Çakırkaya Yapı Burç Sitesi Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Burç Sitesi, Çakırkaya Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Çakırkaya Yapı Burç Sitesi Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Çakırkaya Yapı "ın İstanbul’da inşa ettiği " Burç Sitesi " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

3 bin 500 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Burç Sitesi projesi 52 daireden oluşuyor. Burç Sitesi'nde dairelerden deniz manzarasına hakim olmak mümkün. Projede sosyal donatı olarak spor salonu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları buluyor. Site sakinlerinin araçları için çift katlı otopark hizmeti verilecek projede 7/24 güvenlik hizmetide sunulacak. Burç Sitesi projesinin Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanırken konumu itibarı ile yüksek prim sağlayacağı öngörülüyor. Projede konutlar hızla tükeniyor.

Burç Sitesi projesinde 4+1 ve 6+2 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Burç Sitesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Burç Sitesi projesinde " 4+1 ve 6+2  " daire seçenekleri bulunuyor.

4+1 Daireler; " 197 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 2.500.000 TL " olarak belirlenmiş.

6+2 Daireler; " 380 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 5.000.000 TL " olarak belirlenmiş.


Burç Sitesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Burç Sitesi projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ile 60 ila 120 aylık taksitlerle banka kredisi kullanabiliyor.


Burç Sitesi Nerede? (Konum ve Adres)

Feneryolu Mah. Celal Turşucu Sok. 34724 Kadıköy/İstanbul


Burç Sitesi Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Burç SitesiBurç Sitesi

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.