Çağlar Ertuğrul Kimdir

Benim İçin Üzülme isimli dizide canlandırdığı Sinan karateri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987’de İzmir’de dünyaya geldi.
Çağlar Ertuğrul Kimdir

Çağlar Ertuğrul Biyografisi

Lise eğitimine kadar İzmir’de yaşayan Çağlar Erturul, üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. Koç Üniversitesi’nde Makina Mühendisliği eğitimi aldı. Üniversite döneminde tiyatroyla tanıştı. Üniversitede eğitim ldığı dönemde bir ajansa başvurdu ve oyunculuk üzerine eğitimler almaya başladı. Ardından çeşitli reklamlarda yer aldı. 
2012’de Dağ filmi için kamera karşısına geçti. Çekimleri Erzurum’da yapılan film, bir çatışma esnasında çok az mühimmatla birlikte sağ kalmayı başaran Oğuz ve Bekir’in yaşadıkalarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar yer aldı. Bu filmde sergilediği performansı beğenen Mahsun Kırmızıgül, Ertuğrul’u dizi çekimlerine davet etti. Böylelikle Benim İçin Üzülme isimli dizide Sinan karakterini canlandırmaya başladı. Dizi birbirlerine uzak coğrafyalarda olmalarına rağmen aşk yaşamaya başlayan Niyazi ve Buke’nin yaşadıklarını nlatıyor. Başrollerde ise Tansel Öngel, Fulya Zenginer, Çağlar Ertuğrul ve Öykü Çelik yer aldı.

2014’te ise Boynu Bükükler isimli dizide Kaptan karaterini canlandırdı. Dizi zengin ve fakir çocukların okulda yaşadıkları çekişmeyi anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Sedef Avcı, Bora Akkaş, Murat Akkoyunlu, Ahmet Saraçoğlu ve Çağlar Ertuğrul yer aldı. Aynı sene Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Yusuf karakteri ile tekrar ekran karşısına çıktı. Dizi yaman asker Seyit ile soylu bir ailenin kızı olan Şura’nın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah yer aldı. 


Rol Aldığı Tiyatro Oyunları 

  • Romeo ve Juliet 
  • Yobaz 
  • Kaos Teorileri
  • Leş 


Filmleri ve Dizileri 

  • 2014 - Beyaz Karanfil (Başar) (TV Dizisi) 
  • 2014 - Kurt Seyit ve Şura (Yusuf) (TV Dizisi) 
  • 2014 - Boynu Bükükler (Kaptan) (TV Dizisi) 
  • 2012 - 2014 - Benim İçin Üzülme (Sinan) (TV Dizisi) 
  • 2012 - Dağ (Oğuz) (Sinema Filmi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.