Çalınamayan ve Kaybolmayan Cüzdan Üretildi

Artık cüzdan kaybetmeye ve çaldırmaya son. Yeni nesil ve tam donanıma sahip bu cüzdan ile özel bilgileriniz koruma altında olacak. Kaybolmayan ve çalınmayan bu cüzdanla ilgili tüm detaylar haberimizde...
Çalınamayan ve Kaybolmayan Cüzdan Üretildi

Cüzdan kaybetmek her zaman son derece kötü bir durumdur. İçerisinde bulunan para, kimlik ve özellikle kredi kartları hayati bir önem taşıyor. Ne yazık ki dünyanın her yerinde cüzdan düşürülüyor ya da çalınıyor. İşte bu duruma Rotterdam’daki bir firma ürettiği yeni nesil cüzdanla artık kaybolma, çalınma gibi sorunlara son veriyor.

protag-uygulamasi.png

Ekster adındaki yeni nesil cüzdan artık hem kendini hem de içerisindekileri %100 koruyor. Bunu sahip olduğu donanımlarla gerçekleştiren cüzdan, Bluetooth 4.0 kullanıyor. Android ve iOS mağazalarında bulunan Protag isimli uygulamayı telefonuna indiren kişiler, Bluetooth sinyalini bu uygulama ile izleyerek takip ediyor. Cüzdanınızı bir yerde unutmuş iseniz yerini ve zamanını sizlere Protag uygulaması bildiriyor.

cuzdan-yeni-001.jpg

Yeni nesil teknolojik cüzdanda GPS ağı özelliği de bulunuyor. Bu özelliği ile cüzdanınız kaybolduğunda ya da çalındığında cüzdana yabancı bir kişi yaklaştığında size haber verip yardım imkanı sunuyor. Ancak olduk ki cüzdanınız değil de telefonunuz kayboldu. O zaman cüzdanınızdan ters takip etme düğmesine basarak telefonunuzu çaldırabiliyorsunuz. Üstelik sessiz modda olsa da telefonunuzu sesli moda çevirerek çaldırabiliyorsunuz.

teknolojik-cuzdan.png

Dünyada bir ilk olan Ekster cüzdan da kredi kartları için özel olarak tasarlanmış olan alüminyum kartlık bölümü bulunuyor. Bu kadar özelliğe rağmen cüzdan tamamen ince bir yapıya sahip olacak. İlerleyen günlerde cüzdanın özellikleri tam olarak verilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.