Buse Arslan Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Akasya Durağı isimli dizi ile geçen Buse Arslan, 29 Aralık 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Buse Arslan Kimdir

Buse Arslan Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Buse Arslan, lise eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına ilk kez Akasya Durağı isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer alan Buse Arslan, Kocamın Ailesi isimli dizide canlandırdığı Gülay karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 

 

use3.jpg

 

2012'de Avrupa Avrupa isimli dizide yer aldı. Dizi, Türkiye'nin Avrupa Birliğine girmesiyle yaşanabilecek olayları komik bir şekilde  anlatıyor. Dizinin başrollerinde Zuhal Topal, Tarık Ünlüoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Selen Seyven ve Burak Serdar Şenal yer aldı. Buse Arslan daha sonra ise Yalan Dünya isimli dizide yer aldı. Dizi, beğendikleri evi kiralamak için yalan söyleyen bir iki kardeşin, yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde Gülse Birsel, Öner Erkan, Füsun Demirel, Sarp Apak, Altan Erkekli, Olgun Şimşek, İrem Sak gibi pek çok oyuncular yer aldı. 

 

buse2.jpg

 

2013'te Bizim Okul isimli dizide yer aldı. Dizi, bir lisede yaşanan olayları, öğrenci ve öğretmenlerin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Levent Ülgen, Zeki Alasya, Pınar Aydın, Cezmi Baskın, Gülay Baltacı ve Gizem Soysaldı yer aldı. Buse Arslan 2014'te ise Kocamın Ailesi isimli dizide Gülay karakterini canladırdı. Dizi, yıllar sonra gerçek ailesinin bulan Tarık isimli bir adamın yaşadıklarını ve gerçek ailesi ile olan ilişkisini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gökhan Alkan,Selen Seyven, Yeşim Salkım, Yeliz Kuvancı, Ayşe Nil Şamlıoğlu ve Erman Okay yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Aşk Yalanı Sever

  • Kocamın Ailesi -2014
  • Bizim Okul-2013
  • Benim Hala Umudum Var-2013
  • Yalan Dünya-2012
  • Avrupa Avrupa-2012
  • Akasya Durağı-2011

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.