Burcu Kıratlı Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Elde Var Hayat isimli dizi ile geçen Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi.
Burcu Kıratlı Kimdir

Burcu Kıratlı Biyorafisi

Lise eğitiminden görsel iletişim tasarımı üzerine üniversite eğitimi aldı. Oyunculuk yapmak istediği için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Elde Var Hayat isimli dizi ile geçen Burcu Kıratlı, oyuncu Ahmet Kural ile nişanlılığı döneminde magazin dünyasında epey kendinden bahsettirdi. Günümüzde ise Diriliş: Ertuğrul isimli dizide rol almaktadır. 

 

burcu3.jpg

 

2013'te Peri Masalı isimli filmde Peri karakterini canlandırdı. Film, evlenme teklifini kabul etmek için şartlarını sunan Peri isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Emre Kızılırmak, Burcu Kıratlı, Sedef Şahin, Alp Korkmaz ve Itır Esen yer aldı. Ardından Su ve Ateş isimli filmde Helin karakterini canlandırdı. Film, yeni tanıştığı ve aşık olduğu adamın gerçek yüzünün gören bir kadının yaşadıklarını ve başına gelenleri anlatıyor. Yönetmen ve senaristliğini Özcan Deniz'in yaptığı filmin başrollerinde, Özcan Deniz, Yasemin Allen, Pelin Akil, Kaan Çakır ve Sera Tokdemir yer aldı. 

burcu4.jpg

2014'te Diriliş: Ertuğrul isimli dizide Gökçe karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı'nın kuruluş döneminde yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı ve Serdar Gökhan yer aldı. Daha sonra ise Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. Film, 80 döneminde yaşanılan hukuksuzlukları ve bir aileye atılan iftirayı anlatıyor. Filmin başrollerinde Cansel Elçin, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Çiğdem Batur, Haluk Piyes ve İbrahim Kendirci yer aldı.  

Burcu Kıratlı, Atv ekranlarında cuma günü ekranlara gelen Aşk ve Mavi dizisinde Emrah ile başrolü paylaşıyor.


Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Aşk ve Mavi 2016
  • Bizim Hikaye-2015
  • Diriliş: Ertuğrul-2014
  • Su ve Ateş -2013
  • Peri Masalı -2013
  • Elde Var Hayat -2010

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum