Call of Duty: Warzone Hileleri | CP, Skin, Aimbot Hilesi

Call of Duty: Modern Warfare oyununun bir modu olan Warzone'da nasıl hile yapabileceğinizi anlattık.
Call of Duty: Warzone Hileleri | CP, Skin, Aimbot Hilesi

Xbox One, PlayStation 4 ve Microsoft Windows gibi platformlarda oynanabilen Call of Duty Warzone çevrimiçi ücretsiz battle royale oyunudur. Call of Duty Modern Warfare oyununun bir parçası olan Warzone'da bireyler hayatta kalmaya çalışır. En sona kalan kişilere çeşitli ödüller verilir.

Vuruş dinamiği, esrarengiz grafikleri oyunun yaşatmış olduğu atmosfer adeta sizi büyüleyecektir. Milyonlarca birey tarafından oynanmış olan başarılı olan Call of Duty: Warzone'un mobil versiyonu da vardır. Oyuna sürekli olarak yenilikler gelmeye devam etmektedir. Savaş bileti özelliği sayesinde bireyler birçok ödülü kazanabilir. Warzone'da gelişmek, silahlar edinmek, para kazanmak çok büyük uğraşlar istemektedir. Biz sizlere kolay bir şekilde para kazanmanın hilesini göstereceğiz.

Call of Duty: Warzone Hile Nasıl Yapılır?

Call of Duty: Warzone oyununda hile yapmak istiyorsanız ilk olarak bilgisayarınızın tarayıcısını açın. Daha sonrasında arama kısmına "CoD Warzone Hack" yazın. Yazdığınız sitelerden güncel olan hile programını bilgisayarınıza indirin ve kurulumunu yapın. Bu hile programından çıkan kısayolu oyunun kurulu olduğu yere atın. Oyunun kurulu olduğu yeri bulmak için aşağıdaki yolları izleyin.

Eğer oyunu Steam üzerinden satın aldıysanız yapmanız gereken bazı adımlar vardır. İlk olarak Steam'i açın daha sonrasında Kütüphane>Warzone>Sağ Tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Göz At adımlarını izleyerek oyunun kurulu olduğu yeri bulabilirsiniz. Burada hile kısayolunu yapıştırın ve oyuna girin.

Oyunu farklı bir platformdan indiren kullanıcılar ise masaüstündeki kısayola sağ tıklayıp "Dosya Konumunu Aç" bölümüne tıklamalıdır. Bu sayede oyunun kurulu olduğu yer karşılarına gelecektir. Hile programını buraya atmalı ve oyuna girmeniz yeterli olacaktır.

Oyuna girdiğinizde hile menüsünü aktif hale getirmek için "INSERT", "HOME", "F1"

Call of Duty: Warzone Hileleri

Aşağıdaki hileleri yapabilmek için hile programını doğru bir şekilde aktif etmelisiniz. Eğer hile programı sorunsuz çalışıyorsa hilelerin hepsine erişebilirsiniz.

  • Düşmanı Duvardan Görme
  • Ölümsüzlük
  • Sınırsız Mermi
  • Düşmana Tek Atma
  • Aim'in Düşmana Kitlenmesini Sağlama
  • Skin Hilesi
  • Para, CP Hilesi

Not: Yukarıda bulunan hileler sadece bilgisayar versiyonunda çalışmaktadır. Xbox, PlayStation gibi platformlarda hile yapabilmek şu an için mümkün değildir. Hile geldiğinde adresimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.