Buz Lazer Epilasyona Genel Bakış

İstenmeyen tüyleri almak için tıraş olmaktan veya ağda yapmaktan memnun olmayan kişiler için lazer epilasyon etkili bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.
Buz Lazer Epilasyona Genel Bakış

İster estetik amaçlı olsun ister hijyenik nedenlerle olsun lazer epilasyon uzun yıllardır hayatımızda. İstenmeyen tüyleri almak için tıraş olmaktan veya ağda yapmaktan memnun olmayan kişiler için lazer epilasyon etkili bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Lazer epilasyon tüm dünyada en fazla uygulanan estetik işlemlerin başında geliyor. Birçok lazer epilasyon yönteminin arasında ise Buz Lazer öne çıkıyor. Buz Lazer neden bu denli çok tercih ediliyor, avantajları nelerdir? Aşağıda okuyabilirsiniz…

Buz Lazer Epilasyona Genel Bakış

Buz Lazer Avantajları

Buz Lazer günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi. Seksenin üzerinde ülkede kullanılıyor ve kullanıldığı tüm ülkelerde yüksek hasta memnuniyetine sahip. Buz Lazer’i diğer lazer epilasyon yöntemlerinden ayıran en önemli özelliği ağrısız olması. Buz Lazer hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri düşünülerek tasarlanmış. Etkili ve güvenli lazer epilasyonu konforla birleştirmek için yaklaşık 10 yıl süren araştırmalar sonucu Buz Lazer doğmuş. Buz Lazer sunduğu avantajlar ile günümüzün en kapsamlı lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Başlıca avantajları:

  • Buz Lazer patentli teknolojileri ile ağrısız, acısız lazer epilasyon sunuyor. Ice Teknoloji cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Tüm seans boyunca devam eden etkili soğutma cildi serinletiyor. Bu etkili soğutma sayesinde lazer ısısı hissedilmediği için ağrı da hissedilmiyor. Genital bölgesi dahil tüm vücut ve yüz bölgelerinde ağrısız lazer epilasyon mümkün oluyor.
  • Buz Lazer tekli lazer atımları yerine masaj yapar gibi uygulanıyor. Tedavi başlığı ciltte masaj yapar gibi sürekli hareket ettiriliyor. Bu teknikte kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor ve dolayısıyla lazer ısısı hissedilmiyor. Aynı zamanda cilt yüzeyi de korunmuş oluyor. Ciltte yanık, renk değişimi, leke ve yara izi gibi istenmeyen etkilerin riski minimuma iniyor.
  • Buz Lazer sadece üç cihazı tanımlayan patentli bir marka: Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları 3 dalga boyuna sahip. Alexandite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının aynı sistemde olmasının avantajı ile tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanıyor. Tüm kıl tiplerinde de etkili sonuçlar alınıyor.
  • Buz Lazer hakkındaki klinik çalışmalarla güvenli ve etkili olduğunu kanıtlamış bir sistem, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde FDA onayına sahip. Tüm Buz Lazer cihazları (Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium) Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı. Tüm bu bilgiler hastanın uygulamaya olan güvenini arttırıyor.
  • Buz Lazer bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli olduğu için yaz aylarında da lazer epilasyon imkanı sunuyor. FDA onayı bronz ten dahil tüm cilt tiplerini kapsıyor. Bronzlaştıktan sadece bir hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün. Diğer birçok lazer epilasyon yönteminde olduğu gibi cilt renginin açılması için minimum bir ay beklemek gerekmiyor.
  • Buz Lazer ayva tüylerinde yayılmaya, kalınlaşmaya neden olmuyor. Bu nedenle yüz lazer epilasyonu için çok tercih ediliyor.
  • Erkek lazer epilasyonunda derin yerleşimli sırt, göğüs kıllarında uygulama oldukça ağrılıdır. Buz Lazer ağrısız olması ile erkek lazer epilasyonunda da avantaj sağlıyor.
  • Kulak ve burun içi kıllarının lazer epilasyonu için özel bir yüz ucuna sahi olan Buz Lazer, bu bölgelerde oldukça pratik bir lazer epilasyon sunuyor.
  • Geniş tedavi başlığı ile Buz Lazer oldukça hızlı bir yöntem. Yoğun tempolu kişiler için öğle yemeği molasında bile uygulama yaptırmak mümkün oluyor.

Yukarıda sıraladığımız avantajları ile Buz Lazer günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak ilk sıraya yerleşmiş durumda.

Buz Lazer Epilasyona Genel Bakış

Buz Lazer Kaç Seans Uygulanıyor?

Lazer epilasyon seans sayısı kişiden kişiye değişebiliyor. Çünkü; kişinin yaşı, ten rengi, kıl kalınlığı, kıl rengi, kıl yoğunluğu gibi faktörler seans sayısında rol oynar. Örneğin yeni ergenlikten çıkmış genç bir bireyde hormonlar henüz aktiftir ve ek seanslar gerekebilir. Seans sayısı vücut bölgelerine göre de değişiklik gösterebilir. Koltukaltı ve bacaklardan daha erken yanıt alınırken, genital bölgeden biraz daha geç yanıt alınabilir. Tüm bu bilgiler ışığında Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Seanslar vücutta 6 hafta ara ile, yüzde 4 hafta ara ile uygulanıyor.

Buz Lazer Epilasyona Genel Bakış

Gerçek Buz Lazer Yaptırdığınızdan Emin Misiniz?

Her sektörde başarılı teknolojilerin taklit edildiği bilinen bir gerçek. Lazer epilasyon teknolojilerinde de Buz Lazer çok fazla taklit ediliyor. Buz Lazer, başarılı oldukça ve yoğun talep gördükçe taklitleri de aynı hızla çoğalıyor. Lazer bile olmayan cihazlarla Buz Lazer adını kullanarak uygulama yapıldığına şahit oluyoruz. Bazen de buzlu lazer, buzlu başlık gibi isimler kullanılıyor ve Buz Lazer algısı yaratılıyor. Tüm bu sahte ve taklit cihazlar konusunda dikkatli olmanız konusunda uyarmak istiyoruz. Taklit cihazlarla uygulama yaptırmış ve sonuç alamamış mağdur birçok kişi var. Bu cihazların ciltte kalıcı hasara yol açabileceği de unutulmamalı. Ülkemizdeki tüm Gerçek Buz Lazer merkezlerine www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim linkinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.