Çağla Şimşek Kimdir

Küçük Gelin isimli dizide canlandırdığı Zehra karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 1 Ağustos 2002’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Çağla Şimşek Kimdir

Çağla Şimşek Biyografisi

Küçük yaşına rağmen başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Çağla Şimşek, kamera karşısın ilk kez Elveda Derken isimli dizi ile geçti. Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen genç yetenek daha sonra da çeşitli dizi, film ve reklam çalışmalarında yer aldı. Daha sonra ise Kayıp Prenses isimli dizide Duru karakterini canlandırdı. Dizi, ölümsüzlük yerine aşkı seçen bir perinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yıldız Çağrı Atiksoy, Sinan Sümer ve Çağla Şimşek yer aldı.

2010’da ise Cuma’ya Kalsa isimli dizide Çağla karakterini canlandırdı. Dizi, Cuma, çocukları, eşi, kardeşi ve baldızının yaşadığı komik olayları  anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Haluk Bilginer, İnci Türkay, Ümit Erdim ve Aysun Kayacı yer aldı. 2010’da ise Nisvan isimli filmde rol aldı. Film, adını tarihe yazdırmış ünlü kadınların hayatını anlatıyor. Çağla Şimşek filmde Fatma Aliye Hanım’ın çocukluğunu canlandırdı. Filmde aynı zamanda Hülya Koçyiğit, Hale Soygazi ve Duygu Yetiş yer aldı.

2011’de ise Hayat Devam Ediyor isimli dizide Lavin karakterini canlandırdı. Dizi, Güneydoğu’dan İstanbul’a göç eden bir ailenin yaşadığı dramı anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Fikret Kuşkan, Rozet Hubeş, Şenay Gürler, Sera Tokdemir, Arif Erkin, Serkan Şenalp ve Meltem Miraloğlu yer aldı. Daha sonra ise Küçük Gelin isimli dizide Zehra karakterini canlandırdı. Dizi, Güneydoğu’da zorla evlendirilen Zehra isimli küçük bir kızın tecavüze uğraması ve hayatıyla ilgili birçok yeni şey öğrenmesinin anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Çağla Şimşek, Orhan Şimşek, Gözde Mukavelat ve Ufuk Şen yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2007-Elveda Derken
  • 2008-Kayıp Prenses
  • 2010-Cuma’ya Kalsa
  • 2010-Nisvan
  • 2012- Hayat Devam Ediyor
  • 2013-Küçük Gelin
  • 2014-Çeşme

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum