Burgan Bank Kimin, Devlet Güvencesinde mi, Güvenilir mi?

Son zamanlarda çok fazla konuşulan Burgan Bank'ın sahibi kimdir, güvenilir mi, kredi başvurus nasıl yapılır? Yazımızda Burgan Bank'ın ne zaman kurulduğunu, güvenilir olup olmadığını, sahibinin kim olduğunu araştırdık.
Burgan Bank Kimin, Devlet Güvencesinde mi, Güvenilir mi?

Burgan Bank Ne Zaman Kuruldu, Kim Kurdu, Sahibi Kimdir?

1989 yılında Tekfen yatırım Finansman Bankası A.Ş adıyla kurulan banka çok kısa bir sürede yatırım bankacılığı ve kurumsal bankacılık alanlarında sektörün en iyi bankaları arasında yerini almayı başarmıştır. 2001 yılında büyüme planları ve bankacılık alanındaki birikimleri aktarma amacıyla Bank Ekspresi bünyesine katmıştır.

2007 yılında Tekfen Grubu, Eurobank EFG şirketiyle ortaklık yapmıştır. Eurobank Tekfen A.Ş adıyla faaliyetini sürdürmüştür. 2012 yılında Eurobank ve Tekfen Holding'e ait olan hisseleri satın alan Burgan Bank, %99,26 payla ana hissedar olmuştur. 28 Ocak 2013 yılından itibaren Banka'nın ünvanı Burgan Bank A.Ş olarak değişmiştir.

Burgan Bank Kimin


Burgan Bank Güvenilir mi?

1989 yılında kurulan TekfenBank zaman içerisinde isim değiştirmiş ve Burgan Bank olmuştur. 2012 senesinde Burgan Bank adıyla hizmet veren banka henüz daha yeni bir oluşum olmasına rağmen adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Şirketin kökü çok daha eskiye dayanmaktadır. Kesinlikle güvenilir olan Burgan Bank'tan bütün işlemlerinizi tereddüt etmeden yapabilirsiniz. Ayrıca Burgan Bank sadece Türkiye'ye değil Kuzey Afrika ülkeleri, Kuveyt ve Ortadoğu ülkelerinde faaliyet göstermektedir. 

Burgan Bank Kimin


Burgan Bank Sahibi

Burgan Bank'ın sahibi olan Burgan Grup Türkiye'ye hizmet vermeyen global bir şirkettir. Bank of Baghdad adıyla Irak'ta, Tunis International Bank adıyla Tunus'ta, Gulf Bank Algeria adıyla da Cezayir'de faaliyetlerini sürdürmektedir. Burgan Bank son derece güvenilir bir bankadır. Bünyesinde 1004 kişi çalışmakla birlikte 35 şubeye sahiptir. Banka'nın Türkiye genel müdürlüğü Sarıyer'de bulunmaktadır. Sahibi ise Burgan Grup'un Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Burgan Bank Kimin


Burgan Bank Kredi Başvurusu Yapma

Burgan Bank ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ilk olarak bir hesap oluşturmanız gerekmekte. Hesabınızı oluşturduktan sonra isterseniz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Müşteri olmadan da kimliğiniz veya internet sitesine giriş yaparak başvuru yapabilirsiniz. Dijital ortamdan da müşterilerine 7/24 hizmet veren Burgan Bank son derece güvenilirdir. İnternet üzerinden tüm işlemlerinizi tek bir tık ile halletmenize olanak sağlar. Dilerseniz Burgan Bank'ın çağrı merkezini de arayarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Burgan Bank adıyla yayınladıkları mobil uygulamarı üzerinden de kolaylıkla kredi başvurusunda bulunabilir, artık siz de hayallerinize kısa yoldan Burgan Bank ile ulaşabilirsiniz. 

Burgan Bank şubelerine giderek kredi başvurusu yapmanız mümkün. Üstelik hesabınız yoksa Burgan Bank şubelerinde size bir hesap açılır, daha sonra kredi başvurusu yapıp yapmayacağınız sorulur. İsteğinize göre kredi başvurunuzu kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Burgan Bank Kimin


Burgan Bank Devlet Güvencesinde mi?

Burgan Bank üzerinden yaptığınız krediler veya harcamalar devlet güvencesi altındadır. Kesinlikle korkmanızı veya tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yoktur. Bankanın temelleri çok eskiye dayandığı ve çoğu ülkede hizmet verdiği için hiçbir şekilde batma, kapanma, paranızın yok olması gibi bir durum yoktur. Devlet olası durumlarda 150.000 TL'ye kadar güvence sağlamaktadır.

Burgan Bank Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.