidir. Microsoft Windows, Android, iOS, Web tarayıcısı gibi platformlardan ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir.

Daha çok çocuklara hitap eden Candy Crush Saga genç ve yaşlı kitle tarafından da sevilerek oynanmaktadır. Özellikle yaşlılar yapacak bir şey bulamadığından bu oyunda saatler geçirmektedir. Dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun oynadığı efsanevi bulmaca oyunu Candy Crush Saga'da geçemediğiniz bölümlerde size yardımcı olacak hileleri derledik.

Candy Crush Saga Hile Nasıl Yapılır? (Android)

Candy Crush Saga hileleri için telefonunuzun tarayıcısına girin. Arama kısmına "Candy Crush Saga APK Mod" yazın ve yeni çıkmış, sürümü yeni olan kurulum dosyasını indirin. Daha sonrasında bu kurulum dosyasını telefonunuza kurun.

Eğer kurulum tamamlanmıyorsa eski oyunu telefonunuzdan kaldırın ve tekrar deneyin. Başarılı bir şekilde kurduysanız ana ekranda bulunan Candy Crush Saga simgesine tıklayarak oyuna giriş yapın ve hileli oyunun keyfini çıkartın.

Candy Crush Saga Hile Nasıl Yapılır? (iOS)

iOS'larda Candy Crush Saga hilesi yapabilmek için telefonunuzdaki tarayıcının arama yerine "iPhone Hack Games" yazın. İçerisinde birçok hileli oyunu barındıran programı indirin ve telefonunuza kurun.

Kurduktan sonra programı açın, arama kısmına "Candy Crush Saga" yazın. Size oyunun birçok sürümünü verecektir. En güncel olanını indirin ve telefonunuza kurun. Daha sonrasında oyunu açarak hileli bir şekilde oynayın.

Candy Crush Saga Hileleri

Aşağıdaki Candy Crush Saga hilelerini uygulamaya girdiğinizde ücretsiz bir şekilde edineceksiniz. Tek yapmanız gereken hileli oyunu indirmek ve çalıştırmaktır. Bu hilede her şey sınırsızdır.

  • Sınırsız Hamle
  • Sınırsız Güçlendirici
  • İstediğiniz Bölümü Geçme
  • Sınırsız Para
  • Sınırsız Can
  • Sınırsız Soda
  • Puanı Katlama
  •  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum