Buz Lazer ile Etkili ve Güvenli Lazer Epilasyon

Uzmanlar, FDA (Amerikan İlaç e Gıda Dairesi) onayına sahip cihazlarla lazer epilasyon yaptırılması gerektiğinin altını çiziyorlar.
Buz Lazer ile Etkili ve Güvenli Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon yaptırmak isteyenler için en önemli kriter uygulamanın etkili ve güvenli olması. Uzmanlar, FDA (Amerikan İlaç e Gıda Dairesi) onayına sahip cihazlarla lazer epilasyon yaptırılması gerektiğinin altını çiziyorlar. Son yıllarda lazer epilasyonda öne çıkan Buz Lazer bu kriterleri karşıladığı için çok tercih ediliyor.

Buz lazer epilasyon

Buz Lazer FDA onayına sahip ve uluslararası güvenlik standartlarına uygun olarak geliştirilmiş bir sistem. Hakkında birçok klinik çalışma mevcut. Etkili ve kalıcı sonuçlarını klinik çalışmalarla destekleyen Buz Lazer, günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Kuşkusuz bunda üç dalga boyuna sahip olmasının payı oldukça fazla. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere üç dalga boyu ile tek bir sistemde birleştirilmiş. Bu sayede ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde sonuç almak mümkün oluyor. Aynı zamanda bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle lazer epilasyon yapılabiliyor.

Buz Lazer cihazları Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium olmak üzere iki model olarak satışa sunuluyor. Her iki model de aynı teknik özelliklere, aynı patentli teknolojilere sahip. Tek fark, Soprano Titanium cihazının tedavi başlığının daha büyük olması ve dolayısıyla uygulamanın daha hızlı tamamlanması.

Buz Lazer epilasyonun güvenli olmasını sağlayan patentli teknolojiler, cilt yüzeyinin korunmasında önemli rol oynuyorlar. Ice Teknolojisi, uygulama esnasında cildi etkili bir şekilde soğutarak cilt yanıklarının oluşmasını engelliyor. Böylece Buz Lazer ile geleneksel lazer epilasyon cihazlarında görülebilen zebra deseni gibi cilt yanıkları riskini ortadan kalkıyor. Yaz aylarında bronz tenlerde de yanık riski olmadan güvenle lazer epilasyon yapılabiliyor. Buz Lazer epilasyonun bu denli çok tercih edilmesinde, 4 mevsimde de güvenle uygulanabilmesinin etkisi de oldukça fazla.

Soğutma, tedavi başlığının safir ucundan yapılıyor. Lazer epilasyonla eş zamanlı yapılan bu etkili soğutma, cildi serinleterek ağrısız bir lazer epilasyon yapılmasını sağlıyor. Buz Lazer epilasyonun ağrısız, acısız olmasında Ice Teknolojisi önemli bir rol oynuyor.

Buz Lazer, SHR (Super Hair Removal) metoduyla uygulanıyor. Bu uygulama metodu, Buz Lazer cihazlarını geliştiren Alma Lasers firmasının patentli teknolojisi. Ülkemizde ütüleme epilasyon olarak bu uygulama tekniğinde kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Isı azar azar yükseliyor, anacak yüksek tekrarlama hızı ile kıl kökleri etkili bir şekilde tahrip ediliyor. Etkili, güvenli aynı zamanda konforlu bir lazer epilasyon sunan Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor.

Buz lazer epilasyon

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer Konforu

İstenmeyen tüylerle mücadele erkekler için de süregelen bir sorun. Erkekler daha çok sakal üzeri, ense, boyun, sırt, omuz, göğüs gibi bölgelerde lazer epilasyon yaptırıyorlar. Kadınlara kıyasla daha yoğun kıl yapısına sahip erkeklerde lazer epilasyon daha ağrılı olabiliyor. Bu nedenle ağrısız Buz Lazer tercih eden erkeklerin sayısı her geçen gün artıyor. Sırt gibi geniş alanlarda ağrısız, masaj konforunda Buz Lazer yaptırmak yüksek hasta memnuniyeti sağlıyor.

Erkekler için burun içi, kulak içi gibi alanlardaki tüyler de sorun olabiliyor. Özel bir yüz ucuna sahip Buz Lazer ile bu alanlardaki istenmeyen tüyler sorun olmaktan çıkıyor. Buz Lazer cihazlarına özel geliştirilen bu yüz ucu kaş üzeri ve kaş ortasında da kullanılıyor.

Teknolojik gelişmelere paralel, kendisini sürekli geliştiren Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçları, yüksek hasta konforu ile belli ki adından çokça söz ettirmeye devam edecek.

Buz lazer epilasyon

Yukarıda verdiğimiz bilgiler ışığında siz de istenmeyen tüylerden kurtulup, pürüzsüz bir cilde sahip olmak için Buz Lazer’den yararlanabilirsiniz. Pürüzsüz cilt dendiği zaman akla gelen bir diğer uygulama da Baby Face Beauty. Baby Face Beauty son yılların en popüler cilt gençleştirme ve leke tedavilerinin başında geliyor. Thulium Lazer sistemi ve özel formülasyona sahip serumların kombinasyonu olan Baby Face Beauty ile bebek cildi gibi pürüzsüz ve lekesiz bir cilde kavuşmak mümkün. Baby Face Beauty yüz, dekolte, eller gibi birçok alanda uygulanabiliyor. Cildin ihtiyacına uygun Baby Face Beauty serumu seçilerek daha aydınlık, daha ışıltılı, daha pürüzsüz bir cilt görünümü elde ediliyor, lekeler tedavi ediliyor ve cilt kalitesi artıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.