Canan Yapı-İstanbul Yapı İstanbul Canan Business Projesi ve Fiyat Listesi

Canan Business, Canan Yapı-İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Canan Yapı-İstanbul Yapı İstanbul Canan Business Projesi ve Fiyat Listesi

" Canan Yapı-İstanbul Yapı "ın İstanbul’da inşa ettiği " Canan Business " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

3 bin 700 metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Canan Business projesinde 112 konut bulunuyor. İstanbul’un Finans Merkezi olarak değeri her geçen gün yükselen Ataşehir’de hayata geçirilen Canan Business, bölgedeki home ofis ihtiyacına cevap verecek. Brandium AVM'ye 400 metre mesafede bulunan projenin yanı başında 2019 yılında faaliyete geçecek olan metro istasyonu yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Canan Business'ın yatırımcısına en az yüzde 35 oranında kazandırması bekleniyor.

Canan Business projesinde 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Canan Business Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Canan Business projesinde " 1+1 ve 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 75 ve 78 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 249.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 111 ve 118 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 390.000 TL " olarak belirlenmiş.


Canan Business Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Canan Business projesinde tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.


Canan Business Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Küçükbakkalköy Mah. Cami Sok. Ataşehir/İstanbul


Canan Business Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Canan BusinessCanan Business

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.