Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir?

Call of Duty Mobile oyunu play store ve app store mağazalarında ücretsiz bir şekilde piyasaya sürüldü. Sizler için Call of Duty Mobile nasıl indirilir?
Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir?

Call of Duty Mobile 

Call of Duty yapımcıları çıkartmış olduğu serilerle oyunseverlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Telefondan oyun oynamayı seven insanlar için Call of Duty Mobile'ı piyasaya sürmüştür. Call of Duty Mobile çıktığı ilk gün 20 milyon indirmeye ulaşarak bir rekora imza atmıştır.

Bu içeriğimizde "Call of Duty Mobile nasıl indirilir? Call of Duty Mobile bilgisayara nasıl indirilir veya yüklenir? Call of Duty Mobile kaç gb? Call of Duty Mobile sistem gereksinimleri nelerdir?" gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Call of Duty Mobile


Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir?

Call of Duty Mobile App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz ve kolay bir şekilde indirilmektedir. Ücretsiz olarak piyasaya sürülen Call of Duty Mobile'da oyun içi satın almalar aktiftir.

Call of Duty Mobile Nasıl İndirilir


Call of Duty Mobile Nedir?

Tencent Games tarafından geliştirilmiş olan, İOS ve Android için Activision tarafından yayınlayan bir oyundur. Call of Duty Mobile içerisinde çeşit çeşit silahlar, haritalar ve oyun modları barındırmaktadır. Temmuz 2019'da bazı ülkelerde beta olarak oynanabilen oyun 1 Ekim 2019'da piyasaya sürülmüştür.

Call of Duty Mobile Nedir


Call of Duty Mobile Telefon Sistem Gereksinimleri

İOS

Call of Duty Mobile İphone 6 ve üstü cihazlarda desteklenmektedir. Oyunu İphone 6'da oynamak kasmalara ve donmalara neden olabilir. Call of Duty Mobile oyununu akıcı ve rahat bir şekilde oynamak istiyorsanız İphone 7 veya daha üstü bir cihaza sahip olmanız gerekmektedir.

Depolama: 2.6 GB

Android

Minimum 3 GB RAM, Snapdragon 625 veya Adreno 506 işlemcisi olan bir telefonda Call of Duty Mobile'ı ara ara kasmalar olacak şekilde oynayabilirsiniz. Eğer oyunun hiç donmasını istemiyorsanız daha performanslı bir Android cihazda oynamalısınız.

Depolama: 2.6 GB

Call of Duty Mobile Telefon Sistem Gereksinimleri


Call of Duty Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir? 

Gameloop Android emülatörüyle birlikte bilgisayardan oynanabilecek olan Call of Duty Mobile, bilgisayardan oyun oynamayı seven insanları da heyecanlandırdı. Aynı Pubg Mobile'daki gibi emülatör ile oyuna giren oyuncular yalnızca emülatör kullanan oyuncular ile oynayabilecek. Akıllı telefon oyuncuları sadece akıllı telefon kullanan kişilerle karşılaşacak. Peki "Call of Duty Pc'ye nasıl yüklenir?" sorusunun cevabı detaylı bir şekilde sizlerle;

  • Gameloop'a girerek Call of Duty Mobile emülatörünü indirin.
  • İndirdiğiniz dosyayı açın ve "Install" düğmesine basın. 
  • Emülatörün yüklenmesi için kısa bir süre bekleyin. Daha sonra "Start" tuşuna basın.
  • Program açılınca "Oyun Merkezi" kısmına tıklayın. Önerilenler yani "Recommend" bölümünden Call of Duty Mobile oyununa tıklayın ve sağ alttan yükle düğmesine basın.
  • Oyun indirilene kadar bekleyin ve oyunun keyfini çıkarın.

Call of Duty Mobile Bilgisayara Nasıl İndirilir


Call of Duty Mobile Bilgisayar Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: İntel Core i3 550 3.0 GHZ
  • Ekran kartı: İntel HD Graphics 400
  • Ram: 4 GB
  • HDD: 3 GB

Call of Duty Mobile Bilgisayar Sistem Gereksinimleri

Önerilen İçerik; Birbirinden Teknolojik 8 Oyuncak!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.