5 Adımda Cam Tuğla Şıklığını Yakalayın

Evinizi dekore ederken cam tuğla kullanarak büyük şıklık yakalayabilirsiniz. Cam tuğla kullanımı evinize birçok katkı da sağlar. Değişik cam tuğla seçenekleriyle yaşam alanlarınızda şıklık sağlayın.
5 Adımda Cam Tuğla Şıklığını Yakalayın

Cam Tuğla ile Evinizde Şıklığı Yakalayın

Ev dekorasyonunda yenilik yaratmak isteyenler değişimde inşaat pisliği ile uğraşmak istemeyenler haydi buraya. Odalarınızda bölmeler ile daha farklı kullanım alanları yaratmak istiyorsanız cam tuğla uygulama tasarım modellerinden faydalanabilir; her oda dekorasyonunuzda bu model uygulamasından faydalanabilirsiniz. Cam tuğla modelleri ile odalarınızı bölebileceğiniz gibi farklı alanlardaki tuğla değişiminizde - mutfaklarda tezgah alt bölmeleri gibi farklı renkli cam tuğla renk tercihinde bulunabilirsiniz. 


1. Ev dekorasyonu yaparken birçok etken dekorasyonun güzelliğini belirler. Bu etkenlerden birisi de cam tuğlalardır. Cam tuğla kullanımı çok yaygın olmasa da evinize çok şık bir görünüm ve artı değer katar.

cam-tugla.jpg


2. Cam tuğla kullanarak evinizde şıklık yakalarken, net görüntülerden kaçınabilirsiniz. Özellikle evinizde mahremiyetin yüksek olduğu bölgelerde cam tuğla tercih ederek hem görüntü vermezsiniz hem de mekana ferah görünüm kazandırabilirsiniz.

cam-tugla-001.jpg


3. Cam tuğlaların kendine özgü model ve renkleri vardır. Evlerde banyolarda, mutfaklarda kullanılırken, ev dışı alanla da ise duşa kabinlerde, spor salonlarında tercih edilir.

cam-tugla-002.jpg


4. Cam tuğlalar, camlara oranla daha hafif ve ucuzdur. Daha çok banyolarda kullanılır. İçeriye ışığı rahatlıkla alırken, dışarıdan görülmesini engelleyen alanlar yaratır.

cam-tugla-003.jpg


5. Genelde mutfaklarda Amerikan mutfak modellerinde, tezgah altlarına tercih edilir.

cam-tugla-004.jpg
Önerilen İçerik: İskandinav Dokunuşlarını Evinizde Yansıtın

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.