Eşsiz Bir Tatil Deneyimi İçin Çanakkale'nin En İyi 10 Oteli

Çanakkale tatiliniz için konaklayacağınız en iyi otelleri liste haline getirdik. Listemizi görmek için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
Eşsiz Bir Tatil Deneyimi İçin Çanakkale'nin En İyi 10 Oteli

Hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle en iyi şehirler arasında olan Çanakkale, birbirinden güzel otelleriyle de misafirlerine konforlu bir tatil sunuyor.

Antik kentleri, plajları, doğal alanları ve şehitlikleriyle beğenilen Çanakkale'de tatil yapmak isteyenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, Çanakkale'nin en iyi otellerden bir liste içeriyor. Listede yer alan bu oteller, hem merkezde hem de doğalarıyla meşhur köylerde yer alan farklı konumlarıyla dikkat çekiyor.

Çanakkale'nin En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1DoubleTree by HiltonBarbaros10/9.9
2Hotel Caeli & Caeli WineryKumköy10/9.9
3Kolin HotelBoğazkent10/9.8
4İdasos Taş OdalarBehram10/9.9
5Simurg InnAhmetçe Köyü10/9.9
6Assos Dove HotelAssos10/9.9
7Hotel AkolCevat Paşa10/9.8
8Manici Kasrı OtelYeşilyurt10/9.9
9Assos Eden Gardens HotelAssos10/9.8
10Büyük Truva OteliCevat Paşa10/9.8

Çanakkale'nin En İyi 10 Oteli

İşte Çanakkale'de konaklayacağınız en iyi oteller...

1. DoubleTree by Hilton

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Manzara
Havuz ve SPA

Çanakkale'nin en iyi otelleri arasında ilk sırada yer alan DoubleTree by Hilton, her otelinde olduğu gibi Çanakkale'de yer alan oteliyle de dikkatleri üzerine topluyor. 3 farklı dekorasyona sahip 15 suit odaya sahip olan bu otel, deniz manzaralı odalarıyla misafirlerinden tam not alıyor. 24 saat açık fitness salonuyla saat kaç olursa olsun spor yapma imkanı sunan otel, SPA ve havuzuyla da eşsiz bir tatil sunuyor.

Telefon(0286) 295 55 55
AdresBarbaros, Atatürk Cd., 17020 Çanakkale Merkez/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Hilton Double Tree zincirinde benim konakladığım en güzel otel, otelin mimarını tasarım açısından kesinlikle tebrik ederim, genişlik ölçütünü kullanışlıkla birleştirmiş , ölü noktalar yok gayet ferah.

? Harika bir otel ve hizmet kalitesi oldukça yüksek.

2. Hotel Caeli & Caeli Winery

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Deneyim Alanları
Islak Kullanım Alanları
Hizmet Kalitesi

Şarap ve SPA oteli olan Hotel Caeli, Gelibolu'da yer alıyor. Çanakkale'de lüks bir otel arayanların seveceği bu otel, Dünya'nın en büyük sık dikimli bağlarına da ev sahipliği yapıyor. Hem konforlu bir şekilde konaklama hem de deneyim elde etme akkı tanıyan bu otel, bağ bozumu zamanı şarap için kullanılan üzümlerin toplanmasını ve üretim aşamasına şahit olmanızı sağlıyor. Oldukça ferah ve lüks odalar sunan bu otel; Türk hamamı, kar çeşmesi, jakuzi, ısıtmalı havuzu ve Uzak Doğulu masörler tarafından yapılan SPA ile ruhunuzu dinlendirmenizi sağlıyor.

Telefon(0286) 854 83 36
AdresBahşi Mevkii No: 423, 17902 Kumköy Köyü/Eceabat/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Hotel Caeli anlatılmaz yaşanır. Uçsuz bucaksız üzüm bağlarının tam ortasında bir otel. Tüm elemanları samimi, nazik, güleryüzlü ve çalışkan. Otel yönetiminin ne kadar zevkle çalıştığını, başarısını buradan anlıyorsunuz.

? Şuana kadar gördüğüm en huzurlu otel olabilir. Servis yapan çalışanların profesyonelliği ve güler yüzü herşeyi daha güzel kıldı. Tekrar ziyaret etmek isteriz.

3. Kolin Hotel

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Manzara
Konfor

Çanakkale merkezde bulunan ve en beğenilen oteller arasında olan Kolin Hotel, delux oda, delux suit oda, suit oda ve kral dairesiyle beğeniliyor. Konumu itibariyle her yere kolayca ulaşım sağlayan bu otel, deniz kenarında olması, açık/ kapalı havuzu, fitness salonu, basket sahası, ve SPA alanıyla misafirlerini memnun ediyor.

Telefon(0286) 218 08 08
AdresBoğazkent, Atatürk Cd. No:2, 17100 Kepez/Çanakkale Merkez/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Tertemiz bir oteldi. Suit odada kaldık ve Deniz manzarası çok güzeldi. Odada bir iki sorun oldu. Hemen çözdüler. Havuz bayram tatili olduğu için çok kalabalıktı ama zaten biz daha çok Çanakkale'yi gezmek için geldik. Şehitlik turu için de yardımcı oluyorlar..

? En en önemlisi hijyen ve bu konuda sınıfı geçtiler. Kahvaltısı muhteşemdi 2 gece konakladık evimizdeki rahatlığı aratmadılar.

4. İdasos Taş Odalar

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Manzara
Hayvan Sever Olması

Behramkale köyünde yer alan İdasos Taş Odalar, sessiz ve huzurlu bir tatil hayali kuranlar için Çanakkale'nin en iyi oteli. Aile işletmesi olarak hizmet veren bu otel, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz 7 taş odadan oluşuyor. Çanakkale'nin ruhunu hissedeceğiniz bu otel, hayvan dostu olmasıyla da birçok kişi tarafından tercih edilme sebebi oluyor.

Telefon0530 038 31 19
AdresD:No:18, 17862 Behram/Ayvacık/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Huzur, kalite ve güleryüzlü hizmetin buluştuğu nefis bir aile işletmesi. Manzara, lokasyon ve konsept çok iyi. Sahiplerinin eline sağlık. Bu arada söylemeden geçemiyeceğim kahvaltı da mükemmel.

? Otelin konumu çok güzel yerde odalar tertemiz kahvaltı çok güzeldi.

5. Simurg Inn

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Konfor

Adını zümrüdü anka kuşundan alan Simurg Inn, doğanın içinde yer almasıyla huzurlu bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Yüksek bir tepede yer aldığından dolayı hem maviye hem de yeşile doyuran bu otel, 5 delux oda ve 3 taş ev olarak hizmet veriyor. Kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için oldukça konforlu bir ortam sunan bu otel, 15 yaş ve üstü misafir kabul ediyor.

Telefon0536 611 89 29
AdresAhmetçe Köyü No:2, 17860 Ayvacık/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Yaz ve kış ayları sürekli tercih ettiğim olağanüstü bir yer. Benim için bir mekanın en önemli özelliği ruhunun olması. Mimarisinden yemeklerine, vakit geçirdiğiniz her dakika iyi bir deneyim yaşadığınızı hissediyorsunuz.

? Çok gezen biri olduğum halde daha kaliteli bir işletmede konaklamadım. Odaların temizliği, aydınlığı ve dekorasyonu üst düzeydi.

6. Assos Dove Hotel

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hayvan Dostu
Hizmet Kalitesi
Etkinlik Alanları
Plajı

Çanakkale'nin en iyi otellerinden biri olan Assos Dove Hotel, Assos bölgesinin en büyük oteli olmasıyla dikkat çekiyor. Standart odalardan panorama corner odalarına kadar birçok farklı oda seçeneği sunan otel, kendisine ait plajıyla da beğeni topluyor. Ayrıca disko, hamam, sauna, fitness, basketbol, tenis, oyun salonu, su kaydırağı ve havuzuyla eşsiz bir tatil sunuyor.

Telefon(0286) 721 74 44
AdresAssos / Kadırga Koyu Mevkii, 17860 Ayvacık/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Hem çocuklu aileler hem de çiftler için bence kesinlikle tercih edilebilecek bir otel. Her kesim için düşünülmüş ayrı havuzlar ve denize girmek için plajlar var

? İstanbul’a bu kadar yakın olup, bu kadar güzel hizmet veren bir işletmede daha önce konaklamamıştık. Tercih sebebimiz hayvanlara karşı olan sıcak yaklaşımları ve eşsiz konumuydu.

7. Hotel Akol

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Hijyen

Çanakkale merkezde en çok tercih edilen oteller arasında yer alan Hotel Akol, deniz manzaralı odalarıyla beğeni topluyor. 24 saat oda servisiyle gelen misafirlerini ev konforuyla ağırlayan bu otel, Çanakkale'nin en iyi restoranını da bünyesinde barındırıyor.

Telefon(0286) 217 94 56
AdresCevat Paşa, Kayserili Ahmet Paşa Cd. No:32, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Otele girişimizden çıkış yapana kadar her şey çok güzeldi, temizlik takıntısı olan biri olarak oda temizliğine 10 puan veriyorum. Kahvaltı açık büfe ve oldukça yeterli.

? Türkiye'nin en güzel şehrinde, muhteşem bir lokasyonda, full deniz manzaralı odaları, samimi ve güler yüzlü personeli ile tercih sebebi.

8. Manici Kasrı Otel

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Otantik Ortam
Plaj

Taş mimariye sahip olan Manici Kasrı Otel, huzur dolu ortamıyla unutulmaz bir tatil sunuyor. Kuzey Ege bölgesinde yer alan Kaz Dağları'nın ortasında olan bu otel, bol oksijeniyle de şehrin stresini unutturuyor. Oda, suit ve villa tarzında rezervasyon yaptırabileceğiniz otel, gurme lezzetlerin sunulduğu restoranlar ve 5 km ötede yer alan özel plajıyla rüya gibi bir tatil sunuyor.

Telefon(0286) 752 17 31
Adres17980 Yeşilyurt/Ayvacık/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Oldukça doğal bir ortamda, oldukça kaliteli bir tesis. Hem otel hem de restaurant kısmı çok özenli. Bize Toskana'daki yapıları ve lezzetleri hatırlattı. Yemekleri çok lezzetliydi. Tadı damağımızda kaldı. Lezzet ve ortam ortalamanın üstünde olunca fiyatlar da haliyle ortalamanın üstünde oluyor.

? Yeşilyurt köyüne ile kez geldik. Çok hoş korunmuş bir bölge. Bu güzel köyün içinde de harika bir akşam yemeği için Manici Kasrı doğru adres

9. Assos Eden Gardens Hotel

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Plajı
Islak Kullanım Alanı
Hizmet Kalitesi

Assos'un ilk 4 yıldızlı oteli olarak anılan Assos Eden Gardens Hotel, mavi bayraklı kendine ait plajıyla da beğeni topluyor. Denize bakan odalarıyla da misafirlerinin beğenisini kazanan otel, hamam, sauna, havuz ve SPA hizmetiyle de hem bedenen hem de ruhen dinlenmenizi sağlıyor.

Telefon(0286) 764 02 90
AdresAssos - Küçükkuyu Yolu Kozlualtı, 17860 Ayvacık/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Kızlarımla 3 gün kaldım, her şey çok çok güzeldi. Tam bir aile yeri. Odalar tertemiz. Yemekler özellikle zeytinyağlılar çok lezzetliydi. Deniz zaten mavi bayraklı. Çalışanlarına çok teşekkür ederim.

? Hem yetişkin havuzunda hem de çocuk havuzunda kaydırağa kadar düşünülmüş olmasıyla keyifli bir tatil yaşatıyor. İskelesi ve plajı mavi bayrak ödüllü, temiz ve güzel. Kahvaltı lezzetliydi.

10. Büyük Truva Oteli

Çanakkale'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Konumu
Çocuk Oyun Parkı

Çanakkale'de 50 yıldır hizmet veren ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Büyük Truva Oteli, merkez de yer almasıyla da birçok gezi yerine yakınlığıyla tercih ediliyor. Santranç, okey ve dart gibi oyunlar için özel salona sahip olan otel, çocuk oyun parkalarıyla da çocuklu ailelerin memnun ayrılmasını sağlıyor.

Telefon(0286) 217 10 24
AdresCevat Paşa, Mehmet Akif Ersoy Cd. No:2, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale

Google Müşteri Yorumları

? Gerek otel , gerek çalışanlar olsun çok ilgililer , otelin konumu fevkalade, deniz manzarası muhteşem. Şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız…

? Mükemmel bir otel. Temiz, ilgili. Konumu da güzel. Eşimle çok memnun ayrıldık teşekkür ederiz ?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çanakkale'de Gezilecek YerlerÇanakkale'nin Meşhur Lezzetleri

Çanakkale'de hangi otelde kalınır?

Çanakkale'de konaklamak için otel arayışınız varsa eğer; DoubleTree by Hilton, Hotel Caeli & Caeli Winery, Kolin Hotel, İdasos Taş Odalar, Simurg Inn, Assos Dove Hotel, Hotel Akol, Manici Kasrı Otel, Assos Eden Gardens Hotel ve Büyük Truva Oteli Çanakkale'nin en iyi otelleridir.

Çanakkale tatil için nereye gidilir?

Çanakkale'de tatil yapmak için gideceğiniz yerler arasında; Assos Sokakağzı plajı, Dardanos Plajı, Ayazma Plajı, Kumburun Taşkapı Koyu ve Tavaklı Sahil Çanakkale'de tatil yapacağınız yerlerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.